Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Mondeo İçin Eksik Gördüğünüz Donanımlar Anketi

Mondeo'da neler olsun isterdin? 103 üye oy kullandı

1. 1. Mondeo'da neler olsun isterdin?

• Anahtarsız giriş sistemi
      20%
      64
    • Mini boy yedek lastik (en azından servis opsiyonlu)
      10%
      34
    • Elektrikli bagaj kapağı (Hb ve Sw için en azından)
      13%
      42
    • Spor süspansiyon opsiyonu
      6%
      22
    • Isıtmalı direksiyon (Koltuklara ilave olarak)
      9%
      29
    • Adaptif Hız Kontrol sistemi - Yaya algılama sistemi ile birlikte
      14%
      47
    • Arka spoiler ile birlikte spor görünüm opsiyonları (bodykit)
      7%
      24
    • Ucuz paket (x gibi) [Adaptif Led far, Elektrikli deri koltuk, Anahtarsız giriş]
      16%
      53

Anketi oylamak in lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Stepne istemek en doğal hakkıdır ona katılırım. Ben istermiyim istemem. 1997'den bu yana hiç lastik patlatmadım, ha ola ki lastiğim patladı elimi bile sürmem, lastik sigortam var kasko yol yardımım var dünya para ödemişim bunlara, gelsin işlerini yapsınlar onlar taş kökü mü yiyecekler :)

benimde yol yardımı kaskom var ama onlarin gelmesini bekleyene kadar ben 10dk. da işimi hallederim ...
  • Yanıt 66
  • Görüntüleme 17,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• - elektrikli koltuk - deri koltuk  - elektrikli bagaj kapağı - style a park sensörü  ve - Eu 6 motorlar dedim.    Bunlardan en büyük -afedersiniz ama- eşeklik style 'a park sensörü koymamaktır.

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

... mesajımda yazdığım gibi bu "kişisel fikrim" aracımda sel vurursa diye cankurtaran yeleği, göle düşersem diye dalgıç tüpü+regülatör, T-Rex saldırırsa diye roketatar veya bir biyolojik salgına denk

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Bu güne kadar hiç lastiğim yarılmadı, lastik patlattım tabi ki ama yarılma? hayır ... ola ki yarıldı ... Ford'a telefon açar, yol yardımı isterim, sorun değil. 444 3673 ... bitti, gitti.  ... kendi a

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

benimde yol yardımı kaskom var ama onlarin gelmesini bekleyene kadar ben 10dk. da işimi hallederim ...

Zamanınız o kadar kıymetliyse lastik tamir kiti alın 5 dk. zamandan tasarruf edersiniz.  ^_^  

Yanıtlama zamanı:

Zamanınız o kadar kıymetliyse lastik tamir kiti alın 5 dk. zamandan tasarruf edersiniz.  ^_^

o da mevcut aracimda her türlü şartlara hazır aracım :)
Yanıtlama zamanı:

Canım Allah başka dert vermesin, o zaman paraya kıyar arabaya run-flat lastik alırsınız, biter gider. http://www.bridgestone.com.tr/Lastik/EA2/07/S001%20RFT/

ince stepne yaklaşık 7-8 kilo ağırlığında diye biliyorum ... çok talep gelirse üşenmez, tartarım :)

Not: EEA verilerine göre http://www.eea.europa.eu/trortalama bir E5 araca eklenen her 100kilo ağırlık tüketimi 0,2lt fark ettiriyor. 

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Canım Allah başka dert vermesin, o zaman paraya kıyar arabaya run-flat lastik alırsınız, biter gider. http://www.bridgestone.com.tr/Lastik/EA2/07/S001%20RFT/

ince stepne yaklaşık 7-8 kilo ağırlığında diye biliyorum ... çok talep gelirse üşenmez, tartarım :)

Not: EEA verilerine göre http://www.eea.europa.eu/trortalama bir E5 araca eklenen her 100kilo ağırlık tüketimi 0,2lt fark ettiriyor.

Run flat lastikler aşırı sert ve konforsuz maalesef.

Yanıtlama zamanı:

Run flat lastikler aşırı sert ve konforsuz maalesef.

...zaman içinde o teknoloji de mükemmel hale gelecektir ama an itibarı ile haklısınız. Fazla şişirilmiş basketbol topu gibi zıplıyor meret :(

Gene de güvenli mi? Evet ... güvenli ... koruma şubeleri zırhlı ve hassas araçlar ile refakatlere bu lastikleri takıyor. Onların dediğine göre yüksek sürat+yakın takipte pek bir sorun olmuyormuş, ıslak zeminde "ehhh" diyorlar, frenleme için de gene "ehh" diyorlar. İşin dibinde olay sizin belirttiğiniz noktaya geliyor, RFT için teknolojinin gelişmesi şart. Ama görünen o ki teknoloji biraz daha gelişirse RFT'ler epey popüler hale gelecek + birim fiyatları da ucuzlayacaktır.  

Yanıtlama zamanı:

Anahtarsız giriş nasıl olmaz anlamamak elde değil.

Yanıtlama zamanı:

Valla o arabada bi ben eksiğim gibi duruyor.

Yanıtlama zamanı:

Deri koltuk ve elektronik koltuk ilk sürdüğümdeki eksiklerdi 10 bin liralık güvenlik paketi secenegi varken niye konfor seceneklerimiz yok

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sanırım bazılarının kaçırdığı nokta var.

Hem elektrikli, hem derili, hemde masajlı koltuk zaten sunuluyor. (Mart üretimli olarak isteyen alabiliyor, Mayıstan sonra test araçlarında ancak olabilir o da bayii alırsa)

Ankette anlatılan şey farklı.

Yanıtlama zamanı:

Ben stepneyi gereksiz ve zaman kaybı olarak görüyorum,yeni symbollerde stepne bulunmuyor araba hızlı hava basan pompa ile birlikte satılıyor tekermi patladı vur havasını git

Yanıtlama zamanı:

Kısaca

Kör nokta,sadece led,deri koltuk,açılabilir panaromik tavan,iç ahşap çıta bej döşemeyle,ince stepne,anahtarsız giriş,hava yastıklı kemer(Burhan paketi=10.000 tl :) )hemen alırdım

Keşke olmasaydı dediğimiz

Oto park  :)

Burhan Bakar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben stepneyi gereksiz ve zaman kaybı olarak görüyorum,yeni symbollerde stepne bulunmuyor araba hızlı hava basan pompa ile birlikte satılıyor tekermi patladı vur havasını git

lastik yarilirsa ne yapacaksınız peki? Hava vuracak lastikte kalmaz ortada..reno yarilmis lastigi tamir eden pompada satıyor mu aceba?
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

lastik yarilirsa ne yapacaksınız peki? Hava vuracak lastikte kalmaz ortada..reno yarilmis lastigi tamir eden pompada satıyor mu aceba?

Lastiğin yarılacağı yerden geçen düşünsün onu da :D  Normal şartlarda yarılma olmaz/olmamalı. 

Çok lüzumsuz bir tartışma var herkesin fikir seçimi kendine, neden uzattınız ki bu kadar ? Birilerinin bir fikri kabul etmek zorunda mı ? değil.

Yaz geç, bitti gitti.

Tartışma veya aksi durum belirtmeyen mesajları sizden görme umudum kalmadı, verilen sözler hala aklımızda malum bizde de biraz akıl var, unutmuyoruz :D

Yanıtlama zamanı:

Lastiğin yarılacağı yerden geçen düşünsün onu da :D  Normal şartlarda yarılma olmaz/olmamalı. 

Çok lüzumsuz bir tartışma var herkesin fikir seçimi kendine, neden uzattınız ki bu kadar ? Birilerinin bir fikri kabul etmek zorunda mı ? değil.

Yaz geç, bitti gitti.

Tartışma veya aksi durum belirtmeyen mesajları sizden görme umudum kalmadı, verilen sözler hala aklımızda malum bizde de biraz akıl var, unutmuyoruz :D

valla yakup ben olabilecekleri yazdim sende her yazdığıma tepki veriyorsun ben olabilecek şeyleri diyorum.otobanda giderken michelin lastikleri yardi kuzen..lastiğe civi batmış önceden ,otobanda yuksek hızda gide gide lastik yarilmis..Aracı zor kontrol ettim zor durdurdum dedi arac mondeo 2006 tdci..bi arkadasimda normal yolda giderken yardi..ayni kamyoncuların lastiği gibi yarilmisti lastikleri...bende bi kere yol yapım çalışması vardi yolu kenardan vermislerdi sivri bi taşa geldi yarildi...yani herseyi düşünmek lazım..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.