Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Pendik Şahsuvaroğlunda Bir Gün

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

dün yani 9/10/2015 öğlen civarı arabadaki hafif sallantı ve klimanın verimsiz çalışmasından pendik divan otel yanındaki şahsuvaroğluna gittim. gülsuyu köprüsündeki yerde buraya taşınmış yoksa oraya giderdim :D gittiğimizde ayhan bey karşıladı ve öğleden sonra anca biter dedi bizde pek uzun sürmez diyerek geldiğimizi belirttik oda bize bi araç ayarladı maltepeye bıraktılar sağolsunlar akşam 6ya çeyrek kala haber verildi işlemler bitti diye. arkadaşımda pendikte oturuyordu o bıraktı pendik köprüsüne kadar ama saat 6buçuk olmuştu aradım ben gelene kadar beklermisin dedim kabul etti 10dk sonra ordaydım yapılan işlemleri anlattı ödemeyi yaptım dönüşteki trafik çilesini çektim, memnun kaldım mı servisten pek tabii

Yanıtlama zamanı:

Valla oraya gitmek de gelmek de ölüm.  Yan yola girmek dert çıkmak dert . Akşam arabanı alıyorsun beton gibi trafik... 

Kartal pendik arasında Doğuş otonun boşaltmakta olduğu yere bari gelseler. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Klima düzeldi mi?

evet klima iyi oldu şimdi sorunun sadece filtrede olması sevindiriciydi, dedim vag grubu gibi 45 binde klima motoru değişmesin :D

Valla oraya gitmek de gelmek de ölüm.  Yan yola girmek dert çıkmak dert . Akşam arabanı alıyorsun beton gibi trafik... 

ben dönerken sahile indim adalar manzarasını bol bol seyretme fırsatım oldu

bknz. Polyanna :D

Olcay Sert tarafından düzenlendi
imla

Yanıtlama zamanı:

dün yani 9/10/2015 öğlen civarı arabadaki hafif sallantı ve klimanın verimsiz çalışmasından pendik divan otel yanındaki şahsuvaroğluna gittim. gülsuyu köprüsündeki yerde buraya taşınmış yoksa oraya giderdim :D gittiğimizde ayhan bey karşıladı ve öğleden sonra anca biter dedi bizde pek uzun sürmez diyerek geldiğimizi belirttik oda bize bi araç ayarladı maltepeye bıraktılar sağolsunlar akşam 6ya çeyrek kala haber verildi işlemler bitti diye. arkadaşımda pendikte oturuyordu o bıraktı pendik köprüsüne kadar ama saat 6buçuk olmuştu aradım ben gelene kadar beklermisin dedim kabul etti 10dk sonra ordaydım yapılan işlemleri anlattı ödemeyi yaptım dönüşteki trafik çilesini çektim, memnun kaldım mı servisten pek tabii

Aynı gün ben de oradaydım bakım için. Öğleden sonra 2 civarı ayrıldım. Puaça çeşidi azalmış, o nedenle yadırgadım biraz :)

Ben havaalanı tarafından geldiğim için trafik sorun olmuyor..

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Memnun musunuz diye anket yaptılar 4/5 verdim iki gün sonra tekrar aradılar memnun kalmadığını kısım var mi diye yok dedim neden 4 verdiniz dediler notum kısık dedim.

Bakalım bi daha ayrılacaklarını söylediler

Yanıtlama zamanı:

Puaça çeşidi azalmış, o nedenle yadırgadım biraz :)

Not alındı ... Divan ile konuşacağım.

O arsa için doğuş Emlak 22Mil. USD istiyor, bir kıyak çekersen neden olmasın?

gülsuyu köprüsündeki yerde buraya taşınmış yoksa oraya giderdim :D 

Maltepe Belediyesi işletme ruhsatımızı yenilemedi + mekan küçük geliyordu, sığamıyorduk ... yoksa sizi yorarmıydık üstad?  :) 

Yanıtlama zamanı:

O arsa için doğuş Emlak 22Mil. USD istiyor, bir kıyak çekersen neden olmasın?

pahalıymış zaten giriş çıkışı oranın da dert..

siz maltepeyi vermeyecektiiniz. orayı şovruum ve servis kabul yapacaktınız. ben maltepeye getirip verecektim sizim elemanlar pendike götürüp geri getirecekti. Bu sefer de yolda kaza riski var :( .üff üfff zor iş..

Yanıtlama zamanı:

maltepeyi vermeyecektiiniz. orayı şovruum ve servis kabul yapacaktınız. ben maltepeye getirip verecektim sizim elemanlar pendike götürüp geri getirecekti.

peki :) 

Yanıtlama zamanı:

ben maltepeye getirip verecektim sizim elemanlar pendike götürüp geri getirecekti. Bu sefer de yolda kaza riski var :( .üff üfff zor iş..

Abi naptın sen ya :D

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Şuana kadar 5 servis gezdim içlerinde en profesyonel ve işini en iyi yapan firmalardan biri aracınızı bırakıp cafede aracınızı canlı olarak izleyebilmeniz ayrı bir keyif. Savaş usta işinin ehli iyi bir ustamız güleryüzlü kullanıcı görüşlerini dinleyen çözüm üretme konusunda başarılı bir teknik adam. Kaan beyin yardımları ve birebir ilgilenmesi yadsınamaz. Tekirdağdan aracımın ufak sorunları için gittim cevremde güvenecegim servis kalmadığı için artık aracımla ilgili sıkıntı durumunda 180km yolu çekmeye razıyım. Aracınız emin ellerde. 

Yanıtlama zamanı:
On 18.10.2015 14:36:58, H. Cenk said:

pahalıymış zaten giriş çıkışı oranın da dert..

siz maltepeyi vermeyecektiiniz. orayı şovruum ve servis kabul yapacaktınız. ben maltepeye getirip verecektim sizim elemanlar pendike götürüp geri getirecekti. Bu sefer de yolda kaza riski var :( .üff üfff zor iş..

Cenk abi iyi ki firmalar seni mimlemiyor :)

gerçekten gizli müşteri gibisin, firma içinden teftiş elemanı gibisin :smiley2k: 

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Mert Yürüyen said:

Cenk abi iyi ki firmalar seni mimlemiyor :)

gerçekten gizli müşteri gibisin, firma içinden teftiş elemanı gibisin :smiley2k: 

Dün decathlon TR CEOsuna mesaj yazdım, brandium küçük hiç bir şey yok daha büyük mağaza açın diye.  Adam üşenmemiş bana cevap verdi . Haklısın daha büyük bir mağaza ile anlaşma halindeyim olursa açacağız dedi :D

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, H. Cenk said:

Dün decathlon TR CEOsuna mesaj yazdım, brandium küçük hiç bir şey yok daha büyük mağaza açın diye.  Adam üşenmemiş bana cevap verdi . Haklısın daha büyük bir mağaza ile anlaşma halindeyim olursa açacağız dedi :D

her ikinizi de tebrik ederim vallahi :) medeni bir iletişim olmuş...

harbiden de ufacık yer, ben hiçbişi bulamıyorum orada...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.