Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201511 yıl comment_312764 Birkaç ay önce almış olduğum Koltuk kılıflarımı paylaşmak istedim,Almadan önce birkaç kişi kendi orjinal rengine yakın bej al ,kötü durur sırıtır gibi söylemlerine rağmen bej rengin çabuk lekelenmesi vb sebeplerden dolayı siyah renk tercih ettim.Aracımdada bej ve siyah renkler kullanıldığından kötü olduğunu düşünmüyorum. Koltuk kılıfı almak isteyenlere fikir olması açısından paylaşıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201511 yıl comment_312768 Süleyman, hayırlı olsun keyifle kullan, yalnız ön koltuk hava yastıkları için ne yaptınız.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201511 yıl Yazar comment_312772 Hava yastigi uyumlu kiliflar yastiklarin oldugu bolumde farkli dikis kullanilmis abi.bu adada resimlerde isiktan gri gibi gorunmekte gerçek renk son resimdeki gibi Direksiyonu deri kaplattim oda birazcik cikmis resimde :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201511 yıl comment_312775 süleyman bey nerden aldınız ne kadara mal oldu ? hayırlı olsun güzel olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201511 yıl Yazar comment_312776 N11.com dan almistim 199 tl ye 30 tl de burada dosemeciye verdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201511 yıl Yazar comment_312794 teşekkür ederim güle güle kullanın Tesekkur ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201511 yıl comment_312801 ben bej kirlenir olayını çözemiyorum. Bej olunca daha mı pis kullanılıyor? Bej ile siyah aynı oranda kirlenir ama bej kiri gösterir. Siyah olsun kiri göstermesin pis pis kullanırım diyorsanız eyvallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201511 yıl Yazar comment_312808 ben bej kirlenir olayını çözemiyorum. Bej olunca daha mı pis kullanılıyor? Bej ile siyah aynı oranda kirlenir ama bej kiri gösterir. Siyah olsun kiri göstermesin pis pis kullanırım diyorsanız eyvallah. Aslında tam söylediğin gibi değil ,style da bulunan döşemelerim temiz olmasına rağmen su dökülse,yağmur damlası düşse dahi benek benek lekelenme yapıyor.Siyah olsun pis pis kullanmayalım elbette yanlız bir damla suda leke yapmasın diye düşünüyorum / düşündüm ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201511 yıl comment_312811 Güle güle kullanın. Arabanın gelecekteki sahibi size müteşekkir kalacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201511 yıl comment_312815 Siyah kir göstermez iidir. Güle güle kullan Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201511 yıl comment_312822 Bir damla suyun bile bej döşemede leke yapması konusunda Süleyman bey'e katılıyorum. Önceleri benimde gözüme takılıyordu ve bende hemen nemli bir bezle silerek lekeden kurtuluyordum. Artık görmezden gelmeye başladım, leke sayısı artmadan el atmıyorum? Herkesin arabasını keyifle kullanması dileğiyle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201511 yıl Yazar comment_312829 Hele birde arka koltukta biraz hareketli bir cocuk varsa :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201511 yıl comment_312844 Kosla oxi action her derde deva geeeeel. Denemediyseniz bi deneyin.Bir de bulaşık makinası parlatıcısı da mükemmel iş çıkarıyor.Ama dikkat etmek lazım sonuçta kimyasal madde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201511 yıl comment_312845 Arabanın gelecekteki sahibi size müteşekkir kalacak. Bu sözü bir yerden hatırlıyorum sanki... Sayın Boneval, zamanında bana söylediğiniz bu sözü referans kabul ettim ve kendim dahil çevremde 4 kişiyi kılıf sevdasından kurtardım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın