Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Direksiyonda Ben Varım Test Etkinliği

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhabalar ;

Ford Otosan Focus 1.5 Tdci PS ve Mondeo 1.5 EB AT araçları test için kapınıza kadar getiriyor. Sürüş ortalama 20 ile 40 dakika arasında sürüyor. Tabiki marka temsilcisiyle aranızda geçen muhabbete de bağlı :) İlk etapta www.direksiyondabenvarim.com sitesinden bir randevu talep ediyosunuz. 24 ile 48 saat içinde Otosan'dan bir müşteri hizmetleri yetkilisi sizi arıyor ve uygun gün ve saat için randevu veriyor. Randevunuzdan 1 saat öncesi marka temsilcisi sizi arıyor ve geliyorum diyor :) Gördüğüm ilgi, alaka, samimiyet, güleryüz, teknik bilgi hakikaten Ford-Otosan'ın işi bir hayli ciddiye alıp marka imajı üstüne yoğunlaştığını gösteriyor. Kesinlikle deneyimlenmeli diyorum. Bayide yaptığımız testlerden daha keyifli olduğunu belirtmek isterim :)

Focus 1.5 TDCİ Powershift

12651068_1030357160362571_8925074939734793671_n.jpg

Mondeo 1.6 Ecoboost AT

12651199_1030430740355213_2001561800895400972_n.jpg

Burak Çınar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İstanbul etkinliği bitmedi mi? İzmir'den sonra İstanbul'da sona erdi, Ankara devreye girdi veya girecek diye biliyordum ... 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
7 dakika önce, Kaan Yagizer said:

İstanbul etkinliği bitmedi mi? İzmir'den sonra İstanbul'da sona erdi, Ankara devreye girdi veya girecek diye biliyordum ... 

Abi şu an 1 ay süre ile Ankara'dalarmış. Sanırım sürekli devam edicek olan bi etkinlik.

Yanıtlama zamanı:

...tabi, yıl boyunca sürecek. Ama an itibarı ile etkinliğin hangi il için geçerli olduğunu belirtmekte bence yarar var.

1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said:

Bu etkinliğin ilk başladığı hafta formu doldurdum ama hala arayan yok :)

Beni görmezden geldiler herhalde...

...sallamadık mı? Ne ayıp bize :)

Mondiş denemek istediğin zaman bana haber ver üstadım ... çay içmek için uğrarsın, hallederiz.

Yanıtlama zamanı:

Bende test ettim yeni mondişi ama beni arayıp getirmişlerdi, ben talep etmemiştim 

2 ay kadar önce 

Yanıtlama zamanı:

Beni de kendileri aramıştı, böyle böyle şahsen araçlarınızı sürdüm dedim; vakit kaybetmeyiniz başkasına ziyaret ediniz diyerek teşekkür etmiştim.

Sanırım boş vakitler için veya yeniyken ellerindeki numaraları aradılar.

Yanıtlama zamanı:
39 dakika önce, Kaan Yagizer said:

...tabi, yıl boyunca sürecek. Ama an itibarı ile etkinliğin hangi il için geçerli olduğunu belirtmekte bence yarar var.

...sallamadık mı? Ne ayıp bize :)

Mondiş denemek istediğin zaman bana haber ver üstadım ... çay içmek için uğrarsın, hallederiz.

Programın Eskişehir ayağı var mı abi biliyor musun?

Yanıtlama zamanı:

Sir, You're great :)

Estağfirullah...

Ben 1.5 Tdci PWS için yazılmıştım, no sıkıntı :)

Sizinle tanışmak daha önemli, değerli vaktinizi almadan iki lafın belini kırar, olay yerinden uzaklaşırız :) @Kaan Yagizer

P.S Bu aralar Second-hand'inizle flört edebilirim :)

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Yakup Çağatay said:

Sen İstanbul'a gel, ben eşlik edeyim olmaz mı ?:D 

Ben İstanbul'u sevmiiim :D 

Yanıtlama zamanı:

Bugün bende test ettim her ikisinde, öncelikle proje çok başarılı. Bayi testi gibi kısa bir parkur/süre yerine istediğiniz yerde uzun süreli bir test olması, ayağınıza geliyor olmaları temsilcilerin bilgileri ilgi alakaları her şey çok güzeldi. 

1 ay kadar daha Ankaradalarmış sonrasında büyük ihtimalle Trabzona geçeceklermiş. Talep azmış, vakti olanlar bi teste çıksın derim.

Yanıtlama zamanı:

Youtube'da otopark'cı arkadaşların videosu var bu sistemle ilgili. Focus alıp, İstanbul'dan Bursaya İskender yemeye gidiyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Geçen Cuma Ataşehir Otokoç'a uğradım.

Bir arkadaşıma araba bakıyorduk. Laf dönüp dolaşıp Focusa gelince

sağolsun md beğ kendi 1.5 PWS dizel aracını verip "akşama kadar dolaşabilirsin hocam" diyerek beni uğurladı :)

Teşekkürler Murat bey :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.