Levent Okur Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Merhaba yeni aldığım aracımda bu gösterge takılı idi orjinalde varmı yoksa sonradan takılmışmıdır.araç en dolu paket Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 21 dakika önce, Levent Okur yazdı: Merhaba yeni aldığım aracımda bu gösterge takılı idi orjinalde varmı yoksa sonradan takılmışmıdır.araç en dolu paket Tekno (hepsi) veya smart paket (ilkler) varsa büyük gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okur Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Vallaha abi konuyu okudum titanyum kendi içinde 3 parma olmuş.. benim araç sanruf,elekrikli şöför koltuğu, ısıtmalı koltuk,renkli ekran ve mercek var var.diğer özelliklerini de daha bilmiyorum 1 gn oldu ..acaba paketi nedir..şaşıran sorgulayacağımız bir yer vardı sanki eski c max ı sorgulatıyprdum özellikleri çıkıyordu..ama unuttum şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 1 dakika önce, Levent Okur yazdı: Vallaha abi konuyu okudum titanyum kendi içinde 3 parma olmuş.. benim araç sanruf,elekrikli şöför koltuğu, ısıtmalı koltuk,renkli ekran ve mercek var var.diğer özelliklerini de daha bilmiyorum 1 gn oldu ..acaba paketi nedir..şaşıran sorgulayacağımız bir yer vardı sanki eski c max ı sorgulatıyprdum özellikleri çıkıyordu..ama unuttum şimdi O listedeki içeriğe bakarak bulabilirsiniz. Gayet kolay gibi ? Dediğim paketlerdeki donanımlar varsa vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berke Yılmazkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2023 30.12.2016 - 23:39 tarihinde, Misafir yazdı: St Logosu için; IPC tabındaki verileri şu şekilde değiştirin(orjinal değerleri saklamayı unutmayın): DE04: FFFF0000 DE22: FFFFF787 Sonra Focccus Central Configden #236yı ST olarak değiştirin ve ABS sekmesinden initialize ECU yapın. Bu İşlem 3.5 mca makyajlı kasa göstergesinde işe yarar mı zararı varmı oto park yada park sensörü çalışmama gibi yapınca karşılamada bu mu çıkacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap