Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Oyun Şimdi Başlıyor! 1.5 Dizel Powershift Otomatik [Lansman]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

hay maşallah :)

• Yanıt 92
  • Görüntüleme 34,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Hikaye şöyle. Volvo el değitirdiğinde Çin'liler bakar ki ellerinde şanzıman yok. Getrag ve ZF'den alınabilecek opsiyonlar da kabul edilebilir maliyette değil. Hala bir kısım hisseyi elde tutan İsveç

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...biraz katkı yapayım.   Aspendos'ta Ford  - VW ve Reno'yu bir arada kullandık.  Bir ara yolu trafiğe kapatmışlar , girip gazlıyorsun ... sonra normal yola çıkıp "Y" şeklindeki parkurun diğer ucund

• Bilgiler için teşekkürler.. Otosanın focus deyince 4 kapı düşünüp jetta ve fluence ile karşılaştırması midemi bulandırıyor. Hey bu sınıfın adı golf segmenti bir zahmet HB focusu golf ve astra ile de

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

...biraz katkı yapayım.

Aspendos'ta Ford  - VW ve Reno'yu bir arada kullandık.  Bir ara yolu trafiğe kapatmışlar , girip gazlıyorsun ... sonra normal yola çıkıp "Y" şeklindeki parkurun diğer ucundan gene trafiğe kapalı yola giriyorsun.

Bir gün önce Ford Ralli takımından Murat Bostancı ve Orhan Avcı ile epey -tepişmiş- olduğumuz için arkadaşlar ile nasıl desem? Samimiyiz ... Serdar Bostancı dedi ki...

- İsterseniz çocuklar kullansın, siz yanlarına binin. Ama feragatname imzalayacaksınız.

...arabaları söz konusu rota'da zaten denemiş olduğumuzdan bu defa -pro- takımı ile birlikte gidelim dedik.

Resim1 - Serdar Abi bize "hodri meydan" çekiyor.

IMG_20150509_095618.jpg

Resim2 - kuZu hala temiz ve düzgün durumdayken yanında resim çektireyim dedim  :)

IMG_20150509_093047.jpg

...önce Focus MCA 1,5 TDCI - PS

Yanlız burada mallık yapıp kamerayı yan tutmuşum, görüntüyü düzeltmeyi beceremedim (cahilim ... bilmiyorum) .. kusura bakmayın.

https://youtu.be/Y7pqZKDLWKs

... sonra Jetta'ya geçtik ... ahanda VW

https://youtu.be/QOFljuN3F_g

...Jetta'nın durumu  :)

...sağ ön tekerlek -güm-

IMG_20150509_105745.jpg

...en son olarak da Fluence

https://youtu.be/np8j-82abSs

...bu arada Ford Pazarlama takımı çekilmiş bir köşeye, başları önde çalışıyor. Adamlar yeni pazarlama stratejilerini ve kampanyaları tartışıyor ... onları meşgul etmeyelim dedik  :)

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

kolunu bacağını kırarım onun... arabanın ...... dttırırıdııdıtırırırı yani :) aldırtıcaksın kaan abi en snunda bu arabayı... o tork beni çok tahrik ediyor, şuanda bende olmayan şey yani

Yanıtlama zamanı:

Ellerine sağlık abi

Yanıtlama zamanı:

şuanda bende olmayan şey yani

Olanda bişey yokki zatiii.Çok mu ağır oldu .Olsun hoşuma gidiyor.

Ama cidden içim gitmiyor değil yav.Yav dur sayısal oynadım belki çıktıysa.2 dene çekem altıma hemen.

Yanıtlama zamanı:

ya bana kalsa ben de kırmazdım arabaları ... yalan yok, yol çooook kötüydü. Kafa kadar çukurlar, kimi yerde asfalt kırılmış (altındaki dolgu malzemesi gitmiş) bıçak gibi olmuş, inşaat kamyonları curuf dökmüş, mıcır ve toprak desen cabası ... yani bir karayolunda bulabileceğin en kötü karışımda kullandık araçları.

...işin mantığı şu : aracı zorla ki yarın müşteri sana sorduğunda rahatça ve ne dediğini bilerek cevap ver.

...kuZu'ları canını aldık orada, o ayrı tabi.

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ya bana kalsa ben de kırmazdım arabaları ... yalan yok, yol çooook kötüydü. Kafa kadar çukurlar, kimi yerde asfalt kırılmış (altındaki dolgu malzemesi gitmiş) bıçak gibi olmuş, inşaat kamyonları curuf dökmüş, mıcır ve toprak desen cabası ... yani bir karayolunda bulabileceğin en kötü karışımda kullandık araçları.

...işin mantığı şu : aracı zorla ki yarın müşteri sana sorduğunda rahatça ve ne dediğini bilerek cevap ver.

...kuZu'ları canını aldık orada, o ayrı tabi.

konsept gayet kırıcı ama işlevsel, abilerde bir o kadar "though guy"... ama o ilk virajdaki savrulmada (araba değil sen savruluyorsun)  salladığın küfürü çok merak ediyorum :)

Yanıtlama zamanı:

Valla salyanız aktı. Alamayacak olsamda gelip kuzuyu deniyecem kaan abi. Hatta küpce baskın yapalım deneme sürüsüne sence de uygunsa :)

Yanıtlama zamanı:

...konuşur bir buluşma falan ayarlarız (mesela gene bir pazar) orada doya doya denersiniz ... sorun yok.

Daha önce denemek isterseniz de yakup bahsetmişti .. 23 - 24 Mayıs'ta aynı anda bütün Türkiye'de deneme sürüşü etkinliği başlatıyoruz ... Mondeo - Focus - Fiesta vs.vs. orada da denersiniz (ama o zaman ortam kalabalığı nedeni ile çok rahat edilemez belki ... o ayrı) 

...sonuçta konuşuruz, bir ortam nasıl olsa ayarlanır. 

Yanıtlama zamanı:

Benden önce giden deneyen olursa kıskanırım ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

...konuşur bir buluşma falan ayarlarız (mesela gene bir pazar) orada doya doya denersiniz ... sorun yok.

Daha önce denemek isterseniz de yakup bahsetmişti .. 23 - 24 Mayıs'ta aynı anda bütün Türkiye'de deneme sürüşü etkinliği başlatıyoruz ... Mondeo - Focus - Fiesta vs.vs. orada da denersiniz (ama o zaman ortam kalabalığı nedeni ile çok rahat edilemez belki ... o ayrı) 

...sonuçta konuşuruz, bir ortam nasıl olsa ayarlanır. 

Bana bir gün gelsin yeter :P :p :P  Gazetecilerden önce :zha: 

Yanıtlama zamanı:

Benden önce giden deneyen olursa kıskanırım ;)

abi sen şimdiden kıskanmaya başla :)

Bana bir gün gelsin yeter :P :P :P  Gazetecilerden önce :zha:

biraz paylaşımcı ol yahu :) bonusu da yanına almayı unutma, fahri test driver'ımızı bizim o... stig gibi :)

Yanıtlama zamanı:

abi sen şimdiden kıskanmaya başla :)

biraz paylaşımcı ol yahu :) bonusu da yanına almayı unutma, fahri test driver'ımızı bizim o... stig gibi :)

https://youtu.be/GuYQc_4RON0

:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.