Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 1 dakika önce, Mert Yürüyen said: bilmem, hiç kullanmadım ki nereden bileyim... ben yazılımlı, kn filtreli ve sb li olanını kullandım... 1.6 dan hiç bir eksik tarafı yok. Yazılımlı olduğunu nereden çıkarttın ki? Yazılım yaptırdıysa tork ve kaç beygir olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Yazılımlı olduğunu nereden çıkarttın ki? Yazılım yaptırdıysa tork ve kaç beygir olmuş. bilmiyorum valla, sadece "hissiyat" diyelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 2 dakika önce, Mert Yürüyen said: bilmem, hiç kullanmadım ki nereden bileyim... ben yazılımlı, kn filtreli ve sb li olanını kullandım... 1.6 dan hiç bir eksik tarafı yok. 1.0 a kim yazılım attırmış ki acaba merak ettim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Esas merak ettiğim şu aslında. Yazılımlı dediği 1.0 sadece kn ve sb ikilisi ile bu haldeyse yazılımsızsa yorumu nasıl olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 3 dakika önce, Doğan Kurban said: Esas merak ettiğim şu aslında. Yazılımlı dediği 1.0 sadece kn ve sb ikilisi ile bu haldeyse yazılımsızsa yorumu nasıl olacak. aç bir konu "1.0 ecoboost nasıl gerçekten 125 ps olur" diye... bakalım, konuşalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Ne yazılımı ne arabası ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 1 dakika önce, Mert Yürüyen said: aç bir konu "1.0 ecoboost nasıl gerçekten 125 ps olur" diye... bakalım, konuşalım ne inat varmış sendede yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Ha ha. Esas mevzu şu. Kn ve SB gerçektende bu kadar hissedilir farkettiriyor mu? Bu yüzden ayrı konu açmadım. @Yahya Akman ve @Hakan H. haftasonu yollar temiz olursa aynı güzergahta deneme yapıyoruz. Farkları gözlemleyip yazarız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 7 dakika önce, Doğan Kurban said: Ha ha. Esas mevzu şu. Kn ve SB gerçektende bu kadar hissedilir farkettiriyor mu? Bu yüzden ayrı konu açmadım. @Yahya Akman ve @Hakan H. haftasonu yollar temiz olursa aynı güzergahta deneme yapıyoruz. Farkları gözlemleyip yazarız. yazılımı sildirmeyi unutma 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 43 dakika önce, Mert Yürüyen said: aç bir konu "1.0 ecoboost nasıl gerçekten 125 ps olur" diye... bakalım, konuşalım Süper 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 1.6 ecoboost stock olarak belki 182 beygiri hissettirmiyor olabilir ama 1.0 ecoboost 125 bg den fazlasını hissettiriyor. Yani en azından benimki bana öyle hissettiriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 1.6 ecoboost stock olarak belki 182 beygiri hissettirmiyor olabilir ama 1.0 ecoboost 125 bg den fazlasını hissettiriyor. Yani en azından benimki bana öyle hissettiriyor. Öğrendi 1.0 ın nasıl olduğunu birisi. artık fındık demeyecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 2 dakika önce, Doğan Kurban said: Öğrendi 1.0 ın nasıl olduğunu birisi. artık fındık demeyecek. Fındık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Valize bile sığıyor fındık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Bence de fındık. Ayrıca evet hacmine göre iyi ama abartılacak bir yanı da yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap