Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı Peugeot 308 Tanıtıldı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Makyajlı Peugeot 308 markanın yeni ön tasarımını yansıtan ve ‘Aslan’ logosuna ev sahipliği yapan dikey konumlu ön ızgara, oldukça şık ve dinamik tasarımlı motor kaputu, ve tüm donanım seviyelerinde sunulan LED gündüz farları ile makyaj operasyonundan geçti.

Tüm detayları: https://anasayfa.focusclubtr.com/makyajli-peugeot-308-tanitildi-teknolojinin-ruhu/

Yeni Peugeot 308, PSA Grubu’nun yeni 1.6 litrelik BlueHDi 130 PS dizel motorunu kullanan ilk modeli. 1.2 turbo motor da yenilenmiş.

Karşılaştırma.jpg

Yanıtlama zamanı:

İçeride bir şey yapmışlar mı acaba. Bu araba bana göre iç tasarımdan kaybediyor. O nedenle hakettiği satış rakamlarına ulaşamadı.

Yanıtlama zamanı:

2.0 dizel ve 180 hp kulağa hoş geliyor araç ağırlığıda 1300 kg gibi olursa  insanın içini gıcıklar :) yolda ...

Yanıtlama zamanı:

ford ne zaman 1.6 dizel i 130 bg üzerine çıkaracak merak ediyorum.. dışardan hoş..geçen yine bir pejo 3 serisi gördüm önceki kasaydı sanırım bağrıp duruyordu.. ısınamıyorum bu markaya, opel i de aldılar bakalım ne iş çıkaracaklar. belki almanlardan birşeyler öğrenirler. belkide bu motoru oradan öğrendiler :)

Yanıtlama zamanı:

Motor konusunda fransızlar iyidir. Ford ile ortak kullandıkları dizel motorlar da, pejo arge ekibi tarafından geliştirilmişti.

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

dışında pek bir değişim göremedim işin acığı acaba içi nasıl 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.