Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e En Çok Yakışan Jant Modelleri

Featured Replies

• Yanıt 1,8k
  • Görüntüleme 408,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yeni jant ağırlığı... Eski jant ağırlığı.... Yeni lastik ağırlığı.... Eski lastik ağırlığı.... Yeni jant ve lastik nitrojen dolu ağırlığı... Eski jant ve lastik

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Foto ölmüş

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

bunlar kışlık jantmı sabri :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

sabri jantlar fiyakalı ama bizim arabalar o kadar cancanlı değil, servet abiye katılıyorum burada :)

servet abi ne vakit jantın fiyatını 1.000 TL'ye düşürecek o zaman ankaraya gidicem :) şuan el hareketi yapıyor bana, biliyorum :)

Ben geçen ay Mondeo 18" selective jantı sordum bayiden Focus'a da çok yakışıyor bu jant bayi 5.000 TL. dedi  :blink:

1575504497s4.jpg

Aslında Mondeo'ya en çok yakışan jant modeli Avrupa Spor pakette ki 19" jantlar fakat onların 18" lerin fiyatını duyduktan sonra sormaya çekindim :D

Ford-Mondeo-2.2TDCi-Titanium-X-SportTOUC

abi sadece jant mı 5.000 TL, yoksa 18'lik lastikler ile birlikte takım olarak mı? kalbim duracak ona göre :)

Yanıtlama zamanı:

bunlar kışlık jantmı sabri :kıhkıh:

Tevfik abiii :D biara bana bağış kutusu bile yapmistiniz jant için ne günlerdi :D
Yanıtlama zamanı:

Tevfik abiii biara bana bağış kutusu bile yapmistiniz jant için ne günlerdi

E banada bağış yapıldı ogün 10 dolar bağışlamıştı...elbise için yokluk günleriydi be evlat....adıma hesap ve fon açılmştı...

Yanıtlama zamanı:

abi sadece jant mı 5.000 TL, yoksa 18'lik lastikler ile birlikte takım olarak mı? kalbim duracak ona göre

Jant + servis görevlisinden bir öpücük 5.000 TL. :D Allah'tan KDV dahil fiyatı. Bu arada yedek parçada ki arkadaş soğuk duşu biraz olsun yumuşatmaya çalıştı : Abi zaten 18" jant takma arabaya bizim yollara uymaz, senin 17" ler daha iyi gibi laflar etti sağolsun :D  

Yanıtlama zamanı:

Jant + servis görevlisinden bir öpücük 5.000 TL. :D Allah'tan KDV dahil fiyatı. Bu arada yedek parçada ki arkadaş soğuk duşu biraz olsun yumuşatmaya çalıştı : Abi zaten 18" jant takma arabaya bizim yollara uymaz, senin 17" ler daha iyi gibi laflar etti sağolsun :D

canım benim ya, ne kadar da nazik ne kadar da düşünceliymiş :)

tamam Hakan abi, bu kadarı bana yeter 5.000 TL nedir yahu...bu bahsi bir daha açmamak üzere kapatıyorum :)

Yanıtlama zamanı:

Ben dedim, Mert dedim, bu jantı kaçırma dedim. Dinletemedim. Satılınca cızlayacak bak için.  :smiley2k:

sorma abi sorma... o jant satılsın, yıkılırım vallahi. nalet olsun bağğzzıı şeylere :)

Yanıtlama zamanı:

Sanki 2008 -2011 mondeo 1.6 benzinlilerin jantına benziyor gördüğümü hatırlıyorum ama bir araştırıp yazacağım  :)

Su janti bazi focuslarda goruyorum ama satilik olarak denk gelmedim hic... Var mi elinde olan, yada servisteki fiyatini bilen...?

ecf26343e8db1a5bc89253ddc0100ee9.jpg

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
9965c09799642533f0b150692f39f7e7.jpg Orjinal jantlarımı değiştirmeyi düşünmüyorum ama beni baya cezbetti sizinlede paylaşmak istedim sizce nasıl [emoji4]
Yanıtlama zamanı:

sorma abi sorma... o jant satılsın, yıkılırım vallahi. nalet olsun bağğzzıı şeylere :)

spor jantsa sözü edilen sahibindencom'a bugün 4-5 tane gördüm
  • 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ben de bu jantı beğendim.Şeytan dürtüp duruyor.

18cbfe06dbbb411c06d3b9b842ce8039.jpg

Doğan Kurban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben de bu jantı beğendim.Şeytan dürtüp duruyor.

Mondeo siparişi vermedin mi abi sen, ne jantı şimdi? :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.