Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus'un Görüş Açısından Memnun Musunuz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bazen yolun solundan gelenleri görmekte sıkıntı çekiyorum. Yine aynı şekilde sola keskin virajlarda aynı sıkıntıyı çekiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

• Yanıt 47
  • Görüntüleme 8,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Hiç bir aracın görüş açısı kusursuz değildir. Tavanı taşıyan ve kaza anında deformasyona direnmesi gereken sütunlar özellikle aerodinamik gereksinimlerin dayattığı açılar nedeniyle hem görüş alanına

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

oturma pozisyonu ile alakalı olabilir mi?

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Hee ben de öyle yapıyorum abi.Durup sağa sola bakıyorum.Ama bi de arkamdan korna çalanlara sinirlenmemeyi öğrensem keşkem.

Yanıtlama zamanı:

Tam bende Servet gibi yazacaktım, hem sedan hem hb kullandım öyle büyük görüş açısı sıkıntısı yaşamadım...

Yanıtlama zamanı:

eskiden şahin-doğan tarzı cam yapısı meşhurdu.. bugünkü tasarımına camlar marea ile kavuştu.(bu benim sokakarda gördüğüm arabalar içinde), ilk gördüğümde ne biçim araba bu demiştim, hiç içine oturmadım ve görüşe ne kazandırdı bilemedim o dönemlerde..

sonraları araba sürdük, araba sahibi olduk, dikineden ziyade daha yatay cam tasarımlarını tüm arabalar benimsedi.. demekki dedim marea yı anlamamışız..

şimdi bugünkü tasarımın sıkıntısı bizim gibi milletlerin araba sürüş tarzı.. :D  bizler döneceğimiz yere geldiğimizde durup, sağı solu kontrol etmekten çok, eğer sağı veya solu az buçuk görebiliyorsak, yavaşlarız, araba gelmediğini anlarsak hiç durmaksızın durmadan dönüşe başlarız.. bu durumda, mevcut tasarım da ki A sütunu sol çaprazdan görüşümüzü kötü etkiliyor. bu yüzden ben bir göbekte tehlike atlattım.. yol benmdi bana yol vermesi gerekirken adam üstüme gelmiş meğer, kornaya bastı, direksiyon kırdık kurtardık, ama bende o aracı görmemiştim, nedeni ise anlattıklarım.. A sütunu çapraz ileri görüşüme engel oldu..

Avrupalılar mı desem yada kuralcı kuzey avrupalılar desek daha doğru olacak, siz döneceğiniz zaman dursanız, kafanızı sol a çevirseniz, A sütunu ilerde durduğundan solunuzda sadece cam olacak ve iyi göreceksiniz. araba olmayınca hareket edeceksiniz. işte bütün mesle bu..

yavaşlamanız gereken yerde yavaşlamazsanız, yol sizin bile olsa kusurlu siz olursunuz kazada.. özetle bugünkü arabalarda ki ön cam dizaynı, duran, sağını-solunu gözlemleyen sürücüler için oluşturulmuş olduğunu ve doğru tasarım olduğunu düşünüyorum..

ben memnunum

* şunuda belirtmek lazım.. bugün mercedes, vw grubu, bmw gibi araçlarda ön cam eğimi ne şahin kadar dik, nede focus kadar yatıktır.. her tasarımcının bir bildiği vardır, kimi aerodinak için kimi görüş açısı için kimi her ikisini sağlamak için bildiğini yapıyordur.

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Banada sağı kontrol ederken öyle bir his gelmişti. Sağdaki kapıların arasındaki direkten sanırım. Ama öne azcık eğilince görüyorum

Yanıtlama zamanı:

Çok sıkıntı yaşatmamakla birlikte, c-max'da benim de benzer bir şikayetim var. Sola dönüşlerde A sütunu görüşü perdeliyor. Sütun, adı gibi gibi sütun şeklinde; dışardan ince gibi ama içeriden bakınca epey kalın :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Oturma pozisyonu ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Boyum 1.80 koltuk olması gereken yer kadar geride arkaya doğru da o kadar yatık değil. Arabanın herşeyinden çok memnunum ama işte o sütun yüzünden çok zorlanıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Durup bakıp geçmeyi öğrendim. [emoji3]

Yanıtlama zamanı:

Nissan mikra bu konuda süperdir. :) Bildiğin 360 derece görüş verir.

Yanıtlama zamanı:

Durup bakıp geçmeyi öğrendim. [emoji3]

Hee ben de öyle yapıyorum abi.Durup sağa sola bakıyorum.Ama bi de arkamdan korna çalanlara sinirlenmemeyi öğrensem keşkem.

Yanıtlama zamanı:

Ben sinirleniyorum. Bende korna çalıyorum azalıyorlar. Önüm de bisey var gibi yola bakıyorum. Kedi köpek geçiyormuş tribi yapıyorum. [emoji230] [emoji233] [emoji234] [emoji235] [emoji237] artık aklına ne gelirse :)

volkan onder tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.