Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201411 yıl comment_278582 Bugün Mondeo'nun Belgeselini İzleyelim. Yetkilili abi ve ablaların sunumu ile bazı yorumlar ve detaylar mevcut. Bölüm 1 Bölüm 2 Unutmadan burada ise Mondeo'nun yeniliklerini Mühendisleri ile birlikte incelemiştik. Diğer başlıklarımız: Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201411 yıl comment_278598 Yakup bey, güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler mondeo bu sefer daha fazla konuşulacak gibi görünüyor ancak hiç bir zaman Türkiye pazarında hakkettiği değeri göremedi ama bu durum bence mondeo isteyenler için bir avantaja dönüşüyor özellikle ikinci el alımlarda fiyatlar dahada alınabilir seviyelere iniyor... selamlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201411 yıl comment_279675 en sevdiğim pist ... Nürburgring'i kullanmışlar. Bir akşam pistteki otelde kalmıştım ne zevkliydi ... anlatılmaz. Akşam odada televizyonu kapatıp pisti seyretmiştim, sabah da çalar saat yerine ısıtılan lastiklerin sesi ile kalkmıştım. Mondeo'yu severim, benim gibi yarma tipler için idealdir ama Mondeo ile Nürburgring çok güzel bir karışımdı ... bakalım, belki yenisinin lansmanına da aynı mekana gideriz (keşke) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın