Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Kuga 1.5 Awd Vs Nissan Qashqai 1.2 Skypack 2Wd

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

C max denemedim

Bence deneyin, bizleri de aydınlatın. :)

Makyajlı C-Max dizel otomatik gelecek , evladiyelik :D

Aslında tam aile aracı ama Focus'tan sonra "Keşke!"  der miyim diye düşünüyorum ne zaman C Max'a heveslensem.

Ramazan Çakır tarafından düzenlendi

• Yanıt 74
  • Görüntüleme 18,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

Son konuşmalardan sonra qashqai aldım 500 küsür km yol yaptım ... Aldığım araç 1.2 manuel , skypack + navi + akıllı anahtar start stop , stop start 'lı ...   İzlenimlere gelecek olursak = 200 tl'lik

• Arada 1.6 otomatik Kuga kullanan birisi olarak yazayım: Motor otomatik şanzıman ve AWD ile birleşince atiklik açısından Focus'u çok ama çok aratır.  Şanzıman geçişleri hızlı değil, sportif kullanmaya

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

Kuga çok keyifli, çok konforlu ve heybetli bir araç yıl bazında 15.000 km.den fazla yol yapılmayacaksa alınır, binilir. Performans anlamında şehir SUV'ları bineklerin tadını vermez. Ben olaya biraz f

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

En az %20 fazla tüketiyor.

benim araba 8 lt ile 9 lt araları yakıyor , kuga ile 10 lt yakarım gibime geliyor ... Yoksa kendimi kandırmayamı çalışıyorum :) 

Yanıtlama zamanı:

benim araba 8 lt ile 9 lt araları yakıyor , kuga ile 10 lt yakarım gibime geliyor ... Yoksa kendimi kandırmayamı çalışıyorum :)

11-12 en iyimser hali abi, kandırma kendini :D

Dediğim gibi manuel olanı çok fazla etkilemez ama.

Buarada ne kadar fiyat verdiler?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

11-12 en iyimser hali abi, kandırma kendini :D

Dediğim gibi manuel olanı çok fazla etkilemez ama.

Buarada ne kadar fiyat verdiler?

kuga 76 000 tl ...   nissan  67 000 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Nissan ciddi indirim yapmış gibi listesi çok pahalı 67'ye göre.

Nissan 'da gazetelerede çıktı , izmit'e dolu yağdığında etkilenen arabaları brezilyadan ekip getirtip boyasız değişensiz tamir edebildiklerini tekrar satışa sunmuşlar , 2 tane ellerinde kalmış bronz gittim boya ölçümü yaptım sağına soluna baktım hiçbir kusur yok araçta , ama o yüzden baya bir indirim yaptılar ...

Doludan etkilenmemiş olan aracı'da 71 000' e veriyorlar ... x tronik istersen üzerine 8 bin daha ... Bende o paraya kuga alırım dedim , Öylesine uğradım bir bayiye baya iyi fiyat verince ford'a aklım tamamen ford'a gitti ... Tabi bu yakıt olayı beni düşündürüyor sadece ...

Yanıtlama zamanı:

Nissan 'da gazetelerede çıktı , izmit'e dolu yağdığında etkilenen arabaları brezilyadan ekip getirtip boyasız değişensiz tamir edebildiklerini tekrar satışa sunmuşlar , 2 tane ellerinde kalmış bronz gittim boya ölçümü yaptım sağına soluna baktım hiçbir kusur yok araçta , ama o yüzden baya bir indirim yaptılar ...

Doludan etkilenmemiş olan aracı'da 71 000' e veriyorlar ... x tronik istersen üzerine 8 bin daha ... Bende o paraya kuga alırım dedim , Öylesine uğradım bir bayiye baya iyi fiyat verince ford'a aklım tamamen ford'a gitti ... Tabi bu yakıt olayı beni düşündürüyor sadece ...

Amaç suv ise belli başlı markalar ciddi yürüdü gitti zaten ford'da onlardan biri; kimse size yok mok demez ama tüketim bu işin cilvesi artık.

QQ bence güzel bir şehirli, test etmiştim ve kalitesini orasını burasını beğenmiştim. Detaylı girmedim ama eskiye göre çok iyiydi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ya benim focusa'da daha yeni o.z jant almıştım , miss gibi ama sığamıyoruz ...  yoksa inanılmaz keyif alıyorum ... 

birde iyi müşteri buldum , hayırlısı ...

Yanıtlama zamanı:

ya benim focusa'da daha yeni o.z jant almıştım , miss gibi ama sığamıyoruz ...  yoksa inanılmaz keyif alıyorum ... 

birde iyi müşteri buldum , hayırlısı ...

Bulduysan ver gitsin, başka birşey alırsınız bir şekilde.

Birde bu başlığı görmediysen; göz geçirmekte fayda var. Jant'ı vermene gerek kalmaz :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Amaç suv ise belli başlı markalar ciddi yürüdü gitti zaten ford'da onlardan biri; kimse size yok mok demez ama tüketim bu işin cilvesi artık.

QQ bence güzel bir şehirli, test etmiştim ve kalitesini orasını burasını beğenmiştim. Detaylı girmedim ama eskiye göre çok iyiydi.

valla zaten seni arayacaktım neredeyse , devamlı araçları test ettiğin için sana güvenirim bu konuda ...qashqai test ettim 1.2 turbo motor gayet başarılı , 

mantık qashqai diyor ama kuga da bambaşka be kardeşim , 1.5 'in adam gibi test videosu da yok ... 

Yanıtlama zamanı:

Ben 1.6 dizel qashqai test etmiştim, fena değil de sürüş zevki çok kötü gelmişti bana, 

Abi ecoboost'tan sonra performans olarak ikisi de tatmin etmeyecek orada çok netiz bence de sürüş zevki olarak kuga belki daha iyidir diye tahmin ediyorum.

Benim test ettiğim araba doluydu, 100-110 civarıydı fiyatı uçmuş gitmişti de donanım olarak güzeldi navigasyon filan iyi çalışıyordu.

Yanıtlama zamanı:

Nissan da 1.6 dizel 136bg Black Edition manuel mantıklı ama fiyat 100 é yaklaşıyordu. Youtube da testi vardı otopark ekibi yapmıştı. Benzinli Kuga ikinci el düşünülmüyorsa katlanılabilir belki ama o kasada sportif olmayabilir. O zamanda neden benzinli sorusu gündeme geliyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benzinli Kuga ikinci el düşünülmüyorsa katlanılabilir belki ama o kasada sportif olmayabilir. O zamanda neden benzinli sorusu gündeme geliyor.

Abi , ben pek bişi anlayamadım bu cümleden ... 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.