Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erkan Hirik

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erkan Hirik Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Nevşehir
  • Arabam:
    '12 C-max TDCI Titanium X
  • Meslek:
    Akademisyen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

736 profil görüntüleme

Erkan Hirik's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

7

Toplam Beğeni

  1. Arkadaşlar uzun aradan sonra tekrar merhabalar. Davlumbaz sarkması için servise gittim, önce başka araçların da aynı sorunla geldiğini fotoğraflarını çekip Ford Otosan'a bildirdiklerini söylediler; ancak Ford Otosan'ın bu durumu dış etkene bağlı bozulma olduğu için garanti kapsamına sokmadığını söylediler. Daha önce aynı şikayetle Mondeo, Focus ve C-max gelmiş ve hepsi olumsuz cevap almış. Bu nedenle fotoğrafını çekip Ford otosana bildirmeye dahi gerek yok diye beni geçiştirmeye çalıştılar. Üyelerimizden Serdar Yaman'ın da aynı durum başına geldiği için ben ısrarcı oldum. Siz yine de çekin elimde belge olsun, mahkemeye vereceğim dedim, gerçekten de verecektim. Çünkü bu benden kaynaklanan bir arıza olamaz, tutup elimle çekip koparacak değilim ya. Servisteki elemanlar "kar birikmesi ve basınçlı su ile yıkandığından oluyor" falan dedi. Ne yapalım karlı havalarda kullanmayalım mı, çamurluktaki çamurları nasıl temizleyeceğiz dedim. Serdar Yaman'ın plakasını, şasi numarasını ve servisin adını verebileceğimi söyledim. Nihayetinde fotoğraflarını çekip müşterinin de ısrarcı olduğunu belirterek Ford Otosan'a garanti için talepte bulundular. Bir hafta sonra beni aradılar, aracı bir hafta içinde getirin, garanti onayı verdi değiştireceğiz dediler. Aracımı götürdüm 20 dakikada tüm değişim tamamlandı. Yani maalesef, ısrarcı olunmazsa bu ülkede hiçbir kurum müşterinin yanında değil. Bu nedenle bilinç oluşturulması hatta müşterilerin birlik oluşturması çok önemli. Bu anlamda gerçekten de Focus Club TR kendi alanında çok faydalı bir oluşum içerisinde. Başta Serdar Yaman olmak üzere, konuyla ilgilenen herkese sonsuz teşekkür ederim. Şehir: Nevşehir Servis: Ford Be-Pa
  2. Uzun süredir internete giremedim o nedenle yazamadım. Dediğiniz gibi buton arıza yapmış. C-maxlerde bu buton bozulabiliyormuş. Özellikle kış memleketlerinde kar ve soğuk nedeniyle oluyormuş. Bugün Nevşehir Be-Pa garantiden değiştirdi. Şimdi sorunsuz çalışıyor. Bilgi veren herkese teşekkür ederim.
  3. Merhaba arkadaşlar, C-max titanium x paketli aracımda kumandadan ve içerideki butondan otomatik olarak bagaj kapağını açabiliyorum. Ancak bagajdaki düğmeden açamıyorum. Farklı şekillerde denesem de açılmıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Teşekkürler.
  4. Arkadaşlar malum bu aralar üniversitelerde final zamanları, öğrencilerin kağıtlarından başımı kaldıramıyorum. Bitirdiğim zaman servise gideceğim, kayıt açtıracağım. Oradan gelecek cevaba istinaden Ford ile iletişime geçeceğim. Bu arada bahsettiğiniz yapıştırıcıların adı sanı nedir acaba? Bir de akıllı vida nasıl bir şeydir? İlginiz için teşekkür ederim.
  5. İnternetten mi başvuru yapmalıyım? Telefon mu etmeliyim? Yalnız henüz serviste kayıt açtırmadım, açtırdıktan sonra mı iletişime geçmemi tavsiye edersiniz?
  6. Merhaba arkadaşlar, forumda aradım ancak bulamadım. Eğer sorulduysa kusura bakmayın. 2012 model titanium x-paket c-max sahibiyim. Arka iki lastikte de keçe olan davlumbazların sarktığını gördüm. İnternette arattığımda aynı sorunu yaşayan başkalarının da olduğunu gördüm. Bugün geçerken servise uğradım, başka araçların da aynı şikayetle geldiğini ancak otosanın garanti kapsamına sokmadığını söyledi. Dış etkenlere bağlı olarak düşüyor diye garantiye sokmuyorlarmış. Ancak bazı arkadaşların garantiden bu işlemi halletmiş olduğunu gördüm. Hatta forumdan bir arkadaşımız da Focus'ta yaşamış ve garanti ile halletmiş. Peki ben bu insanları garantiden değişmesi için nasıl ikna edeceğim? Sonuçta benim elimle tutup koparmadığım bir yer. Ne tavsiye edersiniz? Forumdaki diğer arkadaşın konusu:
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.