Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç muayanesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

İyi günler arkadaşlar...aracımın muayane zamanı geldi.,,istanbul anadolu yakasında araç muayane yaptırmayı düşünüyorum...beni uğraştırmayacak yer neresidir...yanımızda nelerin bulunması mecburidir...far ayarı ile fren ayarına çok dikkat ettikleri söyleniyor...bunları önceden baktırmak gereklimidir?Nisan ayında arabayı bakıma sokmuştum..bakım zamanı bunlara bakmışlar mıdır?yetkili serviste...bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar....şile deki yer çok kalabalık değilmiş dediler...sultanbeyliğini de kapanmış dediler???birazcık yardım lütfen????

• Yanıt 34
  • Görüntüleme 6,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

100.605 km. 4.5 yıl. (5 yıla daha yakın aslında) Hafif kusur: İlk yardım çantası içeriği eksik. Ford Focusa olan tutkum bir kez daha arttı.

• Yangin tupu olmadan geciyoruz ama far yikama olmadigi icin gecemiyoruz... Zihniyetin ta ortasina tukurmek lazim! Standartsizligin standart oldugu guzel ulkem ?

• Yakup hangi istasyonki ora? Ben Orhanlı da yaptırdım, elemanlar gayet iyiydi.   Yalnız benim arabanın gösterge ışıklarını sıfırlamış arkadaş (niye oynuyorsa orayla). Dün akşam gidiyorum, gös

Yanıtlama zamanı:

arka koltukların emniyet kemeri tokalarınıda mutlaka kontrol edin çalışıyor mu diye. söndürme tüpü olsun günü geçmiş olsa bile ibre dolu gösteriyorsa sorun olmuyor hafif kusura giriyor. 10 yıl dan eski ise kabul olmaz.. onun dışında herşey normaldir sanırım. yer i istanbul lu arkadaşlar söylesin.

Yanıtlama zamanı:

2012 model araçta herhangi bir sorun yaşamazsınız. Egzoz muayensini yaptırmak dışında bence hiç bir şey gerekmez. Egzoz ölçümü de  muayene istasyonlarında yapılıyor dilerseniz.

İnternetten size yakın istasyonu seçip randevu alın, bir-birbuçuk saatte işiniz hallolur. 

Yanıtlama zamanı:

Benim araçta 2012 yaptırdım ve sisler ayarsız dendi ilgim Ps için de aynısı yazıldı, yani tedirgin olacak bişey yok extra araç üzerinde ( modifiye) oynamalar yapmadınız ise ..

Yanıtlama zamanı:

Mutlaka randevu alın; hem hususi hem ticari kalabalık olabiliyor. Randevuyu da mümkün olan en erken tarihte alın yoksa yer kalmıyor, benim gibi uzak bir istasyona git-get 150 km yol yapmak zorunda kalırsınız son güne kalırsa.

Sıra kağıdınızı alınca 5 dakikada egzozu yapıyorlar yani önceden uğraşmayabilirsiniz.

Servis işine gelince: tescil ve üretim tarihini karıştırdığım için ben servise gitmeden 1 ay önce gittim yani aracımın en son bakımı 11 ay önceydi; herhangi bir sorun olmadı; hasar, ara dönemde yüksek km vs yoksa sizde de olacağını sanıyorum.

Randevu saatinden 15 dk önce gitmeniz yeterli; muhayene 15-20 dk sürüyor biraz da bekleme süresi var, bilginize...

• 11 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yangın söndürme tüpü:yok,eksik,kontrol süresi geçmiş,tanımlama yapılmamış,zor görünüyor ulaşılıyor,sürücü yakınında değil,bağlantı braket(leri) uygun değil ----> Hafif Kusur olarak gözüküyor.

Yangın tüpsüz geçebiliyoruz anladığım kadarıyla.

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Yangın söndürme tüpü:yok,eksik,kontrol süresi geçmiş,tanımlama yapılmamış,zor görünüyor ulaşılıyor,sürücü yakınında değil,bağlantı braket(leri) uygun değil ----> Hafif Kusur olarak gözüküyor.

Yangin tupu olmadan geciyoruz ama far yikama olmadigi icin gecemiyoruz... Zihniyetin ta ortasina tukurmek lazim! Standartsizligin standart oldugu guzel ulkem ?

Yanıtlama zamanı:

Geçtim ben, sis farı ayarsız (hafif kusur) şeklinde.. Başka kusur çıkmadı. Ancak istasyonda egzos için 44 lira alıyorlar, yanında avuç boyutundaki boş kartını da ekstra 7 liraya satıyorlar (sanırım onun parası da devletimize gidiyor)

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Murat Kavuk yazdı:

Geçtim ben, sis farı ayarsız (hafif kusur) şeklinde.. Başka kusur çıkmadı. Ancak istasyonda egzos için 44 lira alıyorlar, yanında avuç boyutundaki boş kartını da ekstra 7 liraya satıyorlar (sanırım onun parası da devletimize gidiyor)

7 tl 70kr hemde :D 

http://www.tuvturk.com.tr/egzoz-gazi-emisyon-olcumu-fiyati.aspx

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

evet, ayrıca ilk yardım reflektör vs de hafif kusur. Eskiden ağırdı.

3 saat önce, Murat Kavuk yazdı:

her yerde aynı ve kartta geçmiyor.

Yanıtlama zamanı:

"Hafif kusur" nasıl bir mantıktır hala çözebilmiş değilim. Bir şey ya kuraldır ya da değildir! Yangın tüpü, reflektör gibi şeylerin hafif kusur olması da ayrı bir fecaat bence. Kuralları katılaştırmaları gerekirken gevşetmelerini neye yormak gerekir?

Süleyman Ünal tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben hariç kusursuz geçen yok demek ki :)

Şimdiki arabamın 1 senesi var ilk muayeneye, önceki C-Max ile kusursuz geçmiştim kıh kıh kıh.

Servise uğradım far ayarı yapın dedim, hocam biz yapsak bile hafif kusur yazıyorlar onların makineleri acayip dediler e iyi yapmayın dedim kusursuz geçtim :)

Ama havagazı tüp müp hepsi tamdı... 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.