Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Opel insignia ile bir gün (1.6 Dizel Otomatik İle 24 Saat)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben kaydoldum perşembe alacağım pendik bayiisinde.bilgi verdiğiniz için teşekkürler. 

Bunu daha önce  de yapmışlardı. 

• Yanıt 57
  • Görüntüleme 15,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

Merhaba arkadaşlar, Bugün saat 14'de GTC Opel'den aracı aldım. Tolga bey beni karşıladı, aracımı showroom önündeki 0 km araçların yanına park ederek km ve yakıt bilgisini not alarak resmi evrakla

• test dediğin böyle olur işte, bravo opel'e kocaman bir aferin... test'i aşmış bir tür "sahip olma simülasyonu" yapılmış... vallahi tebrik ettim kendilerini.

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Parasını verip almadığım arabayla 1 gün test hayatta yapmam, manyağın biri gelir tepesine çıkar, gece hırsız girer o olur bu olur, aynı durum kendi aracım içinde geçerli işgüzarın biri alır ben

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Aklımdan öyle bişi geçmedi yaaa.. Sadece gülelim dedim..

Yanıtlama zamanı:

Neeee kapak mı yok artık.Bence Mert e kapak olmamıştır.Acaba oldu mu?

Mert ona duygusallık değil de el anahtarıyla kapı açılmaz desek kibar tabiriyle.Araban kötü ve tipsiz diye kıskanmayalım pls.

siz hala dersinizi almamışsınız Doğan Bey buradan onu anlıyorum...

Yaş 28, kafa rahat, fotolara takılmayalım @Teoman Saraç :) ayrıca o fordun araç yıkama sonrası arabaya koyduğu kağıtlardan :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bilgilendirme için sağolun, Kasım 15-16 için 24 saatliğine randevu aldım bakalım, Mondeo'yu almadan önce Insignia ile Mondeo arasında çok gidip gelmiştim, Insignia'yı ciddi anlamda test etmemiştim, 1 gün boyunca denemek bana yeterince fikir verecektir.

Bende 15 kasımda pendik ATM den alacam.

Mondeo test için kapima kadar getirildi bu çok hoşuma gitmişti lakin 20dk sınırı yüzünden aracın konforlu olup olmadığına bakamamistik (abi rapor yazmam lazım demişti bende neyse yeter demistim) ev Maltepe sahilde sahil yoluna çıktık bir ışık geçtik doldu 20dk sonra tekrar eve geldik. Onun yerine arabayı otoparka koyup insignia almış gibi olacaz hemde bir gün boyunca bence Ford mondeo testlerini en az bir saat yapmalı yada esnek davranmalı.

Arabanızı rehin verirseniz ama...

REZERVASYON

Üzgünüz, proje katılım koşulları gereği şahsınıza ait ruhsatı olan bir aracınız olması gerekmektedir. 

Sizi en yakın bayimizde, satış danışmanımız eşliğinde test sürüşüne davet etmek isteriz. 

Bence bunu yapılarının en büyük nedeni şirket aracı kullananların yada ailenin gençlerini devredışı bırakmak

Hedef kitleye daha fazla yaklasmak

Yanıtlama zamanı:

siz hala dersinizi almamışsınız Doğan Bey buradan onu anlıyorum...

Yaş 28, kafa rahat, fotolara takılmayalım //profile/3838-teoman-sara%C3%A7/">@Teoman Saraç [emoji4] ayrıca o fordun araç yıkama sonrası arabaya koyduğu kağıtlardan [emoji4] 

Kafa rahatlığının bitmesine 3-5 sene kalmis.. Kafan hep rahat olsun yasa tabi hayatini [emoji6]

Yanıtlama zamanı:

Tahmin ettim senden beklerdim zaten ama ruhsat muhabbetine yazılanları görünce ses etmedim :)  Neyse belki bir "babayiğit" çıkar. :P 

Ben de denemek isterim ama bu aralar iş o kadar yoğunki anca git gel yaparım. Bizim Opel bayinin triplerini çekmeye değmez.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Hedef kitle arabasını acele ile satan plansız insanlar ise evet [emoji4] Amerikaya gidin bakın nasıl test aracı veriyolar... Rengini karoseri seç ehliyeti ver bitti, istediğin zaman gel

Acele ile plansız demektense "kulaklarına kar suyunu kaçırmak"

Daha uygun. Focus almak yerine fiesta alacaktım lakin herşey değişti astrayi alırken de corsa alacam diye çıkmıştım yola, evet evet ben tam hedef kitleyim :)

Amerikadakine en yaklaşır uygulama bu. focusun benzinli otomatiğini hiç bir yerde bulamadım test için, sonra dizelini test etmek durumda kaldık lakin yok benzinli de su yok bu hiç yok dendi.

Laf aramızda amerikadaki olsaydı ne güzel olurdu [emoji106]

Yanıtlama zamanı:

Bende 22 kasım pazar günü için pendik ATM ye yaptım rezervasyonu. Kendi arabanızı rehin bırakma durumu nedir? Sadece aracımızı showroomun otoparkına bırakıcaz, anahtar yine bizde olucak diye düşünüyorum. Yok eğer anahtarları da isterlerse o dakka biter benim için test. Kendi aracımın anahtarını kimseye bırakmam çünkü.

Birde araçla kaza yapma durumunda, eğer kusurluysak durum ne olacak onu düşünüyorum. İstanbul trafiğinde neyin nerden geleceği belli olmuyor çünkü.

Yanıtlama zamanı:

9 kasım pazartesi için gtc Kadıköy'den rezervasyon yaptım.

Anahtarı Nasıl bırakacağız bakalım.

Kaza konusunda ben de meraktayım @Deniz Gecgel.

Bilgi ister dinlerim

kafama yatmaz ise eğer

bu iş yatar derim,

C-Max'ime biner,

Evime giderim :)

Yanıtlama zamanı:

Ben anahtarı bırakırım km. sıfırlarım, binerlerse İnsignia'yı geri vermem, üste para da vermem diye şart koşarım, gerçi  ne olacak ki, binsinler de araba görsünler :P

Yanıtlama zamanı:

Ben anahtarı bırakırım km. sıfırlarım, binerlerse İnsignia'yı geri vermem, üste para da vermem diye şart koşarım, gerçi  ne olacak ki, binsinler de araba görsünler :P

Aynen öyle @Hakan Saraylı :)

Yanıtlama zamanı:
Ben anahtarı bırakırım km. sıfırlarım, binerlerse İnsignia'yı geri vermem, üste para da vermem diye şart koşarım, gerçi  ne olacak ki, binsinler de araba görsünler [emoji14]

Hahaha, bırakılan araçları da ayrıca saatlik rent a car yapıyorlarmış sürücü adaylarına:):):)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.