Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kilometre Saati Değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ayrıca söylediklerine inanılmayacak bir insan olarak göründüğümü senden duymam, üstüne birde inandırmak için benden kanıt istemen pek bir şaşırtıcı oldu kendi adıma. Benim hayıfladığım noktada bu olur sanırım.

Herşey mantık ve bilgi ile izah edilebilir, hayıflanmaya gerek yok, netekim;

Yanlış anlamak ve/veya anlaşılmanın dokuz ihtimali

1. Düşündüğünüz,
  2. Söylemek/yazmak istediğiniz 
  3. Soylediğinizi/yazdığınızı sandığınız, 
  4. Söylediğiniz/yazdığınız,
  5. Karşınızdakinin duymak/görmek istediği,
  6. Duyduğu/gördüğü,
  7. Anlamak istediği,
  8. Anladığını sandığı,
  9. Anladığı farklı olabilir...

Ülkemizde her şeyin kanıta değil de kanaate dayalı olmasından dolayı cihan alimi gelse kanıt isterim kimse kusuruma bakmasın.

Son zamanlarda mesajlarında hafif bir gerginlik ve usuldan fırça etkisi yaşadığımı da belirtmeden geçemeyeceğim. 

Son gelinen noktada Osman Beyin ort. yakıt göstergesi sıfırlandıktan bir hayli sonra da hızlı bir şekilde saymaya devam ediyor olarak anlıyorum. 

Sorun olup olmadığını giderilip giderilemeyeceğine bakarak anlayacağımızı umuyorum bu durumda.

• Yanıt 78
  • Görüntüleme 13,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Onur Sezgin
    Onur Sezgin

ben çektim biraz video ama tırstım yayınlamaya sıfırladıktan 1.2km sonra çektim.. 10sn de bir artış gösteriyor rolantide...sonra 10km gidip tekrar çekmiştim...yaklaşık 1,5 dakikada artış gözlendi...v

• Osman Türkol
    Osman Türkol

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,dün servisten öğrendiğime göre aracın beyni arızalanmış ,pazartesi geliyormuş ve takıyorlarmış.sonucu siz forumdaşlar ile paylaşırım.hadi hayırlısı

• Osman Türkol
    Osman Türkol

sayın forum üyeleri,aracım da baş gösteren sorunun denemeler sonucunda CKP sensöründen kaynaklandığı görülmüş ve problem kalmamıştır.Bu arada sensörün arızalı olduğu bilgisayar üzerinden kontrollerind

Yanıtlama zamanı:

Herşey mantık ve bilgi ile izah edilebilir, hayıflanmaya gerek yok, netekim;

Yanlış anlamak ve/veya anlaşılmanın dokuz ihtimali

1. Düşündüğünüz,
  2. Söylemek/yazmak istediğiniz 
  3. Soylediğinizi/yazdığınızı sandığınız, 
  4. Söylediğiniz/yazdığınız,
  5. Karşınızdakinin duymak/görmek istediği,
  6. Duyduğu/gördüğü,
  7. Anlamak istediği,
  8. Anladığını sandığı,
  9. Anladığı farklı olabilir...

Şu yukarıda yazdıklarını cebe koyarak başlıkta yazılanları birkaç kez okuman gerekebilir ağabey.

Gerginlik konusuna gelince, iletişim becerileri ve idrak kanalları tıkalı insanlara laf anlatıyor halde buluyorum kendimi. Bu da biraz yoruyor ve geriyor. Bu tamamen benim kendi nezdimde yaşadığım aslında insanlardan kaynaklı olmasına rağmen benim kendime ceza niteliğinde verdiğim bi durum gibi sonlanıyor. Fakat "amaaan salla gitsine ne hali varsa görsün" demek de kolaya kaçmak karşındaki insana değer vermemek anlamına geliyor benim için. İsteyen fırça niyetinde anlar isteyen istediği gibi.

Herneyse, konunun özünde gerçersiz ve yetersiz anlatımla detaylı bilgi verilmeden çekilmiş bir video var. Sen bunu dayanak olarak kabul edebilirken, cihan aliminden kanıt beklediğini söylüyorsun ve trajikomik bir şekilde çelişiyorsun.

Saygılar.

Servet Özkan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

insanlar bir den fazla konu takip edip bildiği veya bilmediği her konuyu sanırım ,olabilir diye yorumlayınca bir konu takibi zayıf olunca neresinden tutsa elinde kalıyor o sanıyor ki karşıdaki kişi ne yazdığını bilmiyor ne kullandığını bilmiyor ama öyle değil bazı yazılara cevap verilmiyorsa ortamı dağıtmamak içindir.amaan salla gitsin diyorsa bildiği konuda insanlar o zaman bu oratam da ne işleri var.Maksat birbirimize olumlu bir biçimde yardımcı olup sorunlarımıza akılcı çözümler bulabilmekte değil midir?anlatılanları ,yüklenen videoları yazılanları iyi anlamak kişiye özgü bir durum diye yorumluyorum.Büyüklerime saygı küçüklerime sevgi ile  

Yanıtlama zamanı:

Bunun bozuk olduğunu düşünenler muhtemelen normal hayatında focus kullanmayanlar veyahur sıfırlayıp bakmayanlar :)

Eee hal böyle olunca bozuk olması doğal, hata bulunamayıp giderilememesi de :D

Yanıtlama zamanı:

Osman bey yazdıklarımı okumadığınızı düşünüyorum, inatla diyorsunuz ki artıyor. Evet ARTAR, ne şekilde ne kadar sürede artacağını yazıyorum ancak cevap vermiyorsunuz. 100000 km yol yapsanız gene artar, değişen sadece artma zamanı olur.

Bakın hesabı bir kere daha açıklıyorum, ortalama tüketimdeki 0.1 artış için gereken süreyi saniye olarak veren formul: 7.2 x sıfırladıktan sonra yapılan yol (rölantide 0.5lt/h yaktığı durumda), yani sıfırladıktan sonra 1 km yol yaparsanız her 7.2 saniyede 0.1 artış olacak, 1000 km yol yaparsanız bu süre 7200 saniye yani 2 saat olacak. Eğer artışınız bu değerlere yakınsa bu bir problem değildir.

Bunları dünden beri yazıyorum ancak, ne öyle nede öyle değil diyorsunuz. 300 km sonrada artıyor 30 km sonrada artıyor demek önemli değil, önemli olan ne kadar yol yapıldıktan sonra ne kadar bekleme sonrası artması.

Ayrıca tekrar ediyorum, yol bilgisayarı ile depo ölçümünü karşılaştırarakta sorun olup olmadığına bakabilirsiniz. Depo ölçümü ile yol bilgisayarı arasında sabit bir fark olabilir, buda normal, yani 3 kere karşılaştırdınız yol bilgisayarı 7.0 derken depo ölçümü 7.3 çıkıyorsa bu durum normal.

Yanıtlama zamanı:

Bu iş o kadar gereksiz uzadı ki çıkıp uzun metrajlı video çekeceğim benim arabayla tam karşılaştırmak için de neyseki yeterince tembelim.

ben çektim biraz video ama tırstım yayınlamaya :) sıfırladıktan 1.2km sonra çektim.. 10sn de bir artış gösteriyor rolantide...sonra 10km gidip tekrar çekmiştim...yaklaşık 1,5 dakikada artış gözlendi...videoları telefondan kim atmak için uğraşacak şimdi :) 

Yanıtlama zamanı:

ben çektim biraz video ama tırstım yayınlamaya :) sıfırladıktan 1.2km sonra çektim.. 10sn de bir artış gösteriyor rolantide...sonra 10km gidip tekrar çekmiştim...yaklaşık 1,5 dakikada artış gözlendi...videoları telefondan kim atmak için uğraşacak şimdi :)

7.2 x 1.2 = 8.64 sn

7.2 x 11.2 = 80.64 sn = 1.34 dk

Daha ne diyeyim...

Yanıtlama zamanı:

7.2 x 1.2 = 8.64 sn

7.2 x 11.2 = 80.64 sn = 1.34 dk

Daha ne diyeyim...

Bundan sonrası şu denir artık "Aynı aynı, kaynımdada var aynı" başka türlü olmayacak :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sayın forum üyeleri,aracım da baş gösteren sorunun denemeler sonucunda CKP sensöründen kaynaklandığı görülmüş ve problem kalmamıştır.Bu arada sensörün arızalı olduğu bilgisayar üzerinden kontrollerinde göstermemesi yani hiç bir arıza ışığı dahi yakmaması da başka bir mesele tabiki.Neyse şu anda problem kalmadı.Bilgilerinize 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.