Süleyman Altın Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2015 Birkaç ay önce almış olduğum Koltuk kılıflarımı paylaşmak istedim,Almadan önce birkaç kişi kendi orjinal rengine yakın bej al ,kötü durur sırıtır gibi söylemlerine rağmen bej rengin çabuk lekelenmesi vb sebeplerden dolayı siyah renk tercih ettim.Aracımdada bej ve siyah renkler kullanıldığından kötü olduğunu düşünmüyorum. Koltuk kılıfı almak isteyenlere fikir olması açısından paylaşıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Süleyman, hayırlı olsun keyifle kullan, yalnız ön koltuk hava yastıkları için ne yaptınız.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Hava yastigi uyumlu kiliflar yastiklarin oldugu bolumde farkli dikis kullanilmis abi.bu adada resimlerde isiktan gri gibi gorunmekte gerçek renk son resimdeki gibi Direksiyonu deri kaplattim oda birazcik cikmis resimde :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 süleyman bey nerden aldınız ne kadara mal oldu ? hayırlı olsun güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 N11.com dan almistim 199 tl ye 30 tl de burada dosemeciye verdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 teşekkür ederim güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 teşekkür ederim güle güle kullanın Tesekkur ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2015 ben bej kirlenir olayını çözemiyorum. Bej olunca daha mı pis kullanılıyor? Bej ile siyah aynı oranda kirlenir ama bej kiri gösterir. Siyah olsun kiri göstermesin pis pis kullanırım diyorsanız eyvallah. 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 ben bej kirlenir olayını çözemiyorum. Bej olunca daha mı pis kullanılıyor? Bej ile siyah aynı oranda kirlenir ama bej kiri gösterir. Siyah olsun kiri göstermesin pis pis kullanırım diyorsanız eyvallah. Aslında tam söylediğin gibi değil ,style da bulunan döşemelerim temiz olmasına rağmen su dökülse,yağmur damlası düşse dahi benek benek lekelenme yapıyor.Siyah olsun pis pis kullanmayalım elbette yanlız bir damla suda leke yapmasın diye düşünüyorum / düşündüm ben. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Güle güle kullanın. Arabanın gelecekteki sahibi size müteşekkir kalacak. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Siyah kir göstermez iidir. Güle güle kullan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Develi Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Bir damla suyun bile bej döşemede leke yapması konusunda Süleyman bey'e katılıyorum. Önceleri benimde gözüme takılıyordu ve bende hemen nemli bir bezle silerek lekeden kurtuluyordum. Artık görmezden gelmeye başladım, leke sayısı artmadan el atmıyorum? Herkesin arabasını keyifle kullanması dileğiyle... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Hele birde arka koltukta biraz hareketli bir cocuk varsa :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Kosla oxi action her derde deva geeeeel. Denemediyseniz bi deneyin.Bir de bulaşık makinası parlatıcısı da mükemmel iş çıkarıyor.Ama dikkat etmek lazım sonuçta kimyasal madde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2015 Arabanın gelecekteki sahibi size müteşekkir kalacak. Bu sözü bir yerden hatırlıyorum sanki... Sayın Boneval, zamanında bana söylediğiniz bu sözü referans kabul ettim ve kendim dahil çevremde 4 kişiyi kılıf sevdasından kurtardım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap