Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3376 Ya bide şu arabayı DH'de Fluence'le falan karşılaştırmışlar Fluence'in plastiği daha iyi gibi bişey diyordu ya Allahım hakikaten suyu çıktı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3380 eee tecrübeler şunu gösterir , herkesin sözüne bakmayın ; tek tek siz gezip bakın nerede doğruyu görüyorsanız orayı takip edin Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3381 eee tecrübeler şunu gösterir , herkesin sözüne bakmayın ; tek tek siz gezip bakın nerede doğruyu görüyorsanız orayı takip edin Saygılar +1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3385 fluence harika bi araba bence.....yanlızzzzzzzzzz tek kusuru önümü arkasımı belli değil karışıtrıyorum hep ben ya......yollarda kapışmayın kafa tutuyor demedi demeyin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3386 Bu arada reno'da gördüğüm ve tecrübe ettiğim şu durumu var; malzeme hissi kalitesi kesinlikle iyi..Kötü asla değil fakat eskimeye ve yıpranmaya çok müsait ... Buna okey derseniz eğer sorun olmaz malzeme konusunda.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3392 Bence de "malzeme kalite hissi" iyi ,"malzeme kalitesi " değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3395 doktorum sana pelenope cruz verdik hiç bişi demedin.......odamı kalite hissi verdi.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3419 Aboooooo,yirim ben onu... Kalitesini yemişim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201115 yıl comment_4703 Arkadaşlar ben bugüne kadarki tüm videolarda Mytouchun arayüzlerini gördüm ama hiç Sony Müzik sistemli ekranın ara yüzünü göremedim,acaba o nasıldır?Bilen,gören,duyan var mı? Kesinlikle şimdikinden daha iyi olduğuna eminim ama nasıl bişeydir merak ediyorum açıkçası.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201115 yıl comment_4704 Arayüz derken? Ekran menüsü mu. Cok fark olacağını sanmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201115 yıl comment_4927 Arayüz derken? Ekran menüsü mu. Cok fark olacağını sanmıyorum. Yani ekran görüntüsü,rayo,mp3,bluetoothiayarlar gibi görüntülerin kullanımından bahsediyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201115 yıl comment_4929 Çok farketmez.Benzer şeyler olacaktır..Çünkü özellikler aynı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201115 yıl comment_4930 İşte size Türkiyede satılması gereken ve ancak bu şekilde satılırsa 63-64 Bin TL. değeri olabilecek Focus 3 videosu arkadaşlar...İzleyin ve ne demek istediğimi anlayın...Otosanın bizleri ne kadar çok kazıkladığını görün Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201115 yıl comment_4934 Sony hariç hepsi var zaten. Buarada 1.6 motorlu C sınıfı araca istersen dünyayı koy 63 felan hertürlü fazladır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201115 yıl comment_4935 Sony hariç hepsi var zaten. Buarada 1.6 motorlu C sınıfı araca istersen dünyayı koy 63 felan hertürlü fazladır... E o zaman Titanyum X +Sunroof+Otomatik Park Sensörü 63 OOO yapmaz dediğimde niye kızıyorsun ki? C sınıfı ama Full hangi araba 63 Bine satılıyor şu anda?Sadece Focus 3!! Ama bana göre Full falan da değil zaten,videodaki gibi olsa belki kabul edersin-ki yine kabul edilmez,MyTouch olursa belki... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın