Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Ecoboost Motor Yatak Sardı

Featured Replies

• Yanıt 174
  • Görüntüleme 37,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Korkut
    Mehmet Korkut

iki gün önce Er-ol oto ile irtibata geçmistim,sifir motor fiyati sormustum.Er-ol otodan aydin bey actigim konudan benim aracin ve benim durumu okumus ve dün aksam telden bana geri döndü ve nasil bir

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Oooo bir hortumlamadır gidiyor.  Kaan Üstada fazla yüklenmeyin, biz ister istemez bardağın yarısını boş görenleriz.  Ve fakat servisle konuştuğumda durumun sanıldığı kadar kontrol altında olmadığı g

• Mehmet Korkut
    Mehmet Korkut

Ecoboost hayata döndü....çok zorlu bir süreçten sonra aracima kavuştum , er-ol otodan aydin beyin yolladigi sıfır motoru araca taktik şimdilik bi problem gözükmüyor.bu süreçte bana zaman ayırıp yardım

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Hatta sizin araç üretilidiğinde 150 ps focus diye bişey yoktu bile.

vardı vardı :) Aynı zamanda çıktı hepsi, fark yok yani.

-Neyse usta sallamış yada kendi yanlış biliyordur elindeki mallar adına. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şasi no Wfomxxgcbmbk68441

Cem bey bende sizden bu konuda yardim isteyecektim.tel nonuzu mezaj atarsaniz araya bilirim.yardiminizi bekliyorum.

Ozan bey tam olarak internetten yasil ogrenebiliyorum.etisten derken ne demek istediniz,bu konulara biraz uzak oldugum icin anlayamadim.

Yanıtlama zamanı:

Şasi no Wfomxxgcbmbk68441

Cem bey bende sizden bu konuda yardim isteyecektim.tel nonuzu mezaj atarsaniz araya bilirim.yardiminizi bekliyorum.

Ozan bey tam olarak internetten yasil ogrenebiliyorum.etisten derken ne demek istediniz,bu konulara biraz uzak oldugum icin anlayamadim.

Sizin araç bu, yalnız şasi noda o harfini sıfır olarak girin.

post-1148-0-14442800-1408267199_thumb.pn

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet şasi nodaki o (sıfır) olacak www.etis.ford ........sitesinden arac bilgilerine ulaştim 160/182 ps yaziyor.

Yanıtlama zamanı:

Ben aslında motoru montaj ve tamir edecek usta tarafına takıldım biraz, ecoboost yeni bir motor sayılır daha önce böyle bir motor yapmış mı, tecrübesi var mıdır ? Usta çok önemli.

Yanıtlama zamanı:

Evet şasi nodaki o (sıfır) olacak www.etis.ford ........sitesinden arac bilgilerine ulaştim 160/182 ps yaziyor.

Durum çok değişik bir hal almaya başladı hafta içi bende bir bakim etisten ne çıkıcak.

Yanıtlama zamanı:

Araç 182ps, elinde yoksa iadesini alın paranın. Ankaradaki parçacılarada sorun soruşturun. Bu motor parçacılarda mutlaka vardır.

Yanıtlama zamanı:

evde 2 araba var ama 1 tane hareret göstergesi yok  :blink:

Ben de çok tedirginim bu konuda.

Geçmiş olsun.

Aydın sen rahat ol, İzmir gibi soğuk yerde hararet de neymiş:):):):)):)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

iki gün önce Er-ol oto ile irtibata geçmistim,sifir motor fiyati sormustum.Er-ol otodan aydin bey actigim konudan benim aracin ve benim durumu okumus ve dün aksam telden bana geri döndü ve nasil bir yol izlememiz gerektigi konusunda bana yardimci oldu. bütün motor almamin gereksiz oldugunu gereksiz yere maliyetin cok artacagini söyledi gerekli olan parcalari kendisinin yollayacagini söyledi parcalardada gerekli indirimi fazlasi ile yapti bugun alt motor ve üst kapakla birlikte tiriger kayisi takili bir durumda motoru bana kargo ile yolladi insallah bu problemi aydin beyin yardimlari ile çözeceğiz.yarin insallah motor gelecek sikintili bir durum ile karsilasirsam aydin bey kendisine ulasmami soyledi(parca ve teknik açıdan) insallah sonuca ulasiriz.gelismeler oldukca sizlerle paylasacagim.(benim durumuma düşen veya düşecek arkadaşlara yardımcı olur insallah)

Yanıtlama zamanı:

Durumunuz inşallah en az maddi ve manevi hasar ile düzelir gelişmeleri merakla bekliyoruz kolay gelsin.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ecoboost hayata döndü....çok zorlu bir süreçten sonra aracima kavuştum , er-ol otodan aydin beyin yolladigi sıfır motoru araca taktik şimdilik bi problem gözükmüyor.bu süreçte bana zaman ayırıp yardımcı olan başta erol oto dan Aydin bey , forumdan doktor cem bey ,forum yöneticisi yakup bey ve yorumlarıyla bana yol göstermeye çalisan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.bu olay bana iyi bir tecrübe oldu . özellikle iyi bir ustaniz olacak,aracinizi ya yetkili servise çekip sorunun ne olduğunu nasıl bir çözüm önerdiklerini ve maliyetinin ne olacagini öğrenmek ve maliyet konusunda pazarlık yapmak ve durumu güvendiginiz ve uzmanligindan emin olduğunuz bir özel ford servisi ile paylaşmak ve onlardan da maliyet çikartmak maliyet farki çok yoksa aracin yetkili serviste yapilmasinin uygun olacagini düşünüyorum fiyat farki çok ise aracinizi özel servise çekiniz.inşallah hiçbirimiz böyle sikintili durumlarla karşilaşmayiz, parça konusunda her zaman er-ol otodan yardim almanizi tavsiye ederim. bu süreçte bana sürekli yardımci oldular ilgi ve alakalariyla beni neredeyse şaşirttilar.şuan Türkiye'nin en sıfır 1.6 Ecoboost Focus motoru sanırım bende(bardağın dolu tarafı).bir sorum da aracın rodaj sürecinde nasıl kullanmalıyım nelere dikkat etmeliyim kaç km rodaj km vardır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.