Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201511 yıl comment_300737 ...zaten ayar yapar, biz seninle birlikte gideriz Yakubum ... diğer arkadaşlar "halk" günü gitsin (fuar'a) ... ne işimiz var o kalabalıkta .. di mi? Aynen [emoji13] son iki senedir alışkanlık yaptı zati [emoji1] Ama ne için yapıyoruz? Gelemeyen arkadaşlar için inş 21'inde sınav mınav çıkmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201511 yıl comment_300739 yatağı, döşeği hazırladın mı? ... işte Ford'un 2.800m2'lik Autoshow 2015 stand yerleşim planı. 21/31 Mayıs (21 Mayıs Basın/Vip günü) Hayırlı olsun efendim, umarım beğenirsiniz. Oo süper bir gün olacak Fiesta STnin gelmeside çok iyi olmuş 2 fuardir basın gününde giriyorum içeri insallah bu senede ayarlicaz bir davetiye Peki renklerde bu şekilde mi Kaan abi ? Yani mustang deep blue mu olacak ? Nisan 22, 201511 yıl Sabri Özer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201511 yıl comment_300740 Focus ST'nin jantlarını ısırıcam abi, gazeteye çıkarsam tanımıyoruz bu hıyarı dersiniz... bankada muhtemelen kovar beni. belki kaan abi iş verir bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201511 yıl Yazar comment_300746 yatağı, döşeği hazırladın mı? ... işte Ford'un 2.800m2'lik Autoshow 2015 stand yerleşim planı. 21/31 Mayıs (21 Mayıs Basın/Vip günü) Hayırlı olsun efendim, umarım beğenirsiniz. Smax vingale, edge, ecosport focus MCA SW ,focus ST ve stang elbette görülmeye değer. Hangi gün oradasın gelelim de bari nevaleyi beleşe getirelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201511 yıl comment_300782 15-30 mayıs final dönemim , hem de son dönemim mezun olcam. Ama orda fiesta st olcaksa iki üç defa gelirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201511 yıl comment_300790 Şu fuara halk gününde gideceğiz kesin . Ama bize bir yol gösterip elimizden tutsanız da şu "Veri İmportant Pörsın'' davetiyesinden nasıl bulabileceğimizi anlatırmısınız? kimlerin üzerine gidelim ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201511 yıl comment_300817 Şu fuara halk gününde gideceğiz kesin . Ama bize bir yol gösterip elimizden tutsanız da şu "Veri İmportant Pörsın'' davetiyesinden nasıl bulabileceğimizi anlatırmısınız? kimlerin üzerine gidelim ... Ben 1 kere Renault bayii sahibinden aldım 1 kere otosan sayesinde 1 kere elimi kolumu sallayarak girdim (cidden kimse sen ne yapıyorsun demedi) amag girdiğim yeri hatırlamıyorum öyle sorun var ama onda da ford'dan yardım alacaktım gerek kalmadı yani şansımı denemeye gitmedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201511 yıl comment_300821 ...zaten ayar yapar, biz seninle birlikte ViP günü gideriz Yakubum ... diğer arkadaşlar "halk" günü gitsin (fuar'a) ... ne işimiz var o kalabalıkta .. di mi? Üzdün Kaan abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201511 yıl comment_300836 Hangi gün oradasın gelelim de bari nevaleyi beleşe getirelim ...21'de orada olacağım Cengom... daha önce de söylediğim gibi bi otobüs, zincirlikuyu'da bi otobüs daha ...fuar alanı. Geçen sene de araba ile gitmedim, bu sene de arabayı götürmeyi düşünmüyorum vallahi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201511 yıl comment_300841 ...21'de orada olacağım Cengom... daha önce de söylediğim gibi bi otobüs, zincirlikuyu'da bi otobüs daha ...fuar alanı. Geçen sene de araba ile gitmedim, bu sene de arabayı götürmeyi düşünmüyorum vallahi. Abi arabayla gidersen zaten çıkışına yetişirsin Bende metrobüs tavsiye ediyorum, zaten çok kolay bulması gitmesi. Bir de hafta içi gidilmesini tavsiye ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201511 yıl Yazar comment_300856 ...21'de orada olacağım Cengom... daha önce de söylediğim gibi bi otobüs, zincirlikuyu'da bi otobüs daha ...fuar alanı. Geçen sene de araba ile gitmedim, bu sene de arabayı götürmeyi düşünmüyorum vallahi. Ben zaten gelemem herhalde...Forumun hislerine tercüman olmak babından yazdım öyle 21nde bizim gibi avamlar orada olamaz zaten. Ben sadece pazar gelebilriim o gün de herhalde Mahşer yeri kalabalık olur. Hiç bir şey anlaşılmaz.. Bak Decathlon bile açıldı, Anadolu yakasına da araba fuarı istiyoruz :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201511 yıl comment_300863 zaten ben de o yüzden (...işin gırgırı bir yana ...avam olayından ötürü değil de, kalabalık olmadığı için) 21,Mayıs'ta gidiyorum ... özellikle hafta sonları değil arabalara bakmak, fuarda yürümek bile imkansız. Anadolu yakasına da araba fuarı istiyoruz ...ben de belime kadar sapsarı saç istiyorum ama olmuyor Cengom (bkn.pish kelim) ...iki yılda bir fuar'ı zor düzenliyoruz zaten ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201511 yıl comment_301034 bu arada iki not! ...ilk not lansman takvimi ... (kesin bilgi) ...ahanda budur. Şu hangi tarihte geliyor? Bu gelecek mi? ... işte 2016'nın ortasına kadar gelecek araçlar ve o araçların lansman tarihleri. İkinci not ise fuar'da resmen tanıtılacak Focus PS ve o araçta bulunan E6 motorun bir anlamda babası olan E5 ile teknik karşılaştırması. ...bilginize efendim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201511 yıl comment_301073 2016 temmuz-eylül dönemi makyajlı kuga, hem de 1.5 dizel otomatik. Bu aracı alabilirim. Veletler epey büyüyeceği için, içişleri onayı da çok zor olmaz. C-max tadında, ama mpv olmayan bir araç gayet iyi gider.. Fuara gidersem, hafta içi giderim ben de. Ama metrobüsle uğraşamam, ben arabayla giderim (kurtköyden otobüs vs zor oluyor çünkü, özellikle dönüşte. Bende akbil de yok ) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın