Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201511 yıl comment_290370 Gidecektik Kaansan yan çizince kısmet olmadı. Biz de sanal gezelim. Tek başıma beceremem katkıları da beklerim, Ford kısmısı zaten Yakupta... Honda uzun süredir konsept olarak gösterdiği Civic Type R'ı sonunda seri üretim olarak fuarda standına yerleştirdi. Araç en güçlü seri üretim önden çekişli olacak, 2L motordan 310 PS elde edilmiş, 100 km hıza 5,7 saniyede taşıdığı gibi son hızı da 270 km/h. Ama çirkin mi çirkin... Honda'nın bir diğer aracı da artık Avrupa'ya yeniden getirmeye karar verdiği Jazz. Eskisi gibi bir iç hacim mucizesi, pratiik kullanımda üstüne yok, biraz vücut çalışmış gibi duruyor, daha bir şişmiş. Bence bu da çirkin, ama yine işlevsel! Honda yeni HRV'yi de tanıtıyor. Esnek iç mekan yapılandırması ile dikkat çeken araç 1.5L 130 PS benzinli manüel ve CVT şanzımanla ve 1.6L 120 PS dizel manüel şanzımanla sunulacak. VAG grubunun pek çok yeniliği var.http://www.autobild.de/bilder/sitzprobe-audi-prologue-sport-kombi-5640597.html#bild1 En dikkat çekenlerden birisi de Audi'nin gelecekteki tasarım diline ve öğelerine ait ipuçları veren Prologue kod isimli spor steyşın tasarım modeli ki büyük olasılıkla A9 olarak seri üretime girecek bir süre sonra. Araç e-tron serisinden ve 3L dizel ve elektrik motoru birlikte çalışarak 400 PS üzerinde güç sağlıyor. Ön pancur buzdolabının arkasındaki soğutma ızgarasına benziyor, nedeni var, e-motorun soğutucusu olarak da iş görüyor. Ayrıca çok ilginç detay çözümleri var, mesela ön koltuk çerçevesine yeri değil de yan duvarlara sabitlemişler, böylece ayaklarınız kızaklara takılmıyor. Çok şey var bakılacak, detaylı görseller için: Geleceğe ait ipuçları taşıyan diğer bir model de VW Sport Coupé Concept GTE. İlk defa itici geldi bana VW nedense. VAG grubu kardeş şirketlerinden Seat'dan çok ilgi çeken bir SUV modeli de şimdilik konsept olarak tanıtıldı ve fakat çok ilgi gördü: Seat 20V20. Tiguan'ın İspanyolcası... Bir gövde gösterisi de Kia'dan. Spor tasarım steyşını Sportspace çekici çizgileri ile fena halde ilgi odağı olmuş durumda. Bir de egzotik markaların egzotik modellerini içeren videoyu da ekleyeyim. Şimdilik bu kadar fırsat buldukça eklemeler yapacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201511 yıl comment_290371 Emeğin için teşekkürler abi. Kia'nın aracını dıştan görünce "Acaba konsept mi yoksa seri üretime başladı mı?" diye şüphelenmiştim ama içini görünce "kesinlikle konsept" olduğuna karar verdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201511 yıl comment_290373 Gidecektik Kaansan yan çizince kısmet olmadı. ...sorma yahu. Mondeo araya bir girdi, tüm iş planlarımızı alt üst etti. Artık kısmet ise Eylül'de Frankfurt'a gideriz. (17/25 Eylül) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201511 yıl comment_290387 VAG grubu kardeş şirketlerinden Seat'dan çok ilgi çeken bir SUV modeli de şimdilik konsept olarak tanıtıldı ve fakat çok ilgi gördü: Seat 20V20. Tiguan'ın İspanyolcası... 20V20 çok hoş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201511 yıl comment_290420 @Mertcan Çelik, dışı Panamera'ya özenilmiş sanki. ama yine de fena değil.. Benim takıldığım nokta içerde... multimedya ekranının o kadar aşağıda, vitesin orada ne işi var? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201511 yıl comment_290421 Multimedia büyük ihtimalle direksiyonun oradaki ekrandan kontrol edilebiliyor. Vites de kalkış ve duruş haricinde hiç kullanılmadığından pek önemi yok bence. Hala dışarıdan çok çirkin. Bu boydan boya led işine ben alışamadım, 6 serisinde bile sevmedim, ilk A7'de görmüştüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201511 yıl comment_290488 Kia sportspace gerçekten çok dikkat çekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290955 emeğinize sağlık sayenizde mini bir gezme oldu,inşallah gidip görmekte nasip olur oldum olası japon araçlarını sevmem tek meziyeti sorunsuz olmaları bence kore araçlarında eksik olan direksiyon kalitesi,presitij ve serisi olan modeller.zamanla hepsini yapacaklar ve alman otomobilleri gibi referans marka olacaklar bence 10 yılı bulmaz Mart 8, 201511 yıl Bahadır Atay tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl comment_291374 Yeni CC nin abartılı silüeti ortaya çıkmış görünüyor Kia'nın Sport Space'inin platformda DS5 ile aynı galiba, kalıp olarak pek benziyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201511 yıl comment_292512 Bu yıl ki en dikkat çekici araçlardan biri sanırım 20V20 idi, oldukça ilgi görmüşe benziyor. 2016'da yollarda olacağı söyleniyor. Henüz konsept araç seri üretimi nasıl olur bilinmez fakat şimdiden orta sınıf SUV'ların içinde TDİ-TSİ / DSG kombinasyonları ile iyi bir yer edineceği belli. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın