Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293497 Sayın forum üyeleri ,geçen gün aracımın Ford Etis den VIN numarası ile neler varmış diye bakarken ilgimi çeken bir detaya rastladım.Motor kapağı-Kaput altı diye bir parçadan bahsediyor.Acaba diyorum bu parçayı var mı? yok mu? diye anmamız lazım.Yada vardı da Gümrükte söküp yedek parçamı diye bize satmak istiyorlar. http://i.hizliresim.com/j4MgLn.jpg kusura bakmayın konuyu mk 2 ye açmışım konu mk3 tür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293499 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus II → Mk2- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl Yazar comment_293502 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus II → Mk2- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Sayın yönetici,konuyu acele ile yanlış yere açtığımı fark ettim fakat geç oldu hemen altında özrüm yer alıyor "kusura bakmayın konuyu mk 2 ye açmışım konu mk3 tür." Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293510 Motorunuzun üzerinde plastik kaplama yok mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293511 Motorunuzun üzerinde plastik kaplama yok mu? Koruma kapağı yumuşak bir malzemedense 1.0 da yok diye biliyorum. Yoksa varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293516 Motor üstü kapak atmosferik benzinlide yok motorun iç organlarını görebiliyoruz yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293519 Osman bey'in araba ne ki? 1,6 değil mi? ...künye'de fazla bilgi yok ... o yüzden sordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl Yazar comment_293530 Osman bey'in araba ne ki? 1,6 değil mi? ...künye'de fazla bilgi yok ... o yüzden sordum. 1,6 benzinli trend X Kaan abi Motorunuzun üzerinde plastik kaplama yok mu? motoru üzerinde plastik kaplama yok abi plastik kapak da yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293533 Osman bey'in araba ne ki? 1,6 değil mi? ...künye'de fazla bilgi yok ... o yüzden sordum. Sevgili Kaan, benim aracımda da motor üstü koruma kapağı yok. Arkadaşlar dalga geçiyor;her şeyim ortada diye. Bu standart mı,yoksa kıllanayım mı? 1.6 benzinli motor için sordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293535 Benim focus benzinli PS de yoktu ama dizel de var.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293542 Eee benim arabada kapak olmayınca motorda görünmüyor ben nedem. Kapak olsa büyük görünürdü hiç olmazsa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293558 Eee benim arabada kapak olmayınca motorda görünmüyor ben nedem. Kapak olsa büyük görünürdü hiç olmazsa. [emoji4][emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293571 Eee benim arabada kapak olmayınca motorda görünmüyor ben nedem. Kapak olsa büyük görünürdü hiç olmazsa. Motor görünmeyecek kadar ufak olduğundandır, dikkatli bakmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201511 yıl comment_293599 Bu standart mı,yoksa kıllanayım mı? benzinlilerde bir dönem kapak vardı, sonra kapak buhar oldu ... sonra HaH! artık böyle herhalde dedik ... gene geri geldi ... şimdilerde gene gitti. Bizi de salak ettiler be üstadım. Yeni gelen araçlara baktığımızda (örnek Mondiş) 1,5EB'nin üzerinde kapak vardı ... kafalarına göre koyuyorlar, ya da koymuyorlar. ...zamanında bir arkadaş İspanya kaPak takmıyor, Almanya'da Core'ye verdiği araçlara kapak koyuyor demişti ... ama tabi bu resmi bir söylem değildi. Sonuç olarak estetik açıdan hoşluk dışında bir işlevi yok kapağın, belki bir de haldır - huldur motor yıkarken bobinleri korumaya (kısmen) yarıyordur. Ama bence kaPak kaputun altında hoş duruyor. Unutmazsam denk geldiğimde sorayım, bakalım kaPak resmen geri mi gelmiş? Yoksa Mondiş'lere kıyak mı geçiyorlar? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın