Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201610 yıl comment_343991 Merhaba kolay gelsin. Ben 2001 model Ford Focus ghia 1.6 alacağım.arabayı buldum 158.000de 7 yıldır LPG'li. ekspere götürdüm.arabanın direksiyon pompası yağ kaçırıyor, motorda yatak sesi var,ekzosa baktırın dediler.direksiyon yağı 7 yıl önce konmuş 7 yıldır az bir miktar kaçırmış problem değil. Ekzos da problem değil ancak motordan gelen yatak sesi için 4 ustaya gittim 4 ustadan 2 si arabada sıkıntı yok dedi 2 si arabanın motorunda sıkıntı var dedi 1 tanesi bu araba daha önce hararet yapmış dedi.arabaya 22.500 istiyorlar kaporta ve diğer düzenler güzel içi çok güzel ancak bu motordan gelen ses kafamı karıştırıyor.bana fikir verir misiniz ? Şubat 5, 201610 yıl Gürdal ilgin tarafından düzenlendi Resim ekleme Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201610 yıl comment_343998 makinayı açıp bakmak, en azından kompresyon testine sokmak lazım. Aksi durumda motor ile ilgili söylemler spekülasyondan öteye geçmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201610 yıl Yazar comment_344024 Nasıl bir yerde açtırmam lazım sizce ?her biri farklı şeyler söyleyen ustalar var sanayide . Hangisine gitmem lazım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201610 yıl comment_344027 arkadaşım bence sanayide usta usta gezme. bir ford servisine git baktır. fazladan vereceğin parayı düşünme ki, sonradan pişman olmayasın. benim fikrim arabayı almaman yönünde.arka bagajdaki güneş yanığı zamanla diğer parçalara yayılacaktır.onu geçtim.motorda farklı bir ses var diyorsun,eğer doğru çıkarsa ileride başına daha büyük masraflar açabilir.bence biraz daha araştır. fordların konforu güzel fakat bakımı ağırdır.eğer varsa ford kullanan bir yakınınla konuyu değerlendir.hayırlısı Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201610 yıl comment_344029 Bu kadar usta söyleminden sonra bu aracı almak istemenizde özel bir neden mi var acaba? Fiyat da bana yüksek gibi geldi ama... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201610 yıl comment_344160 Motor güç testinde , 3200 devirde 86 BG güç görünüyor. Bahsedilen devir, motor devrinden farklı birşey mi? Normalde motorun 5500 devir civarında azami güç üretmesi gerekir, yaklaşık 100 BG güç üretmesi gerekir. ayrıca 2001 model arabaya 22,000 TL bence fazla, biraz kredi falan kullanın ve daha yeni model bir araba alın bence. Şubat 8, 201610 yıl Semih Yaşar tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın