Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276774 Ben kendi çözümümü söyliyim motoru ısıtmadan kalkmıyorum sabrediyorum havalandırmayla varsa buğuyu çözüyorum içeri ısındıkça camlar ısındıkça damlalar inmeye başlıyor arka cam için rezistansı açıyorum ısınınca iniyor damlalar harekete başlayınca da bir kaç yüz metre sonra yan aynalardaki damlalar bile inmeye başlıyor sürüş güvenliğini engelleyecek kadar damla kalmıyor camlarda ekstra önlem almaya gerek yok tabi sabırlıysanız.karda da aynı yöntem geçerli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276779 bugun biryere gitmem gerekti.ciktim yola yan dikiz aynalari ve arka cam ,yagmur damlalarini toplamis damlalar asagi akmiyor ,dogal olarak etrafi bulanik goruyorum .aksamlari arabanin isigi gozume gorunurse biliyorum ki arkada arac var .ama gunduz sollama cok zor oluyor.ben camlari yanlis mi siliyorum sizin ozel bi siviniz var mi ? Resim ekleyemedim suan mobildeyim Link seklinde buraya ekleyebilirim. yan aynalarda bende de aynı sorun var, muhtemelen benim gibi cila sürmüşsündür..bilerek yada yanlışlıkla.. ayna ve camları cilalamayın.. damla şeklinde kalırsa gözler önde olana odaklanıp arkadakini seçmekte zorlanır.. aynı zamanda cilalı ön camda kışın silecekler ses yapabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201411 yıl comment_276817 Yağmurda hem görüş bozulur hem tutunma etkilenir. Bunu bilin ve dikkatli kullanın. Gerisi nafile muhabbet... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201411 yıl Yazar comment_276890 yan aynalarda bende de aynı sorun var, muhtemelen benim gibi cila sürmüşsündür..bilerek yada yanlışlıkla.. ayna ve camları cilalamayın.. damla şeklinde kalırsa gözler önde olana odaklanıp arkadakini seçmekte zorlanır.. aynı zamanda cilalı ön camda kışın silecekler ses yapabilir.. bilemiyorum,sürmüş olabilirim.Yukarıdaki öğretmenimin de dediği gibi camların kirli olmasından kaynaklanıyor olabilir. Yarın hava güzel olacakmış bi bıcı bıcı yaptırayım araca Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201510 yıl comment_319405 Konuyu hortlatıyım Bende ayna üstünde kalan su sorun trend modellerde rezistans yok. Önerebileceğiniz kimyasal var mı? Araştırmaya başladım. Deneyimlerimi yazarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201510 yıl comment_319409 Var, petrol ofislerindeki 5 liralık su kaydırma sıvıları. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201510 yıl comment_319414 5 tl likte iş görmez yahu. Abi al güzel bir su kaydırıcı. Tüm camlar ve yan aynalara uygula mmmm mis mis Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201510 yıl comment_319422 5 tl likte iş görmez yahu. Abi al güzel bir su kaydırıcı. Tüm camlar ve yan aynalara uygula mmmm mis mis Marka tavsiyesi bazıları çok kötüymüş Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201510 yıl comment_319424 Marka tavsiyesi bazıları çok kötüymüş Arabadan bakıp yarın haber ederim abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201510 yıl comment_319433 biraz pahalıymış ama on numara ürün http://www.hepsiburada.com/nasiol-glasshield-nano-yagmur-kaydirici-2-yil-09n030-pm-otm09n030 Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201510 yıl comment_320176 Bunu aldım. Aynalar için deniyim durumu paylaşırım. Mekanik bir çözüm mantıklı geldi [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201510 yıl comment_320178 Bunu aldım. Aynalar için deniyim durumu paylaşırım. Mekanik bir çözüm mantıklı geldi Abi yağmuru yiyince atıyor haberin olsun.Akrilik çift taraflı bant varsa onunla yapıştır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201510 yıl comment_320182 As seen on tv yazıyorsa o üründen hayır gelmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201510 yıl comment_320186 As seen on tv yazıyorsa o üründen hayır gelmez çinden çiftini 4 tl ye almıştım ben onun.Hatta biri uzun yolda uçunca 3 tane bagajda duruyo Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın