Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 focus 1.6 ti-vct mi 1.0 ecoboost mu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba

2 senelik volvo s40 deneyimimden sonra tekrar yuvaya dönüş yapıcam kısmetse.

2015 focus titanium alma evresindeyim.Yanlız yakıt tüketimi açısından motor tercihinde karar veremedim.

Yılda yapılan km: 10000. Yarı yarıya ş.içi ş.dışı.   Ş.içi trafik: orta.  

Aldığım fiyatlar:

1.6 ti-vct tit :   65000

1.0 ecoboost tit : 69500 (ecoboost şuan için tüm ülkede stokta  2 tane gözüküyor)

Sizce hangi motor tercihi etmeliyim?

Teşekkür ederim.

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 12k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

hocam... öncelikle hayırlı olsun.

1.6 atmosferik kullanan bir vatandaş olarak derim ki; "kesinlikle ecoboost al". artık atmosferik motorların modası geçti. ayrıca vergi anlamında da yarı yarıya bir avantajın söz konusu. 

vergi önemli deil deme, bende öyle demiştim ama her altı ayda bir 500 TL'yi çöpe atmak adama koyuyor, çok net!

sözün özü, ecoboost candır... bende bir sonraki seferde eğerki ford alırsam muhtemelen küçük motor bir ecoboost olacaktır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet benimde tercihim ecoboosttan yana fakat. Araçlar ulaşılabilirlik açısından bana uzaklar, balıkesir ve g.antep'teler.

Yanıtlama zamanı:

hocam... öncelikle hayırlı olsun.

1.6 atmosferik kullanan bir vatandaş olarak derim ki; "kesinlikle ecoboost al". artık atmosferik motorların modası geçti. ayrıca vergi anlamında da yarı yarıya bir avantajın söz konusu. 

vergi önemli deil deme, bende öyle demiştim ama her altı ayda bir 500 TL'yi çöpe atmak adama koyuyor, çok net!

sözün özü, ecoboost candır... bende bir sonraki seferde eğerki ford alırsam muhtemelen küçük motor bir ecoboost olacaktır.

Gözlerime inanamıyorum.Sanırım mutluluktan ağılycam.

Umur Bey 1.0 kullanıcısı olarak şunları söyleyebilirim. 1.6 atmosferikten performans konusunda geri kalır yönü yok ecoboost un. Yıllık vergiden zaten direk avantaj kazanıyorsunuz.Ş içi tüketimde trafiğinizinde orta olmasını düşünürseniz en uygunu 1.0 ecoboost olacaktır. Eminim siz de 1.0 ın turbo sesinin hastası olanlar arasına gireceksiniz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gözlerime inanamıyorum.Sanırım mutluluktan ağılycam.

Umur Bey 1.0 kullanıcısı olarak şunları söyleyebilirim. 1.6 atmosferikten performans konusunda geri kalır yönü yok ecoboost un. Yıllık vergiden zaten direk avantaj kazanıyorsunuz.Ş içi tüketimde trafiğinizinde orta olmasını düşünürseniz en uygunu 1.0 ecoboost olacaktır. Eminim siz de 1.0 ın turbo sesinin hastası olanlar arasına gireceksiniz.

Eğer ecoboost şuan burdaki bayide olsaydı düşünmezdim bile. Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Eğer ecoboost şuan burdaki bayide olsaydı düşünmezdim bile. Teşekkürler.

Ecoboost şuan yok diye 1.6 atmosferik almayacaksınız sanırım.1 ay beklememek için daha sonra pişmanlık yaşamayın.Teslim süresi veriyorlarsa değerlendirin bence.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ecoboost şuan yok diye 1.6 atmosferik almayacaksınız sanırım.1 ay beklememek için daha sonra pişmanlık yaşamayın.Teslim süresi veriyorlarsa değerlendirin bence.

5kapı olarak ekime tarih veriyorlar. 

Yanıtlama zamanı:

1.6 Ti-Vct kullanıcısı olarak kesinlikle 1.0 Ecoboost derim; Balıkesir nispeten yakın sayılır; aceleniz varsa bir Balıkesir şehir turu yapın; pişman olmazsınız.

Yanıtlama zamanı:

Az bir miktar farkla yaşadığınız şehre tırla teslim yapmalılar 300-400 tl gibi

Yanıtlama zamanı:

1,6 sahibi olarak araçla alakalı tek pişmanlığım ecoboost almamak oldu. lpg taktırana kadar :DEkonomi üst seviyede.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1.6 Ti-Vct kullanıcısı olarak kesinlikle 1.0 Ecoboost derim; Balıkesir nispeten yakın sayılır; aceleniz varsa bir Balıkesir şehir turu yapın; pişman olmazsınız.

Balıkesirdeki araç bixenonlu çıktı. Fiyat 74000 oldu. 

Az bir miktar farkla yaşadığınız şehre tırla teslim yapmalılar 300-400 tl gibi

Bu durumu bilmiyordum teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

1.6 dizel kullanıcısı olarak zaman zaman keşke bende 1.0 eb. alsaydım diye iç geçiriyorum.Ah kafam ahh.

Satıcı bana o zaman genelde makine mühendisleri bu motoru istiyor demişti.Adamların var bir bildiği demek ki.

Yanıtlama zamanı:

Şuan benzinli araba olacak olsam 1.4 Tsi Leon alırdım. Yakıt konusunda gerçekten çok başarılı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.