Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Mondeo İle Yeni Ford Yaya Algılama Teknolojisi Ve Yeni Dizel Motor...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Olmaz öyle paket. Çakma ama işe yarayan birşeydi şimdi ona bir şekilde el atılmış gibi duruyor; 10-15 gün sabrederseniz netleşecek ama belli ki Focus'a paralel işleyecek.

Yanıtlama zamanı:

Bu aşamada Titanium ek paketler ile şenlenecek gibi görünüyor. Örnek tekno paket ... bence Vignale gelene kadar Mondeo böyle devam eder, Vignale gelince de .... gelmiş olur  :)  Olay yeni boyutlara taşınır.  (bkn.vignaleyi seviyos) 

Yanıtlama zamanı:

Peki alt pakette (adı trend olur sanıyorum) ne gibi özelliklerin olması öngörülüyor, bilginiz var mı? Çünkü bu özelliklerle gelecek titanium otomatik 1.5 araç muhtemelen 900000 TL üzerinde olacaktır. Her durumda benim marjımın dışında olacağa benziyor. Bu durumda da yönümüzü alt pakete çevirmemiz gerekebilir.

Yanıtlama zamanı:
Peki alt pakette (adı trend olur sanıyorum) ne gibi özelliklerin olması öngörülüyor, bilginiz var mı?

...daha Trend göremedik   :)  ilk partide gelen araçlarımızın tümü Sedan - 1,5TDCI - Titanium + S/R + Tekno ... liftback / sw veya trend daha gelmedi ; ne de olsa onlar display ve test araçları. Bir kaç gün içinde mesela Şubat ilk haftasında pazarlama programları (Şubat için) açıklanır, o zaman fiyatları net olarak görürüz ama tecrübe ile sabittir ki yürüyen aksam ile ilgili güvenlik ekipmanından çalınmaz. ABS - ESP - Yokuş Kalkış - EBD vs. standart'tır. Alü.Alaşım jant vardır, deseni farklıdır ama vardır ... yol bilgisayarı vardır ama beraberinde 8" ekran var mı? Onu bilmiyorum ... olsa bile navi+geri görüş standart değildir.

Mondeo'da Trend genelde uzun dönem kiralama ve orta kademe+ beyaz yakalara şirket aracı olarak (Türkiye'de...) hedeflenir. En azından geçmiş kasalarda strateji bu yöndeydi, yeni kasa ile birlikte odak noktaları değişti mi? Onu lansman sırasında göreceğiz/öğreneceğiz.

Sonuç = Kesin + detaylı bilgi için az sabır.  

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

... aslında o .pdf'i müsait olduğunda indirip forum'a assan diyorum. Link bu gün yarın uçar, sonra cemaat "verdiğin link ölü" demesin...  

Mesela

image.jpg 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

M10.jpg

M11.jpg

M12.jpg

M13.jpg

M14.jpg

Yanıtlama zamanı:

...daha Trend göremedik   :)  ilk partide gelen araçlarımızın tümü Sedan - 1,5TDCI - Titanium + S/R + Tekno ... liftback / sw veya trend daha gelmedi ; ne de olsa onlar display ve test araçları. Bir kaç gün içinde mesela Şubat ilk haftasında pazarlama programları (Şubat için) açıklanır, o zaman fiyatları net olarak görürüz ama tecrübe ile sabittir ki yürüyen aksam ile ilgili güvenlik ekipmanından çalınmaz. ABS - ESP - Yokuş Kalkış - EBD vs. standart'tır. Alü.Alaşım jant vardır, deseni farklıdır ama vardır ... yol bilgisayarı vardır ama beraberinde 8" ekran var mı? Onu bilmiyorum ... olsa bile navi+geri görüş standart değildir.

Mondeo'da Trend genelde uzun dönem kiralama ve orta kademe+ beyaz yakalara şirket aracı olarak (Türkiye'de...) hedeflenir. En azından geçmiş kasalarda strateji bu yöndeydi, yeni kasa ile birlikte odak noktaları değişti mi? Onu lansman sırasında göreceğiz/öğreneceğiz.

Sonuç = Kesin + detaylı bilgi için az sabır.  

Bilgi için teşekkürler Kaan Bey.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.