Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2632 Hakikaten Almanya sitesinde çok güzel donanım seçenekleri var ya...Otosan Satış Müdürünün İsmi ne Bilen var mı?O vatandaşla konuşucam,gerekiyorsa araya adam sokup bu Sonyyi getirticem arkadaş!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2634 Arkadaşlar,bu arada My Touch Sony sistemindeki ses dağılımını saırım en iyi bu video gösteriyor.Buyrun izleyin efenim. http://www.ford.fr/V...Focus/Interieur tuch, sony ve ortadaki büyük ekranın aracın içine kattığı hava daha bir başka. aylarca ağzımıza bal sürüldü. resimlere baka baka beklentimiz de yükseldi. sonra araç bir geldi. herşey resimler de kaldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2635 Sen onu getirt bende arabanın arkasına rockerroller sağolsun yazdırırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2636 Dostum takip ediyormusunuz bilmiyorum ama o ekran şuan abd de var başka hiçbir ülke'de yok..2012 de sunulacak..Bize gelecek mi o zaman göreceğiz. Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2639 Sen onu getirt bende arabanın arkasına rockerroller sağolsun yazdırırım. Tüm bağlantılarımı devreye sokucam valla...Koç Vakfından tanıdıklarım var,bakalım işe yarıycak mı...Eğer Sonyi getirtirsem çok havam olur valla... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2643 Buldum,Satış Müdürü Tibet SOYSAL mış.Dur bi Feysbuktan ariim...Feysbukrta sayfa da açıcam Focusta Sony İsteriz Sayfası ))Kamuoyu baskısı oluşturalım arkadaşlar... Bu değerli şahsa ulaşmamız lazım arkadaşlar.... http://www.jobnak.com/Atamalar.html?id=75 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2646 Buldum,Satış Müdürü Tibet SOYSAL mış.Dur bi Feysbuktan ariim...Feysbukrta sayfa da açıcam Focusta Sony İsteriz Sayfası ))Kamuoyu baskısı oluşturalım arkadaşlar... Bu değerli şahsa ulaşmamız lazım arkadaşlar.... http://www.jobnak.co...alar.html?id=75 İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Fakültesi mezunu olan Tibet Soysal, Koç Üniversitesi’nde MBA yüksek lisans eğitimi aldı. Ahaa bunu en rahat ben bulurum Gelecekde orada benm ismim yazacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2650 Ahaa bunu en rahat ben bulurum Gelecekde orada benm ismim yazacak İnşallah Dostum.O zaman Focu 4 falan da çıkmış olur hem Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2653 İşte o zaman bir düzine Focus alacam. O zaman Bmw'ye geçeyim ben Sana o yakışır doktor amcam ondan alırsın İngiliz birinden aldırtırız hemde Neyse konuyu dağıtmayalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201115 yıl comment_2701 abi torpil mi sokacaksınız.. adamını mı bulacaksınız.. eleştiri mailleriyle mi haklayacaksınız napacaksanız elinizden ne geliyosa.. yapalım beraberce.. bunlar yoksa istediğimiz focusları getirmeyecekler.. .. ümüğünü sıkmamız gerekiyor galiba.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201115 yıl comment_2702 Focus'un asıl özelliklerini unutup ayrıntılara takılanlara gelsin.. Dynamic Focus Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201115 yıl comment_2703 Büyük ihtimalle yine yol tutuş konusunda sınıfının en iyi si olacak Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın