Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Olmaz öyle paket. Çakma ama işe yarayan birşeydi şimdi ona bir şekilde el atılmış gibi duruyor; 10-15 gün sabrederseniz netleşecek ama belli ki Focus'a paralel işleyecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Bu aşamada Titanium ek paketler ile şenlenecek gibi görünüyor. Örnek tekno paket ... bence Vignale gelene kadar Mondeo böyle devam eder, Vignale gelince de .... gelmiş olur Olay yeni boyutlara taşınır. (bkn.vignaleyi seviyos) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Güllü Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Peki alt pakette (adı trend olur sanıyorum) ne gibi özelliklerin olması öngörülüyor, bilginiz var mı? Çünkü bu özelliklerle gelecek titanium otomatik 1.5 araç muhtemelen 900000 TL üzerinde olacaktır. Her durumda benim marjımın dışında olacağa benziyor. Bu durumda da yönümüzü alt pakete çevirmemiz gerekebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 (düzenlendi) Peki alt pakette (adı trend olur sanıyorum) ne gibi özelliklerin olması öngörülüyor, bilginiz var mı? ...daha Trend göremedik ilk partide gelen araçlarımızın tümü Sedan - 1,5TDCI - Titanium + S/R + Tekno ... liftback / sw veya trend daha gelmedi ; ne de olsa onlar display ve test araçları. Bir kaç gün içinde mesela Şubat ilk haftasında pazarlama programları (Şubat için) açıklanır, o zaman fiyatları net olarak görürüz ama tecrübe ile sabittir ki yürüyen aksam ile ilgili güvenlik ekipmanından çalınmaz. ABS - ESP - Yokuş Kalkış - EBD vs. standart'tır. Alü.Alaşım jant vardır, deseni farklıdır ama vardır ... yol bilgisayarı vardır ama beraberinde 8" ekran var mı? Onu bilmiyorum ... olsa bile navi+geri görüş standart değildir. Mondeo'da Trend genelde uzun dönem kiralama ve orta kademe+ beyaz yakalara şirket aracı olarak (Türkiye'de...) hedeflenir. En azından geçmiş kasalarda strateji bu yöndeydi, yeni kasa ile birlikte odak noktaları değişti mi? Onu lansman sırasında göreceğiz/öğreneceğiz. Sonuç = Kesin + detaylı bilgi için az sabır. Ocak 30, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 ... aslında o .pdf'i müsait olduğunda indirip forum'a assan diyorum. Link bu gün yarın uçar, sonra cemaat "verdiğin link ölü" demesin... Mesela 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Güllü Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 ...daha Trend göremedik ilk partide gelen araçlarımızın tümü Sedan - 1,5TDCI - Titanium + S/R + Tekno ... liftback / sw veya trend daha gelmedi ; ne de olsa onlar display ve test araçları. Bir kaç gün içinde mesela Şubat ilk haftasında pazarlama programları (Şubat için) açıklanır, o zaman fiyatları net olarak görürüz ama tecrübe ile sabittir ki yürüyen aksam ile ilgili güvenlik ekipmanından çalınmaz. ABS - ESP - Yokuş Kalkış - EBD vs. standart'tır. Alü.Alaşım jant vardır, deseni farklıdır ama vardır ... yol bilgisayarı vardır ama beraberinde 8" ekran var mı? Onu bilmiyorum ... olsa bile navi+geri görüş standart değildir. Mondeo'da Trend genelde uzun dönem kiralama ve orta kademe+ beyaz yakalara şirket aracı olarak (Türkiye'de...) hedeflenir. En azından geçmiş kasalarda strateji bu yöndeydi, yeni kasa ile birlikte odak noktaları değişti mi? Onu lansman sırasında göreceğiz/öğreneceğiz. Sonuç = Kesin + detaylı bilgi için az sabır. Bilgi için teşekkürler Kaan Bey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap