Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201610 yıl Yazar comment_348223 Plakalığın kenarları kameraya çarpıyordu. İptal edip, plakayı yapıştırdık .. Şubat 27, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201610 yıl comment_348232 Ooo plakalık iptali yapmış C-max Sisler yanıyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201610 yıl Yazar comment_348341 23 saat önce, Yakup Çağatay said: Ooo plakalık iptali yapmış C-max Sisler yanıyor mu? Ama sadece arka, ön tarafa hala plakalık ile Son olarak da en başta çizdiğimiz krokiye son şeklini verelim .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201610 yıl comment_349294 cok kıskandım murat kardeşim kalan çeyizi istiyom yoksa sacını başını yolarım. On 28.02.2016 at 12:09, Murat Kavuk said: Ama sadece arka, ön tarafa hala plakalık ile Son olarak da en başta çizdiğimiz krokiye son şeklini verelim .. cok kıskandım cokkkkkk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl Yazar comment_349437 17 saat önce, irfanhasra said: murat kardeşim kalan çeyizi istiyom yoksa sacını başını yolarım. İrfan hocam, fazla modülü bir kaç parça karşılığında bir arkadaşa kaptırdık. Elimde maalesef modül kalmadı. Ama ayarlarız bir şekilde. Tesisat ile ilgili her şeyi çözdük. Sadece yeşil soket'e çözüm yok şimdilik (yeşil soket ana tesisat ile geliyor, o bana Polonyadan gelen takım ile gelmişti). Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349442 Ben de navili ekran almak niyetindeyim ama bu polonyalılar laftan anlamıyor. Adama paypal diyorum o ne diyor. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var murat hocam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl Yazar comment_349452 48 dakika önce, Özer Aksu said: Ben de navili ekran almak niyetindeyim ama bu polonyalılar laftan anlamıyor. Adama paypal diyorum o ne diyor. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var murat hocam Polonyalılar PayU kullanıyor. Ama hepsi değil. Şu linkteki kabul ediyor mesela. http://allegro.pl/ford-focus-mk3-2-0-st-wyswietlacz-bm5t-18b955-dc-i5718192517.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349454 Parça numarası AM5T18K811CE olan panel lazım navi sd kart girişli onu bulamıyorum. Ekran trden de bulabilirim ama bu panel olmadan işe yaramıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349456 21 dakika önce, Özer Aksu said: Parça numarası AM5T18K811CE olan panel lazım navi sd kart girişli onu bulamıyorum. Ekran trden de bulabilirim ama bu panel olmadan işe yaramıyor Özer merhaba, normalde bu panel olmadan da menü içerisinden naviye giriş yapabilirsin, C-Max lerde öyle oluyor. Ama navili panel daha yakışıklı tabi Bence almışken Sony navi panel almak daha mantıklı... Polski'ler biraz sorunlu maalesef Herhalde en sonunda kafam bozulacak atlayıp gidicem Polonya'ya, toplu parça alışverişi yapacağım. Yol masraflarımı karşılasın forumdaşlar kendimi feda edeceğim artık ne yapayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349457 6 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Özer merhaba, normalde bu panel olmadan da menü içerisinden naviye giriş yapabilirsin, C-Max lerde öyle oluyor. Ama navili panel daha yakışıklı tabi [emoji4] Bence almışken Sony navi panel almak daha mantıklı... Polski'ler biraz sorunlu maalesef [emoji4] Herhalde en sonunda kafam bozulacak atlayıp gidicem Polonya'ya, toplu parça alışverişi yapacağım. Yol masraflarımı karşılasın forumdaşlar kendimi feda edeceğim artık ne yapayım [emoji4] Benim aracın navigasyonlu versiyonları bu panelle geliyor sony görüntüden ibaret o kadar paraya değmez bence. 5" ekran için satan olursa alabilirim çerçeve içinse @Kaan Yagizer abiden parçanın kendisini siparişle getirtebilirsek süper olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349459 Hepsini Sony olarak Polski'den bakabilirsin... @Özer Aksu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349462 Hepsini Sony olarak Polski'den bakabilirsin... @Özer Aksu Bakıyorum fiyat konusunda da gel gorki polonyalilar paypal bilmiyor 120 ile 150 zlt kargo parası 50 zlt paypal parası istiyorlar Yani 800 zlt set +120 zlt yol +50zlt paypal 970 zlt patlıyor oda 730 tl gibi bir rakam ediyor gümrük el koyması da ayrı mesele Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349464 2 dakika önce, Özer Aksu said: Bakıyorum fiyat konusunda da gel gorki polonyalilar paypal bilmiyor 120 ile 150 zlt kargo parası 50 zlt paypal parası istiyorlar Yani 800 zlt set +120 zlt yol +50zlt paypal 970 zlt patlıyor oda 730 tl gibi bir rakam ediyor gümrük el koyması da ayrı mesele PayU üye olsana aynı şey... Ben hep kredi kartı ile alışveriş yapıyorum Allegro dan. Bir sıkıntı yaşamadım, üstelik rakamlar hep büyüktü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349466 PayU üye olsana aynı şey... Ben hep kredi kartı ile alışveriş yapıyorum Allegro dan. Bir sıkıntı yaşamadım, üstelik rakamlar hep büyüktü. Gümrük te sorun yaşamadın mi peki nasıl alabildin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349469 2 dakika önce, Özer Aksu said: Gümrük te sorun yaşamadın mi peki nasıl alabildin Gümrük el koymaz, kendi payını alır Genelde yolcu beraberi geliyor, bir kaç kez kargo ile gümrüğe takılmadan geldi şansa. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın