Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 'deki Paspas sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Derdim paspası korumak değil, paspasın altındaki halıfrex kısmı korumak, paspas umrumda değil, zaten bir sürü yeri açıkta kalıyor, sol ayak dayama yeri olduğu gibi kirlenecek, sonra kuru temizleme mi yapalım, valla arabanın içini çektirmekten bir hal oldum, küçük küçük kum parçacıklarını çıkartmak çok zor, muşambadan kolay çıkar diye düşünmüştüm, Muşamba fikrini savunmuyorum tamam ama, aracın taban halısının kirlenmesinden daha iyi diye düşünüyorum. Ama Bora beyinde dediği gibi halıfrex de olur.

• Yanıt 181
  • Görüntüleme 42,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kesin çözüm bir branda alıp arabayı sarmalayıp sağlam bir park yerinde bırakmaktır. çirkin çirkin ayağınıza dolanan malzemeler ile koruyun, koruyun ki sizden sonraki sıfır arabaya biniyor gibi olup

• Merhabalar, orjinal kauçuk paspaslar kalite ve görünüş olarak çok güzel ama malum memleket şartlarına göre hiç iyi değil. Adamlar Avrupa temiz sokaklarına tasarlamışlar sanırım. Yeni aracım bir haftal

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Yakup bu araç bayiden çıkarken paspassız çıktığını Çağrı merkezindekilerde söylediler . Ne fark eder 1 ay 1 sene. Amaç hizmet ise,amaç mağdur etmemek ise yapılması gereken bellidir. Ben hep lastik hem

Yanıtlama zamanı:

Aracı seven biri aracını temizlemeyide sever diye düşünüyorum...

Yada zaten yıkatıyorsanız eleman yapacaktır bunu...

Yani naylon halıflex felan bence komik şeyler..üşengeçlik var sanırım :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Aracı seven biri aracını temizlemeyide sever diye düşünüyorum...

Yada zaten yıkatıyorsanız eleman yapacaktır bunu...

Yani naylon halıflex felan bence komik şeyler..üşengeçlik var sanırım :)

arabasını seven temizlemeyi de sever ama daha kısa sürede bitse daha iyi olmaz mı yani.. :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakup,en kaliteli oto yıkamacıda bile aracın orjinal halıfleksi güzel biçimde yıkanmıyor..O yüzden en güzel çözüm halıflekstir....Hatt ben bir tarihte Focus 2,5 un altını komple halıfleks kaplayabilmek için ölçüleri çıkartmıştım birebir..Bulabilirsem burada gösteririm...Ayrıca,halıfleks temizleme konusunda pratiklik sağlıyor,aracın orjinal halısını elektrikli süpürgyle çekmekle uğraşıcağınıza halıfleksi çıkartıp silkeleyip geri takarsınız olur biter....Bu arada araç içi temizliğine özellikle aracın halılarının mümkün olduğunca temiz olmasına dikkat edin,aksi taktirde astım dahil bir çok solunum yolu hasalığı ile karşılaşmanız büyük ihtimaldir..Hatat ufak çocuğunuz varsa aracınızın içinin çok temiz olması,bunun yanında araç kokusu gibi kokuların kesinlikle kullanılmaması gerekiyor..Araç kokuları çok yüksek kanserojen maddeler içeriyor çünkü....

Yanıtlama zamanı:

Araç kokosu pek sevmem zaten, güzel kokacağına temiz koksun, hani varya reklamlarda çıkıyor, temizlik kokusu diye bişey, üstüne birde sıfır araç kokusu eklenince Kastamonu'daki Ballıdağ Akciğer Hastalıkları hastanesinin olduğu hava gibi çek içine içine,

(Reklam kokan hareketler mi ne bunlar)

çocuk diyince zaten oğlum Barış'ta hasta. :) Hastaneye götürdüm, bir iki ilaç verip gönderdiler. Nerede hipokrat, neyse en azından rahatlattılar oğlumu biraz.

Yanıtlama zamanı:

Evet abi geçmiş olsun :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Sağolun, şükür ki şu an gayet iyi, dün gece titriyordu, ateşi vardı, hastaneye götürdük işte, keratanın bünye sağlam ama, mikrop işte, yakaladı bu sefer. İnşallah geçer.

Yanıtlama zamanı:

Sağolun, şÜkÜr ki şu an gayet iyi, dÜn gece titriyordu, ateşi vardı, hastaneye götÜrdÜk işte, keratanın bÜnye sağlam ama, mikrop işte, yakaladı bu sefer. İnşallah geçer.

Acil şifalar :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Sağolun, şÜkÜr ki şu an gayet iyi, dÜn gece titriyordu, ateşi vardı, hastaneye götÜrdÜk işte, keratanın bÜnye sağlam ama, mikrop işte, yakaladı bu sefer. İnşallah geçer.

ufaklığa acil şifalar diliyorum.. geçmiş olsun..

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun inşallah biran önce sağlığına kavuşur.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun kardeşim. :)

Bu aralar gece gündüz farkından ufaklıklar kolay etkileniyorlar evde de soba-kalorifer varsa odadan odaya fark olabiliyor sık sık sırtlarını ve ayaklarını kontrol etmek lazım çocukların terli mi diye :)

Yanıtlama zamanı:

Ümit abi geçmiş olsun.. Oralar soğuk olur 2 gÜn karaman'a gittiğimde ben bile mahvolmuştum.. :) Hala geçiremedim hastalığı...En kısa zamanda iyleşir inşallah ufaklık...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.