Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 B-Max geliyor güzel güzel onu alsın alanlar bu ne yaw Acayip arabalar gereksiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Yakup Bmaxin kayar kapısı kafadan öldürdü onu. ülkemizde SUVler i daha pratik olan MPVlere tercih ediliyor. Bunu juke terios şu bu alan orta halli arabam jip diye hava atacak genç kadınlar alacaktır burada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Orası öyle de 2 gün önce yoktu bu trend yeni geldi aslında MPV de bu duruma gelebilir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Ford olamayacak kadar çirkin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Bu şimdi Ford'un Juke' ve Qashqai'a cevabı mı oluyor? Taslak mı? İmalat mı? Bir de ön panjur altı spoylerimsi bölge olmamış, o soba boyası gibi duran alt dudaktan bahsediyorum. Artı bazı çekimlerde stepne bagaj kapağına asılı ki o da çok gereksiz ve rüküş. Farlar ilginç görünüyor, yan çizgi ve detay çalışması da öyle. Haydi bakalım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Juke'a cevaben diyelim.. Concept tabi bu, buna benzer birşeyler olur işte acayip gereksiz bir araba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Bir tek ben beğendim galiba.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2012 1.0 veya 150 lik 1.6 ecoboost powershift + 1.6 tdci 6 ileri manüel ile Türkiyeye gelsin Nissan biter bu ülkede öyle söyleyeyim. Ben de beğendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Beyler bu araba 23 nisanda Pekin autoshowda üretim versiyonu olarak gösterilecekmiş. Böylece dünyada çok merak edilen içini de görmüş olacağız. Bir de şunu atlamışız.. Bagaj kapağını açma kolunu gizledikleri yeri.. Ne kadar güzel bir yere gizlemişler öyle sanırım yakında taklit ederler bunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Bir de şunu atlamışız.. Bagaj kapağını açma kolunu gizledikleri yeri.. Ne kadar güzel bir yere gizlemişler öyle sanırım yakında taklit ederler bunu O kadar iyi gizlemişler ki ben göremiyorum... Nerdeymiş??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Sağ stop içinde geri vites lambasına (?!) dikkat bende baktım bayağı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 bildiğim kadarıyla anahtarla araca yaklaşıp kıçına tekme atıncada açılıyordu (makara değil fordun uygulaması bu) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap