Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 'deki Paspas sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

İyi günler. Ürün elinize ulaştı mı acaba ? Bende aynısından sipariş vermeyi düşünüyodrum ama kararsız kaldım . Sizin cevabınıza göre tercih yapacagım . Tesekkurler

• Yanıt 181
  • Görüntüleme 42,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kesin çözüm bir branda alıp arabayı sarmalayıp sağlam bir park yerinde bırakmaktır. çirkin çirkin ayağınıza dolanan malzemeler ile koruyun, koruyun ki sizden sonraki sıfır arabaya biniyor gibi olup

• Merhabalar, orjinal kauçuk paspaslar kalite ve görünüş olarak çok güzel ama malum memleket şartlarına göre hiç iyi değil. Adamlar Avrupa temiz sokaklarına tasarlamışlar sanırım. Yeni aracım bir haftal

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Yakup bu araç bayiden çıkarken paspassız çıktığını Çağrı merkezindekilerde söylediler . Ne fark eder 1 ay 1 sene. Amaç hizmet ise,amaç mağdur etmemek ise yapılması gereken bellidir. Ben hep lastik hem

Yanıtlama zamanı:

Ben birşey mi kaçırdım acaba, benim araçtan çıkan paspaslar tam uyumlu, köşe bucak çizgileri denk geliyor. Sadece öndekiler yarım boy. Üstelik aynısı serviste satılıyor; gördüm. Benim paspas sorunum farklıydı; öndeki paspasin sabitleme deliği yoktu, sadece titanyum donanımında veriliyormuş ve satılmıyor. Yarım paspas olduğu için kayıyordu inip binerken...

Valla ben aracı teslim aldığım gün paspasları değiştirdim.Havuzlu paspas aldım ortası halı istediğiniz zaman halıları söküp (yağışlı havalarda) kullanabilirsiniz.T olaavsiye ederim.Orjinal dedikleri paspasların Şöför tarafındaki paspas resmen kırpılmış.Yarım paspas pedalların altındaki halı boşta kalıyor ve zamanla aşınıp halıyı parçalıyabilir.İleride daha fazla zarara sebep olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Guzel paspas. Fiyatı da tabi.

Yanıtlama zamanı:
Valla ben aracı teslim aldığım gün paspasları değiştirdim.Havuzlu paspas aldım ortası halı istediğiniz zaman halıları söküp (yağışlı havalarda) kullanabilirsiniz.T olaavsiye ederim.Orjinal dedikleri paspasların Şöför tarafındaki paspas resmen kırpılmış.Yarım paspas pedalların altındaki halı boşta kalıyor ve zamanla aşınıp halıyı parçalıyabilir.İleride daha fazla zarara sebep olabilir.

hocam nerden aldınız bu ürünü focus 3 ile uyumlu mu? biraz bakındım ama bulamadm böyle bişey hepsi kauçuk

Yanıtlama zamanı:

paspas geldi çok ince daha iyisinin bulanacagına inanıyorum pek tavsiye etmiyorum. çok fazla ince birde şöför tarafı tam oturmuyor

bilginize.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
hocam nerden aldınız bu ürünü focus 3 ile uyumlu mu? biraz bakındım ama bulamadm böyle bişey hepsi kauçuk

Kusura bakmayın biraz geç cevapladım

Ben hepsiburada com dan aldım.oto ürünlerinden havuzlu paspas diye yazdığınızda çıkıyor.Fiyatı zannedersem 70-80 TL civarında gayet kullanışlı tavsiye ederim.Belki diğer sitelerde daha ucuzunu bulabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
Kusura bakmayın biraz geç cevapladım

Ben hepsiburada com dan aldım.oto ürünlerinden havuzlu paspas diye yazdığınızda çıkıyor.Fiyatı zannedersem 70-80 TL civarında gayet kullanışlı tavsiye ederim.Belki diğer sitelerde daha ucuzunu bulabilirsiniz.

linkini bulabilirmisiniz acaba müsaitseniz? tüm baktıklarım kauçuk ortasına halı olan yok hiç

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Belki bir faydası olur 12.08.2012 tarihinde almıştım bu paspası birebir uydu, sabitleme pimlerne denk gelen kısımlarda üstten kapaklı segman sistemi yapmışlar kayma sorunu diye bişey yok...

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/z-tech-ford-focus-2011-sonrasi-3d-havuzlu-ekoloj-61469342

Aklıma gelmişken ekleyeyim Focus II de kullanmış olduğum bagaj havuzu Focus III e yenisini almaya gerek bırakmayacak şekilde uyuyor.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhabalar, orjinal kauçuk paspaslar kalite ve görünüş olarak çok güzel ama malum memleket şartlarına göre hiç iyi değil. Adamlar Avrupa temiz sokaklarına tasarlamışlar sanırım. Yeni aracım bir haftalıkken pedal altları halı tüylenmeye başlamıştı, yanlardaki çamurları hiç söylemiyorum. Şimdiye kadar kullandığım tüm arabalar gibi bunada araştırdım ve modele uygun havuzlu paspasla bagaj havuzunu (HB)den aldım. Biraz ince malzeme ama heryeri kapatıyor. En güzeli sol ayak dayama yerini. Özellikle çamurlu fotoları koyuyorum, ayaklar ençok nerelere değiyor görünsün.

10032013992.jpg

10032013993.jpg

10032013994.jpg

10032013995.jpg

10032013996.jpg

10032013998.jpg

10032013997.jpg

Merak edenlere; Hepsiburada'dan, Tarz marka, Focus 2012 ve sonrası için

Yanıtlama zamanı:

http://www.hizlial.com/u31.900.0001.2710/ford-focus-2012-sonrasi-3d-havuzlu-orjinal-paspas-seti

yukarıda linkte olanı aldım tavsiye ederim. renk desenli uyumlu topuk gelen yere metal destek koymuşlar aşınma için. bide oldukça hafif, kaymaması için kenarda çırt var ve çuk diye oturuyor 

Yanıtlama zamanı:

http://www.hizlial.com/u31.900.0001.2710/ford-focus-2012-sonrasi-3d-havuzlu-orjinal-paspas-seti

yukarıda linkte olanı aldım tavsiye ederim. renk desenli uyumlu topuk gelen yere metal destek koymuşlar aşınma için. bide oldukça hafif, kaymaması için kenarda çırt var ve çuk diye oturuyor 

Plastik mi bu?

Yanıtlama zamanı:

Plastik mi bu?

Evet hafif bir malzeme dayanikliligini zamanla gorcez malum makus gunun sabahi takmistim pek tecrubem olmadi. Ama sol ayak koyma yeri dahil cok iyi tasarlanmis,saft uzeri cirtla sabitleniyo

Yanıtlama zamanı:

Düzenleme : Yanlış konuya yazmışım benim de bir paspas almam lazım :)

Ramazan V. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.