Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Seçimi (Genel Sorular ve Yorumlar Burada)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Cenk Demirel yazdı:

Ultracontact ise sakin sürüşü seven, konfor ve düşük yuvarlanma gürültüsü arayan kullanıcılar için.

Cenk Hocam teşekkürler bilgi için. Bu cümle yaş itibarıyla beni tanımlamış. 😊

Ultracontact araştırayım o zaman.

• Yanıt 1,3k
  • Görüntüleme 243k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yeni lastik takanların mutlu olmasına sevindim. Ancak bu mutluluğu lastiğin tipinin değil de yeniliğinin bir sonucu olduğunu da unutmayalım. Üç sene ve 30.000 km ve üzerinde yapmış herhangi 

• Yahya Akman
    Yahya Akman

Sipariş verdigim lastikler geldi. Hepsi 2016 50. Hafta üretimi.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Son sayfalara bakınca konuyla alakasız, ama heyecan için (sanırım) gerekli ve kaçınılmaz itiş kakışları bir kenara bırakırsak nesnel cevap arayan şu sorular ve tartışmaya açık şu tespitler çıkıyor:

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Fikret Ö. yazdı:

Cenk Hocam teşekkürler bilgi için. Bu cümle yaş itibarıyla beni tanımlamış. 😊

Ultracontact araştırayım o zaman.

Rica ederim hocam. Pc7 de bunları belli oranda sunuyor ama ultracontact zaten fiziksel olarak da kontrol edildiğinde çok daha yumuşak ve surusun her aşamasında ben konfor için uretildim diye bağırıyor. O sebeple aralarında gercekten fark var. Ama  İkisi de sizi tatmin edecektir 😊

Yanıtlama zamanı:
34 dakika önce, Cenk Demirel yazdı:

Rica ederim hocam. Pc7 de bunları belli oranda sunuyor ama ultracontact zaten fiziksel olarak da kontrol edildiğinde çok daha yumuşak ve surusun her aşamasında ben konfor için uretildim diye bağırıyor. O sebeple aralarında gercekten fark var. Ama  İkisi de sizi tatmin edecektir 😊

Şimdi araştırdım biraz.

1-Continental UltraContact 235/50R18 101V XL FR

2-Continental UltraContact 235/50R18 97V FR

şeklinde iki model var. İkisininde hız kapasitesi aynı. Birincisinin yük kapasitesi ikincisinden 95 kg fazla

ikincisinin ise gürültüsü 70 db birincisinin 71 db.

Yük zaten fazla taşışımıyorum. Sorun olmayacaktır.

Sanırım bana hitap eden ikincisi. Zaten dört lastikte 3300 Tl gibi fiyat farkı da var.

Cem Hocam yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Fikret Ö. yazdı:

Şimdi araştırdım biraz.

1-Continental UltraContact 235/50R18 101V XL FR

2-Continental UltraContact 235/50R18 97V FR

şeklinde iki model var. İkisininde hız kapasitesi aynı. Birincisinin yük kapasitesi ikincisinden 95 kg fazla

ikincisinin ise gürültüsü 70 db birincisinin 71 db.

Yük zaten fazla taşışımıyorum. Sorun olmayacaktır.

Sanırım bana hitap eden ikincisi. Zaten dört lastikte 3300 Tl gibi fiyat farkı da var.

Yük endeksine bakarken aracınızın istiap haddi dediğimiz boş ağırlık ve maks yüklü ağırlık degerlerine göre de bakabilirsiniz. Ruhsatta bunlar yazıyor. Alacağınız lastiğin yük endeksi muhtemelen bu değerleri karşılıyordur ama yine de kontrol etmekte de bir fayda var. Onun dışında dediğim gibi ikisi de sizi memnun edecektir. Ultracontact konfor ve sessizlik anlamında biraz daha önde olacaktir. Şimdiden hayırlı olsun hocam rica ederim.

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Fikret Ö. yazdı:

Merhabalar,

Şu anda aracımda kışlık lastikler var. Yazlık lastikler eskiydi ve yeni lastik almam gerekiyor. Continental ile devam etmek istiyorum. 235 50 18 lastikler.

Arasştırdığım kadarıyla premiumcontact7 ve ultracontact şeklinde iki seçeneğe düşürdüm. Birbirlerinden farkları nelerdir? Hangisini almalıyım. 

Ben 215 50 R17 PC 7 aldım ve 1000 km’ dir kullanıyorum. Çok viraj vs zorlamadım şimdilik ama konfor anlamımda da gayet güzel hissiyatı var.

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Erdem Ay yazdı:

Ben 215 50 R17 PC 7 aldım ve 1000 km’ dir kullanıyorum. Çok viraj vs zorlamadım şimdilik ama konfor anlamımda da gayet güzel hissiyatı var.

Erdem Bey ben de zaten ikisi arasında kalmıştım. Ultracontact konfor olarak biraz daha önde gibi. Sanırım tercihimi ultracontaktan yana kullanacağım. Sorun olursa pc7 de alabilirim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Fikret Ö. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

benim yeni focus active pc6 ile geldi.. ilk 700 km berbattı.. alışma süresi aşınması lazım denebilir ama gy hiç öyle değildi..ilk günden iyi yol tutuyordu. kısaca  bir goodyear efficientgrip performance kadar iyi değil..

ultracontact ı bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Mehmet Demir yazdı:

benim yeni focus active pc6 ile geldi.. ilk 700 km berbattı.. alışma süresi aşınması lazım denebilir ama gy hiç öyle değildi..ilk günden iyi yol tutuyordu. kısaca  bir goodyear efficientgrip performance kadar iyi değil..

ultracontact ı bilmiyorum.

Teşekkürler Mehmet hocam. Biraz önce 4 adet ultracontact sipariş verdim. 2023 üretim. Bunu bir deneyelim bakalım. 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Fikret Ö. yazdı:

Teşekkürler Mehmet hocam. Biraz önce 4 adet ultracontact sipariş verdim. 2023 üretim. Bunu bir deneyelim bakalım. 

Güle güle kullan hocam, kaça aldınız?

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Güle güle kullan hocam, kaça aldınız?

Gürkan Hocam teşekkür ederim. En hesaplı ve güvenilir lastkcimde buldum. 4 tanesi 23.220 tl ye geldi. World karta da 2+5 taksit kampanyası varmış kaçırmayayım dedim.

22 saat önce, Fikret Ö. yazdı:

@Cenk Demirel hocam üstteki yanlışlık için özür dilerim. Telefondan yazarken isminizi cem olarak değiştirmiş.

Kusura bakmayın lütfen. Yeni farkettim.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Fikret Ö. yazdı:

hocam üstteki yanlışlık için özür dilerim. Telefondan yazarken isminizi cem olarak değiştirmiş.

Kusura bakmayın lütfen. Yeni farkettim.

Estağfurullah hocam ben zaten anladım direkt. Hem özel hayatimda da cenk yerine cem diyen çok oluyor 🙂

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhabalar,

Lastikler geldi ve dün itibarıyla yazlıkları taktırdım. Daha çok ana yola çıkmadım ama bugün denerim sanırım. 44/23 üretim olarak geldi. Genel kullanım sonuçlarını yazarım.

lastik.jpg

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Geçen hafta yazlıkları Conti PremiumContact 7 ile yeniledim.

image.png.ae6fabecf0eb4589cd0fcd6e69279908.png

İnternetten değil de Ataşehirdeki bir bayiden internet fiyatına aldım, 4250 TL/Adet.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun, güzel tercih.

Yanıtlama zamanı:

Lastik almıştıkda yazmadık, yazalım

https://www.pttavm.com/continental-205-55-r16-91v-premium-contact-7-yaz-lastigi-2023-uretim-p-404898199

hızlı kargo yapıldı ürünlerden memnun kaldım, önceki nexen lerden geçiş ultra oldu, artık daha sessiz ve rahat

image.png.a68814bdab23c20bd56c78ad9416765f.png

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.