Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Opel insignia ile bir gün (1.6 Dizel Otomatik İle 24 Saat)

Featured Replies

• Yanıt 57
  • Görüntüleme 15,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

Merhaba arkadaşlar, Bugün saat 14'de GTC Opel'den aracı aldım. Tolga bey beni karşıladı, aracımı showroom önündeki 0 km araçların yanına park ederek km ve yakıt bilgisini not alarak resmi evrakla

• test dediğin böyle olur işte, bravo opel'e kocaman bir aferin... test'i aşmış bir tür "sahip olma simülasyonu" yapılmış... vallahi tebrik ettim kendilerini.

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Parasını verip almadığım arabayla 1 gün test hayatta yapmam, manyağın biri gelir tepesine çıkar, gece hırsız girer o olur bu olur, aynı durum kendi aracım içinde geçerli işgüzarın biri alır ben

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ben kayıt yaptım, en erken kasım ortaları müsait, bilgilendirme için tşkr...

Yanıtlama zamanı:

Bilgilendirme için sağolun, Kasım 15-16 için 24 saatliğine randevu aldım bakalım, Mondeo'yu almadan önce Insignia ile Mondeo arasında çok gidip gelmiştim, Insignia'yı ciddi anlamda test etmemiştim, 1 gün boyunca denemek bana yeterince fikir verecektir.

Yanıtlama zamanı:

test dediğin böyle olur işte, bravo opel'e kocaman bir aferin... test'i aşmış bir tür "sahip olma simülasyonu" yapılmış... vallahi tebrik ettim kendilerini.

Yanıtlama zamanı:

Arabanızı rehin verirseniz ama...

REZERVASYON
Üzgünüz, proje katılım koşulları gereği şahsınıza ait ruhsatı olan bir aracınız olması gerekmektedir. 
Sizi en yakın bayimizde, satış danışmanımız eşliğinde test sürüşüne davet etmek isteriz. 

Yanıtlama zamanı:

Ee bizim araç annemin üstüne ama kendisinin ehliyeti yok diye yararlanamıyoruz. Ne anladım ben bu işten, tü k.k. opel :D

Yanıtlama zamanı:

test dediğin böyle olur işte, bravo opel'e kocaman bir aferin... test'i aşmış bir tür "sahip olma simülasyonu" yapılmış... vallahi tebrik ettim kendilerini.

Yeni Mondeo testi için 500m gidiş 500m dönüş bir parkur göstermişlerdi şaka gibi ama biraz bıdırdayınca 3km kadar kullanma imkanı tanıdı eleman, çevre yoluna çıkmak yok, şehir içi lambaları iki tur dön gel, gerçekten komedi bir test olmuştu, hiçbir şey anlamadım o testten. Opel'i gerçekten takdir ettim bu konuda.

Yanıtlama zamanı:

Arabanızı rehin verirseniz ama...

REZERVASYON
Üzgünüz, proje katılım koşulları gereği şahsınıza ait ruhsatı olan bir aracınız olması gerekmektedir. 
Sizi en yakın bayimizde, satış danışmanımız eşliğinde test sürüşüne davet etmek isteriz. 

mantıksız değil... gece satış temsilcisinin evimde kalmasındansa mevcut arabamı rehin bırakırım tabi ki... arabası olanı tavlamak için yapılan mantıklı bir kampanya.

Yeni Mondeo testi için 500m gidiş 500m dönüş bir parkur göstermişlerdi şaka gibi ama biraz bıdırdayınca 3km kadar kullanma imkanı tanıdı eleman, çevre yoluna çıkmak yok, şehir içi lambaları iki tur dön gel, gerçekten komedi bir test olmuştu, hiçbir şey anlamadım o testten. Opel'i gerçekten takdir ettim bu konuda.

bu hemen bütün markalarda böyle... ben aracımı test etmeden aldım ancak bir dahakine test etmem gerekirse "ben ne zaman tamam dersem o zaman bu test biter" diyebileceğim bir yere gitmem lazım... muhtemelen ereğli de yapılır bu işte. bakkaldan gofret mi alıyoruz da 100 metre test yaptırıyor, kapıyı açar atarım o elemanı arabadan :)

Yanıtlama zamanı:
mantıksız değil... gece satış temsilcisinin evimde kalmasındansa mevcut arabamı rehin bırakırım tabi ki... arabası olanı tavlamak için yapılan mantıklı bir kampanya.bu hemen bütün markalarda böyle... ben aracımı test etmeden aldım ancak bir dahakine test etmem gerekirse "ben ne zaman tamam dersem o zaman bu test biter" diyebileceğim bir yere gitmem lazım... muhtemelen ereğli de yapılır bu işte. bakkaldan gofret mi alıyoruz da 100 metre test yaptırıyor, kapıyı açar atarım o elemanı arabadan [emoji4]

Haşin erkeğim benim [emoji3]

Yanıtlama zamanı:
mantıksız değil... gece satış temsilcisinin evimde kalmasındansa mevcut arabamı rehin bırakırım tabi ki... arabası olanı tavlamak için yapılan mantıklı bir kampanya.bu hemen bütün markalarda böyle... ben aracımı test etmeden aldım ancak bir dahakine test etmem gerekirse "ben ne zaman tamam dersem o zaman bu test biter" diyebileceğim bir yere gitmem lazım... muhtemelen ereğli de yapılır bu işte. bakkaldan gofret mi alıyoruz da 100 metre test yaptırıyor, kapıyı açar atarım o elemanı arabadan [emoji4]

Başka bir araba için arabamı rehin bırakmam.

Yanıtlama zamanı:

Başka bir araba için arabamı rehin bırakmam.

vuuuuuuu. Çok sert...... :D Ayrıca bu araba fuardaki arabaysa cık.... Arkasında iki büklüm kalıştım... Şöför koltuğuda rahatsız geldi...  Cık..

Bi kamyoncu abimiz nedemiş... Alırsın Ford, olursun lord. :D

Yanıtlama zamanı:
vuuuuuuu. Çok sert...... [emoji3] Ayrıca bu araba fuardaki arabaysa cık.... Arkasında iki büklüm kalıştım... Şöför koltuğuda rahatsız geldi...  Cık..

Bi kamyoncu abimiz nedemiş... Alırsın Ford, olursun lord. [emoji3]

Dünyada benim için en güzel en iyi araba yine benim arabamdır.

Yanıtlama zamanı:

Cok duygusal bakmiyor musunuz?

Ha evin onunde birakmissin ha baska bir showroom da ne fark var... Ertesi gun alirken "sen ne bicim sahipsin,beni nasil birakirsin" mi diyecek... Kendimize gelelim beyler, coluk cocuk sahibi adamlarsiniz yahu, orta yas sikintilari mi basliyor yoksa :) 

Yanıtlama zamanı:

Cok duygusal bakmiyor musunuz?

Ha evin onunde birakmissin ha baska bir showroom da ne fark var... Ertesi gun alirken "sen ne bicim sahipsin,beni nasil birakirsin" mi diyecek... Kendimize gelelim beyler, coluk cocuk sahibi adamlarsiniz yahu, orta yas sikintilari mi basliyor yoksa :) 

Duygusal derken  :D Orta yaş derken :D..  Daha dün bu resmi görmüştüm galiba :D

f.jpeg

Yanıtlama zamanı:

Neeee kapak mı yok artık.Bence Mert e kapak olmamıştır.Acaba oldu mu?

Mert ona duygusallık değil de el anahtarıyla kapı açılmaz desek kibar tabiriyle.Araban kötü ve tipsiz diye kıskanmayalım pls.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.