Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e En Çok Yakışan Jant Modelleri

Featured Replies

• Yanıt 1,8k
  • Görüntüleme 414k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yeni jant ağırlığı... Eski jant ağırlığı.... Yeni lastik ağırlığı.... Eski lastik ağırlığı.... Yeni jant ve lastik nitrojen dolu ağırlığı... Eski jant ve lastik

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Foto ölmüş

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu jantta yakisir gibime geliyor... 18" 1aa6b4543f58af8e1458a4093ec032ce.jpg

Sizlere danismak istedigim ise; diyelim ki bu janti taktik ve allah korusun kaza yaptik! Replica yada ne bileyim ford oem olmayan bir jant kaskoda sorun yaratir mi? Var mi bilgisi olan? (Ebatlar kilavuzdaki lastik ebatlari olacak)

Yanıtlama zamanı:

"Sizlere danismak istedigim ise; diyelim ki bu janti taktik ve allah korusun kaza yaptik! Replica yada ne bileyim ford oem olmayan bir jant kaskoda sorun yaratir mi? Var mi bilgisi olan? (Ebatlar kilavuzdaki lastik ebatlari olacak)" 

yok mu buna bir cevabı olan yahu?

Yanıtlama zamanı:

"Sizlere danismak istedigim ise; diyelim ki bu janti taktik ve allah korusun kaza yaptik! Replica yada ne bileyim ford oem olmayan bir jant kaskoda sorun yaratir mi? Var mi bilgisi olan? (Ebatlar kilavuzdaki lastik ebatlari olacak)"

Ne gibi bir sorundan bahsediyoruz ?

Yanıtlama zamanı:

Buna cevap vermiştik önceden, bunun asıl cevabı sizin anlaştığınız kasko o yüzden yönlendirmek istemem.

Zibidi işi birşey yoksa görevli bakmaz bile ona.

Yanıtlama zamanı:

Ne gibi bir sorundan bahsediyoruz ?

Şuan için bir sorun yok; ama arabada replica varken kaza yapılsa adamlar "bu adam replica jant kullanmış, kasko bunu karşılamaz" tarzında birşey derler mi acaba diye potansiyel bir sorun geldi aklıma :) Serdar Hocam sana mesaj attım birde, bakıversene sana zahmet :)

Buna cevap vermiştik önceden, bunun asıl cevabı sizin anlaştığınız kasko o yüzden yönlendirmek istemem.

Zibidi işi birşey yoksa görevli bakmaz bile ona.

cevabı kesin vardır eminim ama bulamadım be yakup bu sefer :) bence de olmaması lazım... Lastik boyutunda farklılık olsa da sorun olur mu bilemiyorum ama en iyisi ben sigortacı arkadaşa bir danışayım...

Yanıtlama zamanı:

Şuan için bir sorun yok; ama arabada replica varken kaza yapılsa adamlar "bu adam replica jant kullanmış, kasko bunu karşılamaz" tarzında birşey derler mi acaba diye potansiyel bir sorun geldi aklıma :) Serdar Hocam sana mesaj attım birde, bakıversene sana zahmet :)

cevabı kesin vardır eminim ama bulamadım be yakup bu sefer :) bence de olmaması lazım... Lastik boyutunda farklılık olsa da sorun olur mu bilemiyorum ama en iyisi ben sigortacı arkadaşa bir danışayım...

Hiç bişe olacağını sanmıyorum Jant kasko yaparken kasko yaptırdım aksesuar olarak

Yanıtlama zamanı:

Su janti bazi focuslarda goruyorum ama satilik olarak denk gelmedim hic... Var mi elinde olan, yada servisteki fiyatini bilen...?

ecf26343e8db1a5bc89253ddc0100ee9.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ozan bu link servetin spor paket jantlari ama...

Fotodakiler spor paket degil, stock olarak gelen ve muhtemelen dusuk donanima ait bir model. Ama guzel model, 16'lar arasinda bence en iyisi :)

Yanıtlama zamanı:

Ozan bu link servetin spor paket jantlari ama...

Fotodakiler spor paket degil, stock olarak gelen ve muhtemelen dusuk donanima ait bir model. Ama guzel model, 16'lar arasinda bence en iyisi :)

biliyorumda benzediği için ekledim. senin dediğin Türkiyeye araç üzerinde hiç gelmedi, opsiyon olarak geldimi bilmiyorum ama geldiysede kimse 16 jant için fark vermez :) yani anca ya servisten bulursun.

Yanıtlama zamanı:

biliyorumda benzediği için ekledim. senin dediğin Türkiyeye araç üzerinde hiç gelmedi, opsiyon olarak geldimi bilmiyorum ama geldiysede kimse 16 jant için fark vermez :) yani anca ya servisten bulursun.

filo focusların da çok fazla görüyorum özellikle yapıkredi civarında firmalardan birine komple bu şekilde verilmiş neredeyse. hatta bizim mahallede de olması lazım, birazdan çıkıcam dönerken rastlarsam çekip koyayım. ama hep sedanda gördüm, hiç hatchback denk gelmedi.

doğru diosun 16'ya fark verilmez. param olsa servetin takımı alıcam ama yok :)

titanium jantlarımda kışlıklar var şuanda, belki ucuza bulursam bu fotodakinden yazlıklarıma takar iki set yapmış olurum demiştim. bakalım ilerleyen günler ne gösterecek :)

Mert Yürüyen tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

filo focusların da çok fazla görüyorum özellikle yapıkredi civarında firmalardan birine komple bu şekilde verilmiş neredeyse. hatta bizim mahallede de olması lazım, birazdan çıkıcam dönerken rastlarsam çekip koyayım. ama hep sedanda gördüm, hiç hatchback denk gelmedi.

doğru diosun 16'ya fark verilmez. param olsa servetin takımı alıcam ama yok :)

titanium jantlarımda kışlıklar var şuanda, belki ucuza bulursam bu fotodakinden yazlıklarıma takar iki set yapmış olurum demiştim. bakalım ilerleyen günler ne gösterecek :)

yanlış bildiğim bişeyler var demekki, Yakup görünce açıklar :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.