Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Bu Ford'un sitesinde Yeni Focus'un üstüne tıklayınca tekrar ana menüye dönüyor sizde de böyle mi? Evet sitede bir sorun var galiba.Ne de olsa daha bugün yaptılar.Bu arada siparişler Pazartesi gününden itibaren alınmaya başlıyormuş arkadaşlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Evet sitede bir sorun var galiba.Ne de olsa daha bugün yaptılar.Bu arada siparişler Pazartesi gününden itibaren alınmaya başlıyormuş arkadaşlar... Tamam çözdüm sol kısımdan Yeni Focus'a girince açılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 İlerde olur olur Can sıkma Buarada dün açıkladığım gibi eksik ve gelecek olan güvenlik donanımı var onunla birlikte gösterge ortası ekran büyüyecek. Saygılar inşallah... zaman belli mi... avrupada halihazırda var zaten değil mi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Avrupa da yok dostlar . O yüzden bu sıkıntı. Biliyorsunuz ki araç 2012 olarak tanıtıldı ama kamuoyu baskısından erken sürdüler. 2012 yi beklememizde her türlü fayda var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Ağustos sonrası belli olur mu donanım durumu sence Yakup? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Son çeyrek güvenlik . 2012 ilk çeyrek touch Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Test sürüşü için heyecanla beklemedeyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 http://www.newfocus....or/frozen-white Bakın sitenin altında ne yazıyor Focus Club Tr 'ın dediği gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Yakuup Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 http://www.newfocus....or/frozen-white Bakın sitenin altında ne yazıyor Focus Club Tr 'ın dediği gibi Yakup bu site ne zamandır var yahu?Niye bugüne kadar söylemedin ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Arkadaşlar Focus 3^te Alarm Yok mu Yoksa bana mı öyle geliyor ?!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Yakup bu site ne zamandır var yahu?Niye bugüne kadar söylemedin ?? Site global olarak hazılanmış..Siteyi diğer başlıkda bir arkadaş verdi..Avrupa sitelerinde yayınlanmıştır muhtemelen takip etmedim bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Yakup Focus 3 te Alarm var mı yok mu?Yoksa neden yok?Bunu bana anlatabilir misin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Yav görende ben üretiyorum sanacak Global kilidi tüm modellere eklemişler...Biraz garip işleyişi olan Alarm'da kalkmış sanırım..Liste'de göremedim bende. Sormak gerek veya bi ara bayii de kontrol ederiz.. Azcık sabır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 her kuşu halllettik bi leylek kaldı zaten......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap