Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hakikaten Almanya sitesinde çok güzel donanım seçenekleri var ya...Otosan Satış Müdürünün İsmi ne Bilen var mı?O vatandaşla konuşucam,gerekiyorsa araya adam sokup bu Sonyyi getirticem arkadaş!!

• Yanıt 799
  • Görüntüleme 169,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ekrem Kayacan
    Ekrem Kayacan

Cok güzelsin be Focus :

• Çakal kelimesi az<..Kardeşim kısa vade nedir?1 ay,3 ay?1 yıl? Model Yılı? Nedir? Ayrıca Türkiye İnternet sitesinde bile 2012 den itibaren Touch yazarken sen niye bunu hiç söylemiyosun,MyTouch siste

• Focus 3 de Tek yönlü Park Işığı Uygulaması da mevcut arkadaşlar..Bu özelliğin tüm donanımlarda var olduğunu sanıyorum..İsterseniz hemen aracınızda deneyin...Park ışıkları,aracınızın kontağını kapattığ

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar,bu arada My Touch Sony sistemindeki ses dağılımını saırım en iyi bu video gösteriyor.Buyrun izleyin efenim.

http://www.ford.fr/V...Focus/Interieur

tuch, sony ve ortadaki büyük ekranın aracın içine kattığı hava daha bir başka. aylarca ağzımıza bal sürüldü. resimlere baka baka beklentimiz de yükseldi. sonra araç bir geldi. herşey resimler de kaldı.
Yanıtlama zamanı:

Sen onu getirt bende arabanın arkasına rockerroller sağolsun yazdırırım. :blink:

Yanıtlama zamanı:

Sen onu getirt bende arabanın arkasına rockerroller sağolsun yazdırırım. :blink:

Tüm bağlantılarımı devreye sokucam valla...Koç Vakfından tanıdıklarım var,bakalım işe yarıycak mı...Eğer Sonyi getirtirsem çok havam olur valla... :):)

Yanıtlama zamanı:

Buldum,Satış Müdürü Tibet SOYSAL mış.Dur bi Feysbuktan ariim...Feysbukrta sayfa da açıcam Focusta Sony İsteriz Sayfası :)))Kamuoyu baskısı oluşturalım arkadaşlar... :blink:

Bu değerli şahsa ulaşmamız lazım arkadaşlar....

http://www.jobnak.com/Atamalar.html?id=75

Yanıtlama zamanı:

Buldum,Satış Müdürü Tibet SOYSAL mış.Dur bi Feysbuktan ariim...Feysbukrta sayfa da açıcam Focusta Sony İsteriz Sayfası :D))Kamuoyu baskısı oluşturalım arkadaşlar... :blink:

Bu değerli şahsa ulaşmamız lazım arkadaşlar....

http://www.jobnak.co...alar.html?id=75

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Fakültesi mezunu olan Tibet Soysal, Koç Üniversitesi’nde MBA yüksek lisans eğitimi aldı.

Ahaa :) bunu en rahat ben bulurum :)

Gelecekde orada benm ismim yazacak :) 536485.giflaugh.gif

Yanıtlama zamanı:

Ahaa :D bunu en rahat ben bulurum :)

Gelecekde orada benm ismim yazacak :) 536485.giflaugh.gif

İnşallah Dostum.O zaman Focu 4 falan da çıkmış olur hem :blink:

Yanıtlama zamanı:

:blink:

İşte o zaman bir düzine Focus alacam. :)

Yanıtlama zamanı:

İnkiliz harici kimseden araç almam zaten :)

Yanıtlama zamanı:

abi torpil mi sokacaksınız.. adamını mı bulacaksınız.. eleştiri mailleriyle mi haklayacaksınız napacaksanız elinizden ne geliyosa.. yapalım beraberce.. bunlar yoksa istediğimiz focusları getirmeyecekler.. :).. ümüğünü sıkmamız gerekiyor galiba..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.