Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e En Çok Yakışan Jant Modelleri

Featured Replies

• Yanıt 1,8k
  • Görüntüleme 409,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yeni jant ağırlığı... Eski jant ağırlığı.... Yeni lastik ağırlığı.... Eski lastik ağırlığı.... Yeni jant ve lastik nitrojen dolu ağırlığı... Eski jant ve lastik

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Foto ölmüş

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

senin jantçıya bu fotoyu göstereydin

focusyanaiiy.jpg

Abi senin jantlar renge on numara beyaza olmadi denedik f2.5 larda hep bundan oldgu icin klasik geldi bze

Yanıtlama zamanı:
@tayfun çiçek,  Hangi marka lastik taktınız. ?  

Sanırım PETLAS VELOX SPORT PT711 235/40 ZR18RF 95 W  

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Tesekkurler erkan abi.

Jantlar canlida ok gibi durdu dedigin gbi acidan dolayi.

Abi bana yay konusunda yardimci olurmusun arac dizel oldugu icin camurluk arasi 3 cm filan.

Renk beyaz guzel olabilir benmde aklimda fume var :)

Erkan abinin dediği yere sordum ben bugun 380TL dedi, Erkan abinin selamıyla.

Yanıtlama zamanı:

Erkan abinin dediği yere sordum ben bugun 380TL dedi, Erkan abinin selamıyla.

iyi demiş hangi markaya bu fiyat :D benim sorunum camurlukla lastik arası 2 parmak arka tamponla yer ölçmeye elim varmadı jeep oldu mubarek :D

Yanıtlama zamanı:

Eibach

Eibach en iyisi o fiyat çok iyide benim sorunum çamurluk ağzı az yerden yükseklik çok yay taktıgımda inmesi için baya çok inmesi lazm

Yanıtlama zamanı:

Düşünene olursa üzerinde kış lastiği ile birlikte 16" F2,5 çok kollu jantı. Bu jant F3 te de güzel durabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-forf-focus-titanium-orjinal-jant-michelin-alpin-a4-vakumlu-117380081/detay

Yanıtlama zamanı:

Düşünene olursa üzerinde kış lastiği ile birlikte 16" F2,5 çok kollu jantı. Bu jant F3 te de güzel durabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-forf-focus-titanium-orjinal-jant-michelin-alpin-a4-vakumlu-117380081/detay

Önümüzdeki kışa binekler için de kış lastiği zorunlu olacak gibi görünüyor. BU tabii Antalya, İzmir gibi ılıman iklimde yaşayanlar için anlamsız gibi görünse de şehrilerarası yolculuklar için edinme zorunluluğunu da akılda tutmak gerek.

Yanıtlama zamanı:

bu jant focus 3e yakışmıyor 205/55 16 lastiklerde focus 3e küçük geliyor kesinlikle önermem bu janti focus 3 için ....ben takmıştım eski aracimdan kalan focus2 jantini .daha sonra satmistim hoş durmadığı için
Yanıtlama zamanı:

bu jant focus 3e yakışmıyor 205/55 16 lastiklerde focus 3e küçük geliyor kesinlikle önermem bu janti focus 3 için ....ben takmıştım eski aracimdan kalan focus2 jantini .daha sonra satmistim hoş durmadığı için

Fotoğraf var mı?

Yanıtlama zamanı:

Sevinirim, merak ediyorum bun jantların F3 te nasıl durduğunu.

205 lastiklerle pek hoş durmuyor yalnız 215/55/16ile biraz daha farklı durabilir belki..205lastikler ile camurlugun arası bayağı açık kalıyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.