Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Istanbul Autoshow Mayıs 2015

Featured Replies

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

bu arada iki not!    ...ilk not lansman takvimi ... (kesin bilgi)     ...ahanda budur. Şu hangi tarihte geliyor? Bu gelecek mi? ... işte 2016'nın ortasına kadar gelecek araçlar ve o araçların l

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

yatağı, döşeği hazırladın mı?       ... işte Ford'un 2.800m2'lik Autoshow 2015 stand yerleşim planı.  21/31 Mayıs (21 Mayıs Basın/Vip günü)   Hayırlı olsun efendim, umarım beğenirsiniz.  

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

ablalar fuarın olmazsa olmazıdır ... ablalar çiçektir, kuZu'lar güzeldir ... güzelliği çiçekler ile süslemekten daha iyi ne var? kuZu'ların arasına "abileri" mi dizelim? ...bu mudur istenen?  

Yanıtlama zamanı:

...zaten ayar yapar, biz seninle birlikte gideriz Yakubum ... diğer arkadaşlar "halk" günü gitsin (fuar'a) ... ne işimiz var o kalabalıkta .. di mi? :)

Aynen [emoji13] son iki senedir alışkanlık yaptı zati [emoji1]

Ama ne için yapıyoruz?

Gelemeyen arkadaşlar için :)

inş 21'inde sınav mınav çıkmaz.

Yanıtlama zamanı:

yatağı, döşeği hazırladın mı? :)

Fuar.jpg

... işte Ford'un 2.800m2'lik Autoshow 2015 stand yerleşim planı. 21/31 Mayıs (21 Mayıs Basın/Vip günü)

Hayırlı olsun efendim, umarım beğenirsiniz.

Oo süper bir gün olacak :D Fiesta STnin gelmeside çok iyi olmuş :yeah:

2 fuardir basın gününde giriyorum içeri insallah bu senede ayarlicaz bir davetiye :)

Peki renklerde bu şekilde mi Kaan abi ? Yani mustang deep blue mu olacak ?

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Focus ST'nin jantlarını ısırıcam abi, gazeteye çıkarsam tanımıyoruz bu hıyarı dersiniz... bankada muhtemelen kovar beni. belki kaan abi iş verir bana :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yatağı, döşeği hazırladın mı?   :)

Fuar.jpg

... işte Ford'un 2.800m2'lik Autoshow 2015 stand yerleşim planı.  21/31 Mayıs (21 Mayıs Basın/Vip günü)

Hayırlı olsun efendim, umarım beğenirsiniz.  

Smax vingale, edge, ecosport focus MCA SW ,focus  ST ve stang elbette görülmeye değer. 

Hangi gün oradasın gelelim de bari nevaleyi beleşe getirelim :) 

Yanıtlama zamanı:

15-30 mayıs final dönemim , hem de son dönemim mezun olcam. Ama orda fiesta st olcaksa iki üç defa gelirim :)

Yanıtlama zamanı:

Şu fuara halk gününde gideceğiz kesin :D . Ama bize bir yol gösterip elimizden tutsanız da şu "Veri İmportant Pörsın'' davetiyesinden nasıl bulabileceğimizi anlatırmısınız? kimlerin üzerine gidelim ...

Yanıtlama zamanı:

Şu fuara halk gününde gideceğiz kesin :D . Ama bize bir yol gösterip elimizden tutsanız da şu "Veri İmportant Pörsın'' davetiyesinden nasıl bulabileceğimizi anlatırmısınız? kimlerin üzerine gidelim ...

Ben 1 kere Renault bayii sahibinden aldım 1 kere otosan sayesinde 1 kere elimi kolumu sallayarak girdim (cidden kimse sen ne yapıyorsun demedi) amag girdiğim yeri hatırlamıyorum öyle sorun var :D ama onda da ford'dan yardım alacaktım gerek kalmadı yani şansımı denemeye gitmedim :D 

Yanıtlama zamanı:

...zaten ayar yapar, biz seninle birlikte ViP günü gideriz Yakubum ... diğer arkadaşlar "halk" günü gitsin (fuar'a) ... ne işimiz var o kalabalıkta .. di mi? :)

Üzdün Kaan abi :(

Yanıtlama zamanı:

Hangi gün oradasın gelelim de bari nevaleyi beleşe getirelim

...21'de orada olacağım Cengom... daha önce de söylediğim gibi bi otobüs, zincirlikuyu'da bi otobüs daha ...fuar alanı. Geçen sene de araba ile gitmedim, bu sene de arabayı götürmeyi düşünmüyorum vallahi.  

Yanıtlama zamanı:

...21'de orada olacağım Cengom... daha önce de söylediğim gibi bi otobüs, zincirlikuyu'da bi otobüs daha ...fuar alanı. Geçen sene de araba ile gitmedim, bu sene de arabayı götürmeyi düşünmüyorum vallahi.  

Abi arabayla gidersen zaten çıkışına yetişirsin :P:kıhkıh: Bende metrobüs tavsiye ediyorum, zaten çok kolay bulması gitmesi.

Bir de hafta içi gidilmesini tavsiye ediyorum. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben zaten gelemem herhalde...Forumun hislerine tercüman olmak babından yazdım öyle :)  21nde bizim gibi avamlar orada olamaz zaten. 

Ben sadece pazar gelebilriim o gün de herhalde Mahşer yeri kalabalık olur. Hiç bir şey anlaşılmaz..

Bak Decathlon bile açıldı, Anadolu yakasına da araba fuarı istiyoruz :D :D 

Yanıtlama zamanı:

zaten ben de o yüzden (...işin gırgırı bir yana ...avam olayından ötürü değil de, kalabalık olmadığı için) 21,Mayıs'ta gidiyorum ... özellikle hafta sonları değil arabalara bakmak, fuarda yürümek bile imkansız.

Anadolu yakasına da araba fuarı istiyoruz

...ben de belime kadar sapsarı saç istiyorum ama olmuyor Cengom  :)  (bkn.pish kelim) ...iki yılda bir fuar'ı zor düzenliyoruz zaten ...

Yanıtlama zamanı:

bu arada iki not! 

...ilk not lansman takvimi ... (kesin bilgi)

Lansman.jpg

...ahanda budur. Şu hangi tarihte geliyor? Bu gelecek mi? ... işte 2016'nın ortasına kadar gelecek araçlar ve o araçların lansman tarihleri.

İkinci not ise fuar'da resmen tanıtılacak Focus PS ve o araçta bulunan E6 motorun bir anlamda babası olan E5 ile teknik karşılaştırması.

FocusPS.jpg

...bilginize efendim  :) 

Yanıtlama zamanı:

2016 temmuz-eylül dönemi makyajlı kuga, hem de 1.5 dizel otomatik. Bu aracı alabilirim. Veletler epey büyüyeceği için, içişleri onayı da çok zor olmaz. C-max tadında, ama mpv olmayan bir araç gayet iyi gider..

Fuara gidersem, hafta içi giderim ben de. Ama metrobüsle uğraşamam, ben arabayla giderim (kurtköyden otobüs vs zor oluyor çünkü, özellikle dönüşte. Bende akbil de yok :) )

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.