Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201411 yıl comment_260736 İyi akşamlar dün sustalı anahtarım kayboldu.Koyduğum yerden eminim ama orda bulamadım inşaatta kalabalıkta kayboldu.Servis tamamen yenileme için 1400 lira ücret verdi.tamamen değişimde anahtar yuvalarıda değişiyor sanırım kontak falan bu 2. el de herhangi bi geri dönüşü olmaz bana dimi. İlk kez başıma geldiği için sizlere danışmak istedim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201411 yıl comment_260738 Ne olacak yahu. Bela aramasın öyle alıcı Geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201411 yıl comment_260739 Geçmiş olsun öncelikle. İkinci el olayını dert etmeyin bence sonuçta insanlık hali,kaza değil çalınma değil. Yalnız dikkat edin kalabalık falan yazmışsınız önce anahtar sonra araba olmasın olay,Allah korusun. Bir an önce halletmeye bakın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201411 yıl Yazar comment_260741 Teşekkürler Yakup bey Aynen öyle kız gibi araba daha ne istiyor.Gerçi biraz maliyetli olucak.hayırlısı artık Geçmiş olsun öncelikle. İkinci el olayını dert etmeyin bence sonuçta insanlık hali,kaza değil çalınma değil. Yalnız dikkat edin kalabalık falan yazmışsınız önce anahtar sonra araba olmasın olay,Allah korusun. Bir an önce halletmeye bakın. Aynen bende öyle düşünüyorum.Aklımada geldi anahttarı bırakırken kalabalık diye ama insanlık hali aceleyle boşverdim. Bundna sonra akıl olcak bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201411 yıl comment_260748 Geçmiş olsun. Kasko masrafı karşılamıyor mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201411 yıl comment_260751 bence kilit ve kontak değişimine gerek yok. Yani sadece yeni anahtar alınıp kodlanır, eskisi silinirse yeterli. Tabii bu durumda eski anahtar kapıları açar, marşa basar ama araba çalışmaz. Eh zaten isteyen arabanın içine kolayca girer... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201411 yıl comment_260769 Kasko varsa vede anahtar klozu eklendiyse ki genelde olur, kaskonun karşılaması lazım. En kötü muafiyet olsa dahi toplam bedelin %20 sini filan ödersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201411 yıl comment_260770 Hangi servisse özellikle benden selam söyleyin. Direk kandırıyorlar sizi. Kilit falan değişmeyecek. Aracın anahtar listesinden kaybolanı çıkartacaklar ve yeni bir kumanda verip onu arabaya tanıtacaklar. Ayrıca kaskonuz varsa muhtemelen anahtar kaybını karşılayacaktır. Olay bundan ibarettir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201411 yıl Yazar comment_260780 Hangi servisse özellikle benden selam söyleyin. Direk kandırıyorlar sizi. Kilit falan değişmeyecek. Aracın anahtar listesinden kaybolanı çıkartacaklar ve yeni bir kumanda verip onu arabaya tanıtacaklar. Ayrıca kaskonuz varsa muhtemelen anahtar kaybını karşılayacaktır. Olay bundan ibarettir. Evet kilit değişmesi gerek yok normalde ama biri tarafından alındığından kuşku duyuyorum tam emin olmasamda o yüzden kilitlerde değişicek. Geçmiş olsun.. Teşekkürler.. Bu arada kaskom yok dışardan özel bir servisden fiyat aldım 700 lira civarı ama aklıma takılan acaba garantide bir sıkıntı yaratırmı dışarda taktırmam. Ağustos 30, 201411 yıl Muhammed Keser tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201411 yıl comment_260808 Önceki arabada, anahtarları yurtdışında unuttuğum için benzer bir sorun yaşamıştım. Servis, anahtar kayıplarında komple kilit sistemini değiştiriyor (Servise komple kilit sistemi geliyormuş). O zaman bana verilen fiyat 950 civarı idi, kasko 850 lirasını karşıladı (poliçede bu bu şekilde bir limit yazıyormuş), kalanı ben cepten ödedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201411 yıl comment_260810 bence kilit ve kontak değişimine gerek yok. Yani sadece yeni anahtar alınıp kodlanır, eskisi silinirse yeterli. Tabii bu durumda eski anahtar kapıları açar, marşa basar ama araba çalışmaz. Eh zaten isteyen arabanın içine kolayca girer... Kolayca girer derken? Tamam çift kilit ve alarm yok, cam kırmak da bu devirde pek basit malesef, bunlardan farklı yol yordamlar var da haberimiz mi yok? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201411 yıl comment_260859 benim anahtarıda vale kaybetmişti bayramda 480 tl ye kar otoya yaptırdım benim sadece kumanda ama pazarlık edin servisler arasında fiyat farkı oluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201411 yıl comment_261297 Kolayca girer derken? Tamam çift kilit ve alarm yok, cam kırmak da bu devirde pek basit malesef, bunlardan farklı yol yordamlar var da haberimiz mi yok? Var Birşey sokup hava basıyorsun ve bum. Yol yardım bu şekilde gelip aracınızı açıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201411 yıl comment_261298 Ruhsatı yanımıza almak şart olmuş haberimiz yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın