Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 20179 yıl comment_407570 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Yani nerden nasıl alacağını bilmem tabi de en azından kale marka olanlardan uzak durun, insanı canından bezdirir. uyarınız için teşekkürler . Şubat 26, 20179 yıl uğur özsabır tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 20179 yıl Yazar comment_407572 Tecrübemden bahsedeyim.Balatalarımı özel serviste orijinal ürün olan motorcraft ile değiştirdim.Fakat 4000 km sonra ses ve frene bastığımda direksiyonun titremesi şikayetiyle servise gittim.Servise balatalarımı dışarıda değiştirdiğimi söylediğimde motorcraft markasında ticarilere taktıkları ucuz ve şahıs arabalarına taktıkları pahalı model olmak üzere 2 çeşit balata olduğundan bahsettiler.Özel servisin taktığı da bu ucuz olan aslında Focusun üzerinden çıkanla birebir aynı olmayan modelmiş.Ses bundan kaynaklanıyormuş ve bu balata daha sert olduğundan disklerime de zarar vermiş.Neyse balata+disk masrafı epey maliyetli olduğundan biraz daha bu şekilde kullanalım dedik.Zaten o şekilde de aracı sattık gitti. Şubat 26, 20179 yıl ufuk özdemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412093 26.02.2017 - 15:12 tarihinde, ufuk özdemir yazdı: motorcraft markasında ticarilere taktıkları ucuz ve şahıs arabalarına taktıkları pahalı model olmak üzere 2 çeşit balata olduğundan bahsettiler. Ön balataların üzerinde gelenler 35.000 km kadar gitmişti. İkinci set 50.000'i rahat geçti, bugün değiştirdim. Hep Motorcraft kullanıyorum. 100 TL ön balatalar, 20 TL takması... Parçacımı da ustamı da seviyorum. Bu arada gerçekten iki tür Motorcraft var, biri kırmızı kutulu ucuz olan, yanılmıyorsam G.Afrika imalatı. Bunlar ses yapıyor. Geçen değişimde bunları takmıştık, benim bir şikayetim olmadığı hdale parçacım bir hafta sonra aradı, ses şikayeti alıyorum, seninkileri hemen değiştirelm dedi, öyle yaptık. Daha sessiz olanı sarı karton kutuya yapıştırma Motorcraft etiketli olan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412098 Şimdi, Cem Boneval yazdı: sarı karton kutuya yapıştırma Motorcraft etiketli olan. şu galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412099 29 dakika önce, Cem Boneval yazdı: biri kırmızı kutulu ucuz olan Vay şer........ Balataları değişirken bana o kutudan yollamıştı buradan biri. 120 tl takımı. Öpmüşler mi yani? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412100 Şimdi, Olcay Sert yazdı: şu galiba Evet --2 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Vay şer........ Balataları değişirken bana o kutudan yollamıştı buradan biri. 120 tl takımı. Öpmüşler mi yani? Öpmüşler demek haksızlık olur. Fiyat normal, ürün de aslında Ford onaylı ama işte bazı araçlarda ses yapmış. Memnunsan sorun yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412101 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Vay şer........ Balataları değişirken bana o kutudan yollamıştı buradan biri. 120 tl takımı. Öpmüşler mi yani? kimmiş o biri, belki istemsizce yollamıştır Cem hocamda olduğu gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412104 12 dakika önce, Cem Boneval yazdı: işte bazı araçlarda ses yapmış. Biri de benim araç 9 dakika önce, Olcay Sert yazdı: kimmiş o biri, belki istemsizce yollamıştır Cem hocamda olduğu gibi Tam o yazdığımı düzeltemek için girmiştim konuya. Buradan biri derken forum ile alakası yok yanlış anlaşılmasın. Adana'dan bir parçacı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412128 5 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Nasıl bir ses? Uğultu gibi mi? Tiz, çınlama, ciyaklama gibi... Yuh yani kelime hazinem ses tanımlamada külliyen yetersiz kaldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412130 Bir saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Nasıl bir ses? Uğultu gibi mi? Dalga sesi dalga.. Frene basınca nasıl ses çıkarsa öyle işte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412138 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Dalga sesi dalga.. Frene basınca nasıl ses çıkarsa öyle işte. senin sorunların var gerçekten uğultu, sürtünme şeklinde bir ses mi yoksa cem abinin de belirttiği gibi sanki çizilirmiş gibi tiz bir ses çıkarması mı anlamında sormuştum ama sen çok ekmek yiyorsun,ondan böyle olsun sen Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412140 3 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: uğultu, sürtünme şeklinde bir ses mi yoksa cem abinin de belirttiği gibi sanki çizilirmiş gibi tiz bir ses çıkarması mı Ne fark eder olm. Frene basınca ses yapıyor işte. Bende de durmaya yakın ses çıkıyor. Çizilirmiş gibi tiz bir ses... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412149 Dandik balataları verdmiiler bize eryürekli. Bende de var aynı ses. Frenler zayıfladı resmen Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20179 yıl comment_412155 Balatada focus ve fluencede feroda marka kullanıyorum sesi yok motorcrafta göre tozuda az gibi.fluencenin orjinalindede feroda balata çıkmıştı tavsiye ederim fiyatları aşagı yukarı aynı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın