Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yurt dışı forumlarında yakalanmış. Hindistan FORD sitesinde yeni ecosport ile ilgili bir iki teaser var. Ön yan ve arka tasarım net gÖrülüyor. ecoboosttan bahsediliyor (1.0 T olması kuvvetle muhtemel) ..

image not available altındaki kutucuklara mouse u gÖtürün. Bu araba ve Bmax FORDun en büyük eksiklerinden biriydi.

Ecosoprtun buı nesilde global olması bekleniyor.

http://www.india.for...YPage&site=FIPL

EDİT:

Tanıtıldı 18 ay içinde avrupa'da satışta

• Yanıt 46
  • Görüntüleme 18,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dün Pekin autoshowda üretim versiyonu sergilendi. Ayrıca yeni birkaç resmi - özellikle iç mekan resmi - daha verilmiş. Geleneksel üretim yeri Brezilya dışında Çin, Hindistan ve T

• Bir tek ben beğendim galiba..

• Heheheh. Düşünsene tekmeyi çakınca aniden açılıp o da intikamını alıyormuş senden..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arka resmi koymuşlar zaten, önden muhtemelen güncel Kuganın küçüğü olur. Bagaj kalsın dye yedek lastik bagaj kapısında o standart.. 1.0T ecoboost+powershift cillop kombinasyon.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Zaten bu ecosportun kısa sürede avrupada çıkması beklenmiyormuş. Benim tahminim 2013 ikinci yarı. Dolayısıyla 1.0 ecoboost o zamana yaygınlaşmış olur. Ford bu arada bir teaser daha yayınladı.

ford-ecosport-teaser-628.jpg

H. Cenk Köse tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

fiesta sedan'ı pek beğenmedim bu sitede gördüğüm kadarıyla. önden fiesta başlayıp arkaya doğru clio sümbül hyundai accent karışımı birşey olmuş.. fiesta classic dediği şey de bildiği tata yahu..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu avrupa'ya gelir mi acaba ? O da var..EU yayınları değil çünkü diye biliyorum

Yani global olacağı söyleniyor. Juke deli gibi satarken FORDun ona rakip bir de arabası varken satılmaması mantıksız ama FORD biliyorsunuz acele etmeyi sevmiyor bu konularda..Daha bir rocco rakibi çıkarmadılar

Yanıtlama zamanı:

Çük nerede deli gibi satıyormuş? İğrenÇ bir tipi var onun.. Önü başka tipsiz arkası başka tipsiz. RÖno aldıktan sonra Nissan cıvık pisletti ortalığı..

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Autoexpress Ford kaynaklı dediği 2 resim verdi.

Araba ingiltere dahil 100 den fazla ülkede satılacakmış . 120 bg lik 1.0 ecoboost motor olacakmış. Bunlar da resimler

car_photo_488644_25.jpg

car_photo_488641_25.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şurada bir kaç resim daha var..

http://www.india.for...llery/exterior#

Ford resmi sitesi de duyurdu bunu. Sadece AE 100den fazla diyor ya ford resmi site 100e yakın ülke diyor. Bizde muhtemelen satılır derim.

Önden hormonlu ya acaip tutulur kadınlar falan çok sever bunu. Keşke bir an Önce satılsa . 1.0T si 60 bin 1.6 dizeli 65 bin olur kafadan :kıhkıh:

H. Cenk Köse tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

AE yazmazdı o zaman, UK de satılacak diyor AE..Bizde satılırsa iyi olur.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.