Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344414 Arkadaşlar merhabalar ; Ford Otosan Focus 1.5 Tdci PS ve Mondeo 1.5 EB AT araçları test için kapınıza kadar getiriyor. Sürüş ortalama 20 ile 40 dakika arasında sürüyor. Tabiki marka temsilcisiyle aranızda geçen muhabbete de bağlı İlk etapta www.direksiyondabenvarim.com sitesinden bir randevu talep ediyosunuz. 24 ile 48 saat içinde Otosan'dan bir müşteri hizmetleri yetkilisi sizi arıyor ve uygun gün ve saat için randevu veriyor. Randevunuzdan 1 saat öncesi marka temsilcisi sizi arıyor ve geliyorum diyor Gördüğüm ilgi, alaka, samimiyet, güleryüz, teknik bilgi hakikaten Ford-Otosan'ın işi bir hayli ciddiye alıp marka imajı üstüne yoğunlaştığını gösteriyor. Kesinlikle deneyimlenmeli diyorum. Bayide yaptığımız testlerden daha keyifli olduğunu belirtmek isterim Focus 1.5 TDCİ Powershift Mondeo 1.6 Ecoboost AT Şubat 9, 201610 yıl Burak Çınar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344417 İstanbul etkinliği bitmedi mi? İzmir'den sonra İstanbul'da sona erdi, Ankara devreye girdi veya girecek diye biliyordum ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344420 Bu etkinliğin ilk başladığı hafta formu doldurdum ama hala arayan yok Beni görmezden geldiler herhalde... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl Yazar comment_344421 7 dakika önce, Kaan Yagizer said: İstanbul etkinliği bitmedi mi? İzmir'den sonra İstanbul'da sona erdi, Ankara devreye girdi veya girecek diye biliyordum ... Abi şu an 1 ay süre ile Ankara'dalarmış. Sanırım sürekli devam edicek olan bi etkinlik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344422 ...tabi, yıl boyunca sürecek. Ama an itibarı ile etkinliğin hangi il için geçerli olduğunu belirtmekte bence yarar var. 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Bu etkinliğin ilk başladığı hafta formu doldurdum ama hala arayan yok Beni görmezden geldiler herhalde... ...sallamadık mı? Ne ayıp bize Mondiş denemek istediğin zaman bana haber ver üstadım ... çay içmek için uğrarsın, hallederiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344423 Bende test ettim yeni mondişi ama beni arayıp getirmişlerdi, ben talep etmemiştim 2 ay kadar önce Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344424 Beni de kendileri aramıştı, böyle böyle şahsen araçlarınızı sürdüm dedim; vakit kaybetmeyiniz başkasına ziyaret ediniz diyerek teşekkür etmiştim. Sanırım boş vakitler için veya yeniyken ellerindeki numaraları aradılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344425 39 dakika önce, Kaan Yagizer said: ...tabi, yıl boyunca sürecek. Ama an itibarı ile etkinliğin hangi il için geçerli olduğunu belirtmekte bence yarar var. ...sallamadık mı? Ne ayıp bize Mondiş denemek istediğin zaman bana haber ver üstadım ... çay içmek için uğrarsın, hallederiz. Programın Eskişehir ayağı var mı abi biliyor musun? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344431 31 dakika önce, Semih G. said: Programın Eskişehir ayağı var mı abi biliyor musun? Sen İstanbul'a gel, ben eşlik edeyim olmaz mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344438 Sir, You're great Estağfirullah... Ben 1.5 Tdci PWS için yazılmıştım, no sıkıntı Sizinle tanışmak daha önemli, değerli vaktinizi almadan iki lafın belini kırar, olay yerinden uzaklaşırız @Kaan Yagizer P.S Bu aralar Second-hand'inizle flört edebilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344448 1 saat önce, Yakup Çağatay said: Sen İstanbul'a gel, ben eşlik edeyim olmaz mı ? Ben İstanbul'u sevmiiim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl comment_345844 Bugün bende test ettim her ikisinde, öncelikle proje çok başarılı. Bayi testi gibi kısa bir parkur/süre yerine istediğiniz yerde uzun süreli bir test olması, ayağınıza geliyor olmaları temsilcilerin bilgileri ilgi alakaları her şey çok güzeldi. 1 ay kadar daha Ankaradalarmış sonrasında büyük ihtimalle Trabzona geçeceklermiş. Talep azmış, vakti olanlar bi teste çıksın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 201610 yıl comment_345853 Youtube'da otopark'cı arkadaşların videosu var bu sistemle ilgili. Focus alıp, İstanbul'dan Bursaya İskender yemeye gidiyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 201610 yıl comment_345863 Geçen Cuma Ataşehir Otokoç'a uğradım. Bir arkadaşıma araba bakıyorduk. Laf dönüp dolaşıp Focusa gelince sağolsun md beğ kendi 1.5 PWS dizel aracını verip "akşama kadar dolaşabilirsin hocam" diyerek beni uğurladı Teşekkürler Murat bey Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın