Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yagmurda Camlardan Hicbirsey Goremiyorum

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben kendi çözümümü söyliyim motoru ısıtmadan kalkmıyorum sabrediyorum havalandırmayla varsa buğuyu çözüyorum içeri ısındıkça camlar ısındıkça damlalar inmeye başlıyor arka cam için rezistansı açıyorum ısınınca iniyor damlalar harekete başlayınca da bir kaç yüz metre sonra yan aynalardaki damlalar bile inmeye başlıyor sürüş güvenliğini engelleyecek kadar damla kalmıyor camlarda ekstra önlem almaya gerek yok tabi sabırlıysanız.karda da aynı yöntem geçerli.

• Yanıt 49
  • Görüntüleme 14,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Servet Özkan,Hey sakin ol adamım... easy man, easy... senin sorunun ne biliyo musun? senin sorunun o lanet olasıca beyaz kıçın dostum     

• Dünyadaki birçok icadın üşengeçlikten kaynaklandığını varsayarsak zaten sonuca varırız. 20-30tl bişey kimyasal abicim ne uğraşıyosun Fekat ben dur kalk trafikte bile ısıtmaları açmadan kullanabiliyo

• Ben yağmurlu havalarda arabaya binince yan camları açıp hemen kapatıyorum silinmiş oluyor hareket halinde yan camlarda su durmuyor zaten ön cam da silecek var arkada silecek var Bu arada un

Yanıtlama zamanı:

bugun biryere gitmem gerekti.ciktim yola yan dikiz aynalari ve arka cam ,yagmur damlalarini toplamis damlalar asagi akmiyor ,dogal olarak etrafi bulanik goruyorum .aksamlari arabanin isigi gozume gorunurse biliyorum ki arkada arac var .ama gunduz sollama cok zor oluyor.ben camlari yanlis mi siliyorum sizin ozel bi siviniz var mi ?

Resim ekleyemedim suan mobildeyim

Link seklinde buraya ekleyebilirim.

yan aynalarda bende de aynı sorun var, muhtemelen benim gibi cila sürmüşsündür..bilerek yada yanlışlıkla..

ayna ve camları cilalamayın.. damla şeklinde kalırsa gözler önde olana odaklanıp arkadakini seçmekte zorlanır..

aynı zamanda cilalı ön camda kışın silecekler ses yapabilir..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yan aynalarda bende de aynı sorun var, muhtemelen benim gibi cila sürmüşsündür..bilerek yada yanlışlıkla..

ayna ve camları cilalamayın.. damla şeklinde kalırsa gözler önde olana odaklanıp arkadakini seçmekte zorlanır..

aynı zamanda cilalı ön camda kışın silecekler ses yapabilir..

bilemiyorum,sürmüş olabilirim.Yukarıdaki öğretmenimin de dediği gibi camların kirli olmasından kaynaklanıyor olabilir.

Yarın hava güzel olacakmış bi bıcı bıcı yaptırayım araca 

Teşekkürler :)

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Konuyu hortlatıyım :)

Bende ayna üstünde kalan su sorun trend modellerde rezistans yok. Önerebileceğiniz kimyasal var mı?

Araştırmaya başladım. Deneyimlerimi yazarım.

Yanıtlama zamanı:

5 tl likte iş görmez yahu.

Abi al güzel bir su kaydırıcı. Tüm camlar ve yan aynalara uygula mmmm mis mis

Yanıtlama zamanı:

5 tl likte iş görmez yahu.

Abi al güzel bir su kaydırıcı. Tüm camlar ve yan aynalara uygula mmmm mis mis

Marka tavsiyesi bazıları çok kötüymüş

Yanıtlama zamanı:

b4ed06ba7fe78a62d01e63c4234fc964.jpg

Bunu aldım.

Aynalar için deniyim durumu paylaşırım.

Mekanik bir çözüm mantıklı geldi [emoji3]

Yanıtlama zamanı:

Bunu aldım.

Aynalar için deniyim durumu paylaşırım.

Mekanik bir çözüm mantıklı geldi emoji3.png

Abi yağmuru yiyince atıyor haberin  olsun.Akrilik çift taraflı bant varsa onunla yapıştır.

Yanıtlama zamanı:

As seen on tv yazıyorsa o üründen hayır gelmez :D  

çinden çiftini 4 tl ye almıştım ben onun.Hatta biri uzun yolda uçunca 3 tane bagajda duruyo :D

Yanıtlama zamanı:

Deniyim bakayım :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.