Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201412 yıl comment_251947 Merhaba arkadaşlar, C-max titanium x paketli aracımda kumandadan ve içerideki butondan otomatik olarak bagaj kapağını açabiliyorum. Ancak bagajdaki düğmeden açamıyorum. Farklı şekillerde denesem de açılmıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201412 yıl comment_251951 buton bozuk olabilir. butona basıp bıraktığınızda otomatik olarak açılması gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201412 yıl comment_251953 buton elektronik galiba belki soketi çıkmış ya da gevşemiştir onun haricinde Ozan kardeşimin dediği gibidir bozulmuştur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201411 yıl Yazar comment_259197 Uzun süredir internete giremedim o nedenle yazamadım. Dediğiniz gibi buton arıza yapmış. C-maxlerde bu buton bozulabiliyormuş. Özellikle kış memleketlerinde kar ve soğuk nedeniyle oluyormuş. Bugün Nevşehir Be-Pa garantiden değiştirdi. Şimdi sorunsuz çalışıyor. Bilgi veren herkese teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201411 yıl comment_259199 Geçmiş olsun bilgi için teşekkürler... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın