Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201511 yıl comment_307219 bilmiyorum hocam, perişan ettiler bugün beni alıcam ST'yi koyucam buraya, herkes tısssssssssssssssssss... sonunda bu olacak Uhahahahahhaaaa Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201511 yıl comment_307243 Bu sene son çeyrekte satışa sunulacak fiyatı ortalama 80 bin tl Ben yine şahsıma münhasır bir hesap yaparak dolu (recaro'lu) bir ST Fiesta'nın 75 bin tl civarında satışa çıkmasını gerektiğini düşünüyorum. Fazlası olmamalı. (Sony + Perfo. pac. + Anahtarsız Giriş dahil edilerek) bunlar olmazsa çok daha ucuz olmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201511 yıl comment_307259 Ben yine şahsıma münhasır bir hesap yaparak dolu (recaro'lu) bir ST Fiesta'nın 75 bin tl civarında satışa çıkmasını gerektiğini düşünüyorum. Fazlası olmamalı. (Sony + Perfo. pac. + Anahtarsız Giriş dahil edilerek) bunlar olmazsa çok daha ucuz olmalı. +1 Performans paket? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201511 yıl comment_307260 +1 Performans paket? Işıklı eşik ile farklı 17 jant. Çok önemli değil ama işte olsun bunlar da Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201511 yıl comment_307261 Işıklı eşik ile farklı 17 jant. Çok önemli değil ama işte olsun bunlar da Ben hiç duymadım görmedim onu ya. Farklı jantlı bir tane fotosunuda görmedim. Yeni mi eklendi acaba ufak bi update gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201511 yıl comment_307262 Ben hiç duymadım görmedim onu ya. Farklı jantlı bir tane fotosunuda görmedim. Yeni mi eklendi acaba ufak bi update gibi Kuzu standartı normal jant rengi, performans alırsan siyah (koyu metal) oluyor Ben şekil derken yanlış ifade ettim Hani şekil hareketler tadında ahahah Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201511 yıl comment_307264 Kuzu standartı normal jant rengi, performans alırsan siyah (koyu metal) oluyor Ben şekil derken yanlış ifade ettim Hani şekil hareketler tadında ahahah Heee şimdi oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307327 Focus 1.6st alın hem daha ucuz [emoji3] Not: evet St ama Gönlümüzün St si Ecoboost tan bahsediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307339 @Mert Yürüyen, ben kaçırdım sanki ... sen bu konuları yakından takip ediyorsun ... @Yakup Çağatay, Fiesta'da 17" jant'mı olcek dedi? Ben mi yanlış anladım acep? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307342 @Mert Yürüyen, ben kaçırdım sanki ... sen bu konuları yakından takip ediyorsun ... @Yakup Çağatay, Fiesta'da 17" jant'mı olcek dedi? Ben mi yanlış anladım acep? Abi sen naptın.Dün intihar etmek üzereyken zor vazgeçirdim.Aha sen şimdi kalktın Fiesta bile seni ezdi dedin Mert e. Mert yok bişe bu başka Mert sana demedik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307344 @Mert Yürüyen, ben kaçırdım sanki ... sen bu konuları yakından takip ediyorsun ... @Yakup Çağatay, Fiesta'da 17" jant'mı olcek dedi? Ben mi yanlış anladım acep? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307350 Aha sen şimdi kalktın Fiesta bile seni ezdi dedin Mert e. ...ya üzdüm dimi @Mert Yürüyen, 'i? Ya hani Fiesta artık orjinal olarak 16" jant ile geliyor ya , ondan şeyettiydim Yoksa amacım Mert'in jantlarının bamya size olduğunun altını çizmek felan değildi yani... sözlerim amacını aşmış sanki, pardon ... pardon Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307381 ...ya üzdüm dimi @Mert Yürüyen, 'i? Ya hani Fiesta artık orjinal olarak 16" jant ile geliyor ya , ondan şeyettiydim Yoksa amacım Mert'in jantlarının bamya size olduğunun altını çizmek felan değildi yani... sözlerim amacını aşmış sanki, pardon ... pardon Ustad, sende bunlara uydun ya ne diyim sana yahu Hhaha, cok guldum ama su bamya isine... Diorum ki "birak mert uyma su jant isine falan" beni zorla tahrik ediosunuz, 18 de 18 diye fiestanin neyine 17 inc jant, focusumun stepnesi kadar arabaya zenci janti takmislar pehh Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307387 Ya inanır mısınız, kimilerinin söylemiyle dandik (çarpılcam) fiesta'da bile mercekli far var ya... ST falan da değil bildiğimiz titanium x.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307391 Ya inanır mısınız, kimilerinin söylemiyle dandik (çarpılcam) fiesta'da bile mercekli far var ya... ST falan da değil bildiğimiz titanium x.. Aynen buna deliriyorum zaten... Kici boklu kucuk kardese halojen dahi olsa mercek koyuyosun bizde hala ampul... Kaan abi uzerime gelme Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın