Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Makyajlı Kuga Tanıtıldı. 1.5 Dizel Otomatik Geliyor. (Genel Başlık)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
11.11.2018 - 11:49 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Bu arada biz de EU ile aynı şartlardayız.

Kesin bilgi mi bu? Mesela Türkiye Euro 6'ya Avrupadan çok sonra geçti. Hatta bazı araçlarda halen geçmedi bile benim bildiğim. EU kararları şu anda zaten bizim iç piyasayı da bağlamıyor.

• Yanıt 486
  • Görüntüleme 118,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Dün fiyat toplantısı vardı, biz ajans konkuruna girmeden önce biraz konuşma şansımız oldu. 4x2 Pws Tdci için kafamdaki rakamı sordular. Söyledim... az be!! dediler; olması gereken bu o da tavan.  Basi

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Kuga aslında "bize de çıktı!" ... ama kıllığına getirmiyoruz. (ciddiyim)   @Yakup Çağatay 'ın belirttiği gibi araçları (Sanayi Bakanlığı talimatları gereği) 2017 MY yapmak için Ocak ayı

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bir saat önce, Murat Kav. yazdı:

Kesin bilgi mi bu? Mesela Türkiye Euro 6'ya Avrupadan çok sonra geçti. Hatta bazı araçlarda halen geçmedi bile benim bildiğim. EU kararları şu anda zaten bizim iç piyasayı da bağlamıyor.

Öyle diyorlar ama şu detay oluyor geçişlerde, all new modelde 2015; new modelde atıyorum 2017 diyor. Bu sebeple öyle algılamış olabiliriz.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Amerikanya kugalarından CD çaları çalmışlar. CD çıkar tuşunu da "Sessize al" tuşuna çevirmişler.

interior 01b.jpg

19.jpg

Yanıtlama zamanı:

Bu da Çin'den: 2019'da Kuga, uzakdoğu versiyonunda 360 derece görüş ve dev ekran opsiyonuna kavuşuyor.

kuga 360.jpg

kuga-overlay-1.jpg

Yanıtlama zamanı:

Dev ekran, çok çirkin. Tam Çin işi olmuş. Otomatik Vites kolu konsolun soluna mı konumlanmış? 

Selçuk Öz. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Selçuk Öz. yazdı:

Dev ekran, çok çirkin. Tam Çin işi olmuş. Otomatik Vites kolu konsolun soluna mı konumlanmış? 

Amerikan ve uzakdoğuda bu şekilde mca kugada

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Malum gelecek yıl yeni model geliyor. Avrupa'da çoğu yerde 1.5 dizel otomatik kalkmaya başlamıştı. Hatta bizde de kalkacak dediğim modeller vardı o yazımı bulamadım şu an.

2019'da ST-Line ve Style dizel otomatik bize de gelmiyor. Sadece Titanium ile 1.5 dizel Powershift olacak. Manuel dizeller devam. ST-Line dizel hiç yok. 2.0 dizel otomatik ve 1.5 eb otomatikler devam.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.