Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Uğur Keskin

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. Konuyu hortlatmak gibi olacak ama ben böyle bir montaj yaptım içerisinde iki adet T10 led olmasına rağmen güzel bir ışık vermiyordu. Bu arkadaşımın aracı benim kendi aracımda da aynı şekilde içerisi ışıl ışıl. Kullandığım ledler bunlar : https://www.hepsiburada.com/amberled-samsung-modul-led-mercekli-beyaz-1-08w-1-adet-p-HBV00000C1F0V?magaza=AmberLED Hem korumalı hemde kendinden yapışkanlı bunlardan bagaja iki tarafa da koyunca kendi orijinal yerlerine takılan ledlerden çok daha iyi aydınlatma sağladı.
  2. Onu ilerleyen günlerde göreceğiz ? Şimdilik onunla ilgili bende biraz çekinceliyim ?
  3. Dün 1-2 saatlik çalışmayla ancak kolçağın içini ve birde sürücü tarafındaki ufak cebi yaptım ilk baştakiler biraz acemi işi ama şimdilik böyle yapabildim. Uzaktan bakınca çok belli olmuyor ek yerleri ve bence biraz daha olsun kaliteyi arttırdı gibi.
  4. Önümüzdeki hafta aldıklarımın hepsinin montajını yapacağım onu da yapıp fotoğraf koyarım buraya.
  5. Evet güzel kaliteli duruyor ancak benim ek olarak yapıştırmayı düşündüğüm yerler var. Ama yine de teşekkürler
  6. Konu açılalı bayağı olmuş abi bende son iki üç gündür bu tarz birşey araştırıyorum. Kapı içlerine ve torpido için filan. Ve gittigidiyor.com'da bir ürün buldum bununla ilgili. Bursa'ya döndüğümde 2 metre kadar sipariş verip bir deneme yapmayı düşünüyorum. Yaptığımda bununla ilgili fotoları buraya paylaşırım.

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.