Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201114 yıl comment_33969 Derdim paspası korumak değil, paspasın altındaki halıfrex kısmı korumak, paspas umrumda değil, zaten bir sürü yeri açıkta kalıyor, sol ayak dayama yeri olduğu gibi kirlenecek, sonra kuru temizleme mi yapalım, valla arabanın içini çektirmekten bir hal oldum, küçük küçük kum parçacıklarını çıkartmak çok zor, muşambadan kolay çıkar diye düşünmüştüm, Muşamba fikrini savunmuyorum tamam ama, aracın taban halısının kirlenmesinden daha iyi diye düşünüyorum. Ama Bora beyinde dediği gibi halıfrex de olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201114 yıl comment_33970 Aracı seven biri aracını temizlemeyide sever diye düşünüyorum... Yada zaten yıkatıyorsanız eleman yapacaktır bunu... Yani naylon halıflex felan bence komik şeyler..üşengeçlik var sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201114 yıl comment_33971 Aracı seven biri aracını temizlemeyide sever diye düşünüyorum... Yada zaten yıkatıyorsanız eleman yapacaktır bunu... Yani naylon halıflex felan bence komik şeyler..üşengeçlik var sanırım arabasını seven temizlemeyi de sever ama daha kısa sürede bitse daha iyi olmaz mı yani.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201114 yıl comment_33994 Arabayı yıkatmayı düşünmüyorum ama yapacak birşey yok malesef, elimden geldiğince kendim yıkamaya çalışıyorum, halıfrex işini düşünmeliyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201114 yıl Yazar comment_34001 Yakup,en kaliteli oto yıkamacıda bile aracın orjinal halıfleksi güzel biçimde yıkanmıyor..O yüzden en güzel çözüm halıflekstir....Hatt ben bir tarihte Focus 2,5 un altını komple halıfleks kaplayabilmek için ölçüleri çıkartmıştım birebir..Bulabilirsem burada gösteririm...Ayrıca,halıfleks temizleme konusunda pratiklik sağlıyor,aracın orjinal halısını elektrikli süpürgyle çekmekle uğraşıcağınıza halıfleksi çıkartıp silkeleyip geri takarsınız olur biter....Bu arada araç içi temizliğine özellikle aracın halılarının mümkün olduğunca temiz olmasına dikkat edin,aksi taktirde astım dahil bir çok solunum yolu hasalığı ile karşılaşmanız büyük ihtimaldir..Hatat ufak çocuğunuz varsa aracınızın içinin çok temiz olması,bunun yanında araç kokusu gibi kokuların kesinlikle kullanılmaması gerekiyor..Araç kokuları çok yüksek kanserojen maddeler içeriyor çünkü.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201114 yıl comment_34010 Araç kokosu pek sevmem zaten, güzel kokacağına temiz koksun, hani varya reklamlarda çıkıyor, temizlik kokusu diye bişey, üstüne birde sıfır araç kokusu eklenince Kastamonu'daki Ballıdağ Akciğer Hastalıkları hastanesinin olduğu hava gibi çek içine içine, (Reklam kokan hareketler mi ne bunlar) çocuk diyince zaten oğlum Barış'ta hasta. Hastaneye götürdüm, bir iki ilaç verip gönderdiler. Nerede hipokrat, neyse en azından rahatlattılar oğlumu biraz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34266 Sağolun, şükür ki şu an gayet iyi, dün gece titriyordu, ateşi vardı, hastaneye götürdük işte, keratanın bünye sağlam ama, mikrop işte, yakaladı bu sefer. İnşallah geçer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34268 Sağolun, şÜkÜr ki şu an gayet iyi, dÜn gece titriyordu, ateşi vardı, hastaneye götÜrdÜk işte, keratanın bÜnye sağlam ama, mikrop işte, yakaladı bu sefer. İnşallah geçer. Acil şifalar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35216 Sağolun, şÜkÜr ki şu an gayet iyi, dÜn gece titriyordu, ateşi vardı, hastaneye götÜrdÜk işte, keratanın bÜnye sağlam ama, mikrop işte, yakaladı bu sefer. İnşallah geçer. ufaklığa acil şifalar diliyorum.. geçmiş olsun.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35239 Sağolun, şÜkÜr ki şu an gayet iyi, dÜn gece titriyordu, ateşi vardı, hastaneye götÜrdÜk işte, keratanın bÜnye sağlam ama, mikrop işte, yakaladı bu sefer. İnşallah geçer. Geçmiş olsun inşallah biran önce sağlığına kavuşur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35241 Geçmiş olsun kardeşim. Bu aralar gece gündüz farkından ufaklıklar kolay etkileniyorlar evde de soba-kalorifer varsa odadan odaya fark olabiliyor sık sık sırtlarını ve ayaklarını kontrol etmek lazım çocukların terli mi diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35242 Ümit, dikkatimden kaçmış, her şey yoluna girdi değil mi? Yardım lazım mı? Geç bir geçmiş olsun da benden... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35255 Ümit abi geçmiş olsun.. Oralar soğuk olur 2 gÜn karaman'a gittiğimde ben bile mahvolmuştum.. Hala geçiremedim hastalığı...En kısa zamanda iyleşir inşallah ufaklık... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın