Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201511 yıl Yazar comment_313875 Güzel değerlendirme olmuş Cem Abi tesekkurler. Okuyunca şunu merak ettim, aynı şartlarda DCT şanzımanlı i30 test etsen hangisini beğenirdin acaba? Çoğu kişinin Fransızlara olan ön yargısını ben de kısmen Kore araçlarına karşı taşıyorum. Ama tabii Hyundai ve Kia'nın Avrupalılaşma konusunda çok yol aldıklarını da teslim etmem gerek. Yeni i30'u denemedim, ama benim düşüncemde olup kullananlar şanzımanı beğeniyorlar, motoru hala biraz cansız buluyorlar, yol tutuşun iyileştiğini, ama direksiyonun hala hissiz olduğunu, frenlerin ise pek iyi olduğunu söylüyorlar. Tam donanımlı bir modelin 80 civarına maliyeti de düşünülürse sportif karakteri bir kenara bırakırsak sokaktaki adam için pekala iyi bir alternatif olduğu söylenebilir. Sonuçta nesnel bakışta her aracın olumlu ve olumsuz yönleri var, ancak tümden bakınca bir aracı diğerin önüne koymak kolay değil. Bireysel beklentilerin iyi tanımlanması ve bunların karşılığının aranması seçimi kolaylaştıracaktır. Temmuz 31, 201511 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın