Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaput Altı Motor Kapağı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sayın forum üyeleri ,geçen gün aracımın Ford Etis den VIN numarası ile neler varmış diye bakarken ilgimi çeken bir detaya rastladım.Motor kapağı-Kaput altı diye bir parçadan bahsediyor.Acaba diyorum bu parçayı var mı? yok mu? diye anmamız lazım.Yada vardı da Gümrükte söküp yedek parçamı diye bize satmak istiyorlar.

http://i.hizliresim.com/j4MgLn.jpg

kusura bakmayın konuyu mk 2 ye açmışım konu mk3 tür.

• Yanıt 30
  • Görüntüleme 10k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Motor görünmeyecek kadar ufak olduğundandır, dikkatli bakmak lazım

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Olmayan motora kapak koymuşlar [emoji23][emoji23][emoji23]

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Bazı dönemler kapak oluyor (ben benzinli'de kapak gördüm) bazı zamanlarda da olmuyor.  1,5EB ile yeni tanıştık, onda vardı (kapak) onun için ses verdim/sordum ... kaPak geri mi geldi? diye ... neyse s

Yanıtlama zamanı:

Otomatik Mesaj

Bu konu, "Ford GarajıFocus IIMk2- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ford GarajıFocus IIIMk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,

Focus Club Tr Yönetimi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Otomatik Mesaj

Bu konu, "Ford GarajıFocus IIMk2- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ford GarajıFocus IIIMk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,

Focus Club Tr Yönetimi

Sayın yönetici,konuyu acele ile yanlış yere açtığımı fark ettim fakat geç oldu hemen altında özrüm yer alıyor 

"kusura bakmayın konuyu mk 2 ye açmışım konu mk3 tür."

Yanıtlama zamanı:

Motorunuzun üzerinde plastik kaplama yok mu?

Koruma kapağı yumuşak bir malzemedense 1.0 da yok diye biliyorum. Yoksa varmı :)
Yanıtlama zamanı:

Motor üstü kapak atmosferik benzinlide yok motorun iç organlarını görebiliyoruz yani :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Osman bey'in araba ne ki? 1,6 değil mi? ...künye'de fazla bilgi yok ... o yüzden sordum. 

1,6 benzinli trend X    Kaan abi

Motorunuzun üzerinde plastik kaplama yok mu? 

motoru üzerinde plastik kaplama yok abi plastik kapak da yok

Yanıtlama zamanı:

Osman bey'in araba ne ki? 1,6 değil mi? ...künye'de fazla bilgi yok ... o yüzden sordum.

Sevgili Kaan, benim aracımda da motor üstü koruma kapağı yok. Arkadaşlar dalga geçiyor;her şeyim ortada diye.

Bu standart mı,yoksa kıllanayım mı?

1.6 benzinli motor için sordum.

Yanıtlama zamanı:

Eee benim arabada kapak olmayınca motorda görünmüyor ben nedem. Kapak olsa büyük görünürdü hiç olmazsa.

Yanıtlama zamanı:

Eee benim arabada kapak olmayınca motorda görünmüyor ben nedem. Kapak olsa büyük görünürdü hiç olmazsa.

[emoji4][emoji4]

Yanıtlama zamanı:

Motor görünmeyecek kadar ufak olduğundandır, dikkatli bakmak lazım :D

Yanıtlama zamanı:

Bu standart mı,yoksa kıllanayım mı?

benzinlilerde bir dönem kapak vardı, sonra kapak buhar oldu ... sonra HaH! artık böyle herhalde dedik ... gene geri geldi ... şimdilerde gene gitti. Bizi de salak ettiler be üstadım. Yeni gelen araçlara baktığımızda (örnek Mondiş) 1,5EB'nin üzerinde kapak vardı ... kafalarına göre koyuyorlar, ya da koymuyorlar.

...zamanında bir arkadaş İspanya kaPak takmıyor, Almanya'da Core'ye verdiği araçlara kapak koyuyor demişti ... ama tabi bu resmi bir söylem değildi.

Sonuç olarak estetik açıdan hoşluk dışında bir işlevi yok kapağın, belki bir de haldır - huldur motor yıkarken bobinleri korumaya (kısmen) yarıyordur. Ama bence kaPak kaputun altında hoş duruyor.  Unutmazsam denk geldiğimde sorayım, bakalım kaPak resmen geri mi gelmiş? Yoksa Mondiş'lere kıyak mı geçiyorlar?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.