Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201511 yıl comment_289845 Her zamanki gibi gidemesekte görebiliriz temalı başlığımız Ford Cenevre'de RS ve GT'yi gösterdi. RS, endüstri'de ilk kez sunulan Drift mode özelliğine sahipmiş. Ayrıca Launch kontrol ve sürüş modları değiştirilebiliyor drift bunlardan bir tanesi. Fuar'da Edge ve Vignale'yi de sunuyor ancak sanıyorum ki ilk gün bunlar yok fotoğrafları verilmemiş. Fiesta R2'yi tanıttı. Bilinmeyen başka bir şey henüz yok bakalım ilerleyen günlerde sürpriz gelecek mi? Makyajlı Ecosport, B-max ve connect gelir belki diye bekliyorum. Fuardan video Fotoğraflar ile eski yeni bir arada LaFord'a bittim ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201511 yıl comment_289847 ...ben de fuar şerefine şirkete Mustang siparişi verdim (onayı geldi...) Fastback EB , Beyaz/Bordo (bkn.gelse de tütsülesek ... patron söz verdi, geldiğinde iki tur bindirecekmiş) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201511 yıl Yazar comment_289963 Evet sürprizler devam ediyor. Focus'dan sonra bakalım neler var ? Ecosport beklentim az çok olmuş buna ek olarak edge S, mondeo titanium X, s-max S ve kuga Titanium S tanıtıldı.. Ecosport'da stepne iptal, deri döşeme gelmiş. Edge S bu şekilde 20'' jantlar var genelde ufak tefek dokunuşlar eklenmiş. S-MAX Kuga ve Mondeo'ya donanım desteği ve iki üç şekil eklenmiş 19'' jantlar, alüminyum pedallar, deri döşeme, arka spoiler vs sunulacak Mondeo'da Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201511 yıl Yazar comment_290256 Fuar'ı gezmeye devam ediyoruz. Yerinde çekimler çok daha güzel geliyor bana, iyiki güzel fotoğraf makinaları var Klasikleşen motorlar... EcoSport Edge S Fiesta ST Fiesta Black Focus Red Focus ST Kuga Titanium S Mustang S-Max Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201511 yıl comment_290354 Anaaaaammmmmm Çok fena duruyor ama ya [emoji2] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın