Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mustang 2.3 Sürüş Modları Ve Motor Sesi


Gürkan Karagöz

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar yeni bir konu açarak iyi mi yaptım bilmiyorum, buraların acemisiyim.

Mustang Ecoboost sürüş modları hakkında bilgi eksikliğim var, fikrinizi almak istiyorum. Normal, Sport+ ve Track modlarının iyi kötü ne anlama geldiğini tahmin ediyorum ama kesin verilere sahip olmayı çok istiyorum. Muhtemelen Sport+ ve Track modları performanslı kullanıma yönelik vites geçiş devirlerini ve çekiş kontrol sistemini değiştiriyordur. Ama sadece bu kadar mıdır? Eğer varsa bu konuda detaylı bilgi bulabileceğim bir link var mıdır?

 

Bir de şu devir yükseldikçe iç mekandaki yapay motor sesi için ne düşündüğünüzü merak ediyorum. İnternette bahsi geçiyor, aranızda kullananlar bu bahsedilen yapay homurtuyu fark edebiliyor musunuz? Bana her şey doğal gibi geliyor.

 

Son olarak, tahminimce şu ana kadar 50'den fazla Mustang 2015 (Gray market dahil) yollara çıkmış olmalı, plaka takılmış 4 tane farklı Mustang'e rastladım son 2 ayda. Bu kişilerin buluştuğu, fikir alış verişi yaptığı bir forum biliyor musunuz? 

 

Teşekkürler

Gürkan

 

 

 

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mustang TR özgü forum varsa orası burasıdır zaten :) Kolay kolay bununla kimsenin uğraşacağını sanmam. İlerde belki farklı şeyler olur tabi, aramak bakmak lazım.

 

 

Normal – Konfor ve kontrolün dengeli bir kombinasyonunu sağlar. Bu kip, araçtan beklentilerinizi karşılama konusunda ödün vermeden yol ile bütünleşeceğiniz bir sürüş deneyimi yaşatır. 

Spor+ – Daha sportif bir direksiyon duygusu ve gaz tepkisi sağlar. Spor+ modu daha agresif sürüş için idealdir. 

Pist (Track) – Yüksek performanslı sürüş deneyimi sağlar. Motor girdilerinize doğrudan tepki verir ve daha güçlü bir tarza geçer. Pist modu yalnızca performans istendiğinde kullanıma uygundur. Pist modu seçildiğinde otomatik olarak performans odaklı bir çekiş denetimi modundan faydalanılır. Bu modda çekiş denetiminin müdahalesi azalır ve yalnızca piste yönelik ve kamuya açık yollarda kullanım amaçlı olmayan ayarlar devreye girer. 

Snow/Wet - Kötü hava koşullarında güvenli ve kontrollü bir sürüş deneyimi sağlar. Bu mod, araçtan beklentilerinizi karşılama konusunda ödün vermeden yol ile doğrudan bütünleşeceğiniz güvenli bir sürüş deneyimi yaşatır.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yakup açıklamış zaten.

Ayrıca buradan indirebileceğiniz kullanım kılavuzunun 218.sayfasında ESP (elektronik denge sistemi)  ve TCS (çekiş kontrol sistemi) modları ve 234.sayfasında Yakubun yukarıda yazdığı açıklamalar var.

Özetle direksiyonun ve gaz pedalının tepkisini değiştirirken moduna göre ESP ve TCS'yi devreden çıkarabiliyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...
4 dakika önce, Özer Aksu said:

Müşteri isteği ile mi geldi yoksa otosan listesinde opsiyon olarak geliyor mu ?

 

Otosan ile ilgisi yok, müşteri istiyor ve takıyorlar :) Kaan abi getirtmişti isteyen olursa veririz diye.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.