Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

MeteA

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

MeteA Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    '16 Astra K 1.4 Turbo
  • Meslek:
    -
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

MeteA's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

17

Toplam Beğeni

  1. Motor sesi harika, bu fiyata çok satacağını düşünüyorum. Gayette yakışıklı bir araba bence.
  2. Dostum ucuz yay alma kesinlikle, o markanın da dediğim markadan hiç bir farkı yok. Arabandan soğursun. Ya eibach ya da vogtland al.
  3. Kaliteli bir yay almanı tavsiye ederim,eibach veya vogtland alabilirsin. Apexi denilen marka orjinal hollanda malı olan APEX markanın çakmasıdır. O yaylar bildiğin merdiven altında üretiliyor, arabandan soğursun. Aşırı seker ve güvensizdir. Yaşadım, ordan biliyorum. Egzoz için düz boru ve kat iptali yapmadığın sürece tok bir ses alamazsın. Bence almaya da çalışma zaten, sonuçta arabanın motor hacmi belli. Güzel bir hava filtresi kiti yapabilirsin, hem kimseyi rahatsız etmez hem basınca zevkini alırsın.
  4. Ulkemizde kesinlikle sarj istasyonlarinin kurulmasi- yayginlasmasi gerekli. Bir de vergi indirimi sart. Tesla bu konuda oncu denilebilir, P90D yani performansli modelinin yaklasik 500km menzili var. Ama tabii fiyatlar super sport araclarla yarisiyor. 0-100 sadece 2.8 sn Malum benzin-dizel gibi yanmasina gerek yok, bastiginiz an direk gucu hissediyorsunuz.
  5. MeteA

    Focus 3 Ten Sonra C Max

    Biraz talihsiz bir aciklama olmus. Yerden yere vurdugunuz markanin F1deki basarisini ve ulastiklari motor teknolojisini arastirin isterseniz. Mercedes-Benz suanda CLA ve A serisi modellerinde ''Renault'' yapimi DCI motor kullaniyor. En az Multijet kadar sorunsuz bir motor. Ama siz de haklisiniz, ulkemizde bir arabanin kalitesi kapisinin tok kapanip kapanmadigiyla olculuyor. Yanlis anlamayin, marka fanatigi falan da degilim. Ancak senelerdir hem Renault hem Peugeot marka araclara sahip oldum. Hic birinde de problem yasamadim, kaldi ki hala ailemde sorunsuz kullananlar var. Benim '' Fransiz arabalari super yauuu'' demem ne kadar abes kacarsa tam tersi sekilde bir genelleme yapmakta o kadar abes kacar dusuncesindeyim. Araba isi goreceli is sonucta ve cogu zamanda sans isi. Fransiz arabalari sandiginiz kadar sorunlu arabalar degiller. Bir Japon kadar da sorunsuz degiller tabii ki. Ancak bahsettiginiz kadar kalitesiz veya dayaniksiz degiller. Konuya donecek olursak ic mekan kalitesi ele alindiginda C-Max ondedir diye dusunuyorum. Sanirim performans konusunda da Ford bir tik onde olacaktir. Gerisi tamamen sizin beklentinize ve zevkinize kaliyor. Benim tercihim %51 Cmax %49 Scenic olurdu. Keyifli gunler dilerim.
  6. Haklisiniz, ozellikle Ankara'da yayli araba kullanmak hakikaten zulum. Bu yay meselesini her turlu tecrube etmis biriyim. Kesik yayli arabayi da kullandim, bir kac kez on tamponu avm girisinde de biraktim, hatta bir keresinde su park ettigimiz yerlerdeki sari zimbirtilarda kaldi tamponum. (ciddiyim, oraya takildi kaldi ) Bobrek tasi dusurecek kivama da geldim, kasislerden gecerken arkada oturanlar bana az sovmediler. Ha bunlar hos seyler mi, degil tabii ki. Ben de isterdim Nascar pisti gibi yollarimiz olsun, yere sifir araclarla gezelim. Ama iste zevk meselesi, camurluk arasi boslugu gordugum zaman hic hosuma gitmiyor. Zaten bu sefer de o derece ekstrem birsey yapma niyetinde degilim, hakikaten akil kari is degil. Tum bunlar bir yana pressmis, kesmeymis bunlarin hepsine karsiyim. Bu nedenle en azindan TUV sertifikali, fabrikada gerekli sartlarda uretilmis bir yay alip takmak istiyorum. Bilmiyorum belki de focus icin dedikleriniz %100 haklisiniz, daha once hic tecrube etmedim ama daha onceki kullandigim araclarda kaliteli bir spor yayin etkisini kesinlikle gordum. Coilover seti de arastiriyorum suan, belki buradan donuste getirebilirim . Ama sanirim sadece ST ve RS icin uretilmis kitler var. Bizim 95lik duldule gidecegini pek sanmiyorum. Guzel anlatiminiz icin ayrica tesekkur ederim
  7. Selamlar tekrardan, yaylari henuz almadim, arastiriyorum. Takar takmaz fotolarini ve detaylarini cekip atacagim. 3.5 cmlik dusunuyorum. Daha once 5 cmlik yay kullandim eski Clio aracimda ve konfor namina hic birsey kalmamisti. Malum amortisorler buna musaade etmiyor.Bu yuzden bu sefer fazla ekstrem gitmeyi dusunmuyorum Suanda uc secenek var gibi duruyor, Eibach-Vogtland ve H&R. Fiyatlar arasinda hemen hemen 50 lira oynuyor gibi. Gelismeleri aktaracagim. Herkese kazasiz surusler diliyorum.
  8. Tesekkur ederim, zaten arada pek fiyat farki yok gibi. Bu sefer de vogtland olsun
  9. Arkadaslar eibach ve vogtland yay arasinda kaldim, sizce hangisini tercih etmeliyim? ( ikisi de 3.5 olacak)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.